26 Ağustos 2011 Cuma

Ayakkabılara Neler Oluyor?

Artık ayakkabılar ne kadar abuk sabuk, Alien'ın setinden fırlamış gibi olursa o kadar makbul oluyor sanırım. Sizin için yeni sezonun ayakkabılarına bir göz attım ve çok anlamlandıramadığım modelleri toparladım. Bir de siz bakın, bunlardan hangisini giyersiniz? Üzerlerine tıklayıp markalarına bakabilirsiniz. Her şeye rağmen büyük konuşmamayı öğrendim. Şu buz patenine benzeyen Dsquared'in üzerinde vızır vızır kayabilirim bir gün! :)

25 Ağustos 2011 Perşembe

OPI Şimdi de Muppet Show diyor

Her sezon OPI'nin hazırladıgı yeni oje koleksiyonu 4 gözle bekleniyor ve o sezonun oje modasını belirler. Bu sene sanırım bol bol ışıltılar, simler, pullar göreceğiz. Renkleri ve isimleriyle Muppet Show'dan esinlenen koleksiyon bana çok yılbaşını hatırlattı. Bu renklerden rangisini kullanırdınız?

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Kim Kardashian'dan Zevksizlik Konusunda Rüştünü İspatladı

Her hali abartılı olan Kim'in düğününden ilk görüntüler de yanıltmadı. Bildiğim kadarıyla arap prensesi değil, 60'ından gün de almıyor? O zaman bu ağır saç, makyaj niye? Bir de düğünde tüm ailenin beyaz giydigini de ilk kez görüyorum!

21 Ağustos 2011 Pazar

Mükemmel Göz Kremi Bulundu!

Her sabah-akşam özenle göz kremini sürüp, parmak uçlarıyla pıtı pıtı gözlerine masaj yapan arkadaslarıma hep özenmisimdir. Senelerdir göz kremi alıp alıp sırf masaj kısmına üşendiğim için makyaj masamın üzerinde tozlanmaya mahkum etmiştim kremleri. Taaa ki Biotherm AQUASOURCE EYE PERFECTION ile tanışana kadar. Kremin ucundaki 3 tane ufak bilye masajı sizin yerinize yapıyor. Bu masaj ritüelini sevenler varsa, sevmeyebilirler ama benim gibi 2 dakikada göz çevrenizi nemlendirip, bu kremi sürersem daha gec yaslanırım diyerek vicdanızı rahatlatmak istiyorsanız siddetle oneririm! :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails