4 Şubat 2012 Cumartesi

Guerlain Çiçek Açtı

Benim için kozmetik ürünlerinin içeriği kadar görüntüsü, ambalajı, kokusu gibi detayları de hep öenmli olmuştur. Guerlain'in Spring 2012 koleksiyonu için hazırladığı Meteorites Cruel Gardenia'ya bayıldım. Kullanmaya kıyabilir misin bilmiyorum ama her makyaj çantasına lazım bir allık!

3 Şubat 2012 Cuma

Valentino Yeniden

Her markanın yaşam çizgisinde inişler çıkışlar vardır. Mesela Valentino benim için ben ilkokuldayken annemin bir çantasıydı. 20 senedir Valentino ile ilgili beni etkileyen hiçbir şey olmamış demek ki. Ta ki bu ay görmeye başladığım yeni kampanyasına kadar. Markanın yeni romantik çizgisini ve daha da romantik çekimleri çok beğendim. Siz ne dersiniz?

2 Şubat 2012 Perşembe

Paris Moda Haftası'nın Ardından En İyiler...

Daha öncede yazmıştım,Paris Moda Haftası kapanışı Cengiz Abazoğlu defilesiyle olmuştu.Öncesinde de bütün moda devleri 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını görkemli defilelerle tanıttılar.Ben de moda haftasının ardından sizi o defilelere götürüp 2012'de neler giyeceğimiz hakkında bilginiz olsun istedim... Lanvin ve Givenchy muhteşem bence... Givenchy Celine Chanel Hermes Isabel Marant Lanvin Valentino Yves Saint Laurent

Zara'nın İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Zara'nın yeni sezonuna bakarken acaba bu koleksiyonun ortası yok mu diye düşündüm. Kombinler ya cıvıl cıvıl, farklı farklı çiçek desenlerinden oluşuyor, ya da sadeliğin zirvesinde. Siz hangi taraftasınız? :)

Sally Hansen'dan Mucizevi Buluş

Kullandığınız oje Chanel bile olsa birkaç en fazla güne matlaşıyor, dökülüyor, bozuluyor. Bir şeyler oluyor işte. Marie Claire US'in Şubat sayısında gördüğüm bir ilan içimdeki merak duygusuna zirve yaptırdı :) Sally Hansen'ın rengarenk oje bantları 10 gün bozulmadan kalıyormuş ve aseton ile kolayca çıkıyormuş. Desenli ojelere son derece karşı olan ben bile bazılarını çok beğendim. Düz canlı renklere ise bayıldım. Şimdi Türkiye'ye gelmesini veya benim gittiğim bir yerde denk gelmeyi 4 gözle bekliyorummm.

1 Şubat 2012 Çarşamba

"Clutch" Hep Vardı Aslında...

Son yıllarda hayatımıza girdi Clutch çantalar..Daha doğrusu hep hayatımızdaydı da adı Clutch değildi..İşte "gece çantası","portföy çanta" gibi isimleri vardı...Şimdi gece de gündüz de rahatça kullanabildiğimiz ve kocaman hantal çantalara göre gerçekten çok şık ve zarif duran Clutchlar bütün markaların 2012 ilkbahar yaz koleksiyonlarında başroldeydi..Ben de beğendiğim modelleri sizlerle paylaşmak istedim..Benim favorim bej rengi Chanel..Sizinki? chanel Acsessorize 45 pound Gucci 1520 dolar H&M 34,95 TL Prada 820 Euro Prada 720 Euro LV 895 Pound Gucci 1850 Dolar H&M 34,95 TL

Dünyanın En Rahat Topuklu Ayakkabısı

Dolabımda duran onlarca topuklu ayakkabıdan genelde kapıdan cıkmadan hemen once vazgecip daha düz bir sey giymeyi tercih eden bi tipim. Birkac tane topuklum var ki dünya bir yana onlar bir yana. Üzerinde koşabilirim bile :) Şimdi onların yanına bir yenisi eklendi. Rahatlık konusunda beni bir kere hariç hiç şaşırtmayan Camper'dan yeni bi cici aldım. Aynı taban ve topukta farklı modeller var. Ben tokasız olanını aldım. Diğeriyle arasında 70 TL fark vardı. Evet belki ince topuklu değil ama o kadar rahat ki. Şu karlar erisin, ilk jean giydiğimde giyip bir daha çıkartmamayı düşünüyorum :) Bu arada Camper'da genel bir numara bulamama durumu vardı. Yeni online sitesi bu konuda birebir. Aynı tabandan bir çok model olduğu için, mağazada deneyip istediğiniz modeli online sipariş verebilirsiniz. 2 sonra evinizde. Bizzat test edildi, onaylandı :)

Manolo Blahnik Giyinmek...

Sex and the City dizisinin Carrie Bradshaw’u giydiğinden beri tüm kadınların sahip olmak için delirdiği Manola Blahnik ayakkabılar,2012 yaz koleksiyonunda daha uçuk kaçık,rengarenk ve enteresan topuklarla karşımıza çıktı.Topuklardaki detaylar benim için fazla ama diğer modellerine bayıldım:) Madonna'nın Manolo için söylediğini yazmadan edemeyeceğim:) “Shoes Are Better Than Sex!” Bunu hanginiz giyebilir:))

31 Ocak 2012 Salı

Swarovski'nin Romantik 14 Şubat Dünyası

Swarovski'nin 14 Şubat bülteni gelince hemen merakla açtım. Bu sene 14 Şubat'a özel neler yapmışlar diye. Yaşım 15 de olsa 30 da olsa kalpler, pembeler, fiyonklar görünce hala içim gidiyor. O yüzden çok beğendim yeni koleksiyonu. Sevgilisine hediye arayanlara veya kendini şımartmak isteyenlere duyurulur :) Özellikle kalpli kolyeleri çok beğendim...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails