17 Temmuz 2009 Cuma

Nabaztag da nedir?

Playboy'un bunnyleri out, Nabaztaglar in!
Dünyanın en akıllı tavşanları sayesinde herkesin bir tavşanı olacak.
İnternete bağlanabilen bu 23 cm boyundaki ve yaklaşık 400 gr ağırlığındaki tavşanların marifetleri saymakla bitmez.
Sesle, hareketle veya ışıkla size havadurumunu, borsanın son durumunu, haberleri, e-maillerinizi haber verebilir ve hatta okuyabilirler! En güzel özelliklerinizden biri de şarkı söylemeleri. Korkmayın tavşan şarkıları değil, sizin yüklediğiniz MP3'ler.
16 dili okuyabilen bu dişlekler Türkçe'ye de hakim.
Nabaztag ne demek peki? Ermenice tavşan demek ve ismini de yaratıcısı Rafi Haladjian'dan alıyor.
Şu an Türkiye'den sadece online alınabiliyor.
Nabaztag sahipleri çok kalabalık bir community kurmuş durumdalar. Hatta Nabaztag'larını evlendirenler bile var!
Çok geç kalmadan bir Nabaztag edinin :)

16 Temmuz 2009 Perşembe

Saç Gurusu Antonio

Saç modelinizi, renginizi, tarayış biçiminizi değiştirmek için bahane aramaya gerek yok. Değişiklik her zaman güzeldir.
Kendinize yeni bir saç modeli, rengi veya yeni bir şampuan arıyorsanız Antonio'nun bloguna bakmakta fayda var.
NewYork sokaklarındaki en yeni saç trendlerini ve ürünleri takip edebilirsiniz.
Veya aklınıza takılan saçınızla ilgili herhangi bir soru varsa Antonio'ya sorabilirsiniz.
Yılların deneyiminden sonra kendini saçla ilgili tüm sorunları çözmeye adamış Antonio :)
Doğal saç bakımları bölümüne göz atmayı sakın unutmayın!

15 Temmuz 2009 Çarşamba

Küp Vişne

Denizli'de 1959'dan beri şarap üretimi yapan ve 1972'de 'tesadüfen' sek vişne şarabı üretimine yönelen Küp Şarapçılık, bugün meyve şaraplarında adından söz ettiriyor. Evde yapılan vişne şurubunun şaraba dönüşmesi ve elde edilen tadın içenler tarafından beğenilmesi ile bu alana yönelen firma, bunun yanı sıra farklı üzüm çeşitlerinden ürettiği şaraplarda da bölgenin karakteristik özelliklerini yansıtmaya çalışıyor. Küp Şarapçılık ismini şarap yapımında kullandığı 2 bin yıllık küplerden alıyor. Çeşitler, yabani böğürtlenden ekşi nara kadar uzanıyor. Ürün çeşitleri arasında Organik Artemis Çalkarası, Organik Artemis Cabarnet Sauvignon, Küp Semillion, Küp Boğazkere, Küp Kalecik Karası, Küp Sihiraz, Küp Cabernet Sauvignon, Küp Merlot, Küp Öküzgözü, Küp Çalkarası/Boğazkere, Küp Emir/Sultaniye, Aspendos Kırmızı/Beyaz/Roze yer alıyor. Şarapseverlerin dikkatine! Küp Vişne'yi şiddetle öneriyoruz :)

14 Temmuz 2009 Salı

Çağla'nın Elbiseleri

Herkesin üzerinde göremeyeceğiniz elbiseler arıyorsanız Çağla Bingöl'ün elbise koleksiyonuna bakmakta fayda var.
Moda ve iletişim sektöründe edindiği tecrübelerden sonra kendi koleksiyonunu yaratmaya karar veren Çağla tüm elbiselerden tek beden dikiyor.
Elbiselerin kalıbı her bedene uyacak şekildeymiş. Pastel ve canlı renklerin bir arada kullanıldığı koleksiyon sadeliği ile fark yaratan elbiselerden oluşuyor.
Özellikle sarı olan favorimiz!
Çağla ile irtibata geçmek için cacab@hotmail.com

Cookshop Etiler

City's ve Palladium alışveriş merkezlerinden aşina olduğumuz Cookshop, Etiler Şamdan'ın bahçesine sezonluk bir şube açtı. Güneşli ve şen bir yaz havası estiren dekoru, kaliteli hizmet anlayışı ve farklı damak zevklerine hitap edebilecek çeşitli menüsüyle bizi ağırlamaya hazır! Mekanda pek çok kokteyl servis ediliyor ama bacardi, taze ananas, nane ve buzla yapılan kokteyl "get dizzy and buzy" yaz akşamlarının favorisi. 23.00'te akşam servisi kapandıktan sonra tost, sandviç ve atıştırma tabağı gibi çeşitlerden oluşan gece yarısı menüsü de var. Cookshop limonatasını cam kavanozda sunuyor. Eylül ayından itibaren dileyenler bu limonataları özel Cookshop logolu kapaklarla kapatarak giderken yanlarına da alabilecek. Akşamüstü 17.00'de DJ programının başladığı mekan her gün 10.00-02.00 saatleri arası açık. Etiler'e hareket getiren Cookshop, hem güzel bir yemek yiyip hem lezzetli kokteyliler içip hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir ortam.
Adres: Nispetiye Cad. No: 30 Etiler Tel: 0530 505 24 42

13 Temmuz 2009 Pazartesi

Sonbaharda neler moda olacak?

Temmuz’u yarıladık. Ağustos’ta göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve hepimizi sonbahar alışverişi heyecanı saracak. Bu sonbaharda neler giyeceğimizi herkesten önce öğrenmek istiyorsan işte sana birkaç ipucu:

1- Burnu açık botlar: Geçen sezon başlayan moda devam ediyor. Hala böyle bir bot almak için geç kalmadınız.

2- Mor, mavi ve gri tonlarında ayakkabılar: Sonbahar sezonunda kahve ve toprak tonlarına mor, mavi ve griler eşlik edecek.

3- Fırfırlar, danteller, pullar, fiyonklar, taşlar aklınıza gelebilecek tüm kokoş detaylar bu sezon göz kamaştıracak.

4- Tokalı, zımba, kemer veya farklı metal aksesuar detaylı ayakkabılar “vamp” giyimin sembolü olacak.

5- Pretty woman geri dönüyor. Julia Roberts’ın giydiği siyah rugan çizmeleri unutan var mı? Uzun çizmeler geri dönüyor ama çok daha sadeleşerek. Bu sezon her kadının en az bir çift diz üstü botu olmalı. Bizden söylemesi ;)

Born From Sport Mixer ile içinizdeki DJ’i özgür bırakın!

Reebok Classics ayakkabılar, sokaklardan önce sahalarda boy gösteriyordu. Yüksek performanslı bu ayakkabılar bugünlerde moda oldukları için giyilseler de yaratılış ve tasarım özellikleri daima spora bağlıdır. Özünü spordan alan Classics şimdi de Born From Sport Mixer ile karşınızda. http://www.reebok.com/TR/classics adresinden Born From Sport Mixer ile dilediğiniz ritmi, melodiyi ve efektleri kullanarak kendi şarkınızı yaratabilir, şarkınızın üzerine kaydedeceğiniz vokal ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bugüne kadar Reebok Classics ile yansıttığınız tarzınızı şimdi de Born From Sport Mixer ile yansıtmayı deneyin. Yarattığınız şarkıyı indirebilirsiniz ve paylaşabilirsiniz. Ayrıca başkalarının kaydedip paylaştığı şarkıları da dinleyebilirsiniz. Reebok Classics’ten esinlenerek yaratıcılığınızı konuşturun.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails