23 Temmuz 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Limango'dan 50 TL Hediye Çeki

Tatil alışverişinize başlamak için beklediğiniz an geldi. 50TL hediye çekine sahip olmak için yapmanız gereken "Limango'da hangi tasarımcının ürünlerini görmek istersiniz?" sorusuna 30. cevap veren olmak. Her hafta hatırlatıyorum ama lütfen sadece bu post'un altına yorum yazın ve adsız yorum bırakmayın. Herkesin bir kere katılma hakkı var onu da hatırlatmadan olmaz ;) Herkese bollll şanssss! PS: Kazanan Pazartesi sabahı burda açıklanıyor ;)

22 Temmuz 2010 Perşembe

Katie Holmes ve yeni saç modeli

Şahsen ben Katie Holmes hayranlarından değilim. Hatta beğenmediğimi söylesem yeridir. Yine de kızı Suri'nin doğumundan sonra kullandığı kısa saç modelleriyle bir çok ünlü ve ünsüze esin kaynağı olduğu su götürmez bir gerçek. Kısa kesimler konusunda oldukça cesur davranan Holmes 4 senedir nerdeyse 6-7 farklı model denedi. Ama belli ki kısa saçtan sıkılmış. The Extra Man filminin New York galasında uzun saçlarıyla kameralara gülümseyen Holmes bazı eleştirmenler tarafından övgü yağmuruna tutulmuş. Bence doğal saçın moda olduğu günümüzde bu belirgin lüleler çok yapmacık kaçmış, siz ne dersiniz?

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Büyük Bedenlere Mayo

Son dönemde "plus-size" diye tabir edilen büyük bedenli bayanlara yönelik atılımlar hep gündemde. Yaz ayları gelmiş ve deniz mevsimi açılmışken plus size'lar yeniden gündeme geldi. Eskiden büyük beden mayolar babaanne ve anneannelere göre yapılırken artık gençler ön planda tutuluyor. Miraclesuit de bunu yapan markalardan biri ve internet üzerinden satışı da yapılıyor. Ben bu 2 parçaya bayıldım. İlkinde transparan kumaşları yerleştirdikleri noktalar ikincisinde de kruvaze kesimle şekillenen vücut hatları göz dolduruyor. Evet plus size olmak herşeyden önce sağlıksız, ama bu görüntüler bence gayet hoş, ne dersiniz?

Haftanın Hediyesi: Limango'dan 50TL Hediye Çeki

Müjdemi isterim bu hafta yine en sevdiğiniz hediyelerden biri var. Cuma günü bir şanslı Kristal Küre izleyicisi Limango'dan istediği zaman harcayabileceği 50 TL hediye çeki kazanacak. Yaz tatiline hazırlananlar bu fırsatı kaçırmasın. Önümüzdeki günlerde Havaianas, Hogan, Nivea ve Nuxx gibi markalar sizleri özel fiyatlarla Limango'dan bekliyor. Bavulunuza Havaianas şıpıdıklarınızı, Nivea'larınızı da eklediniz mi her şey hazır demek ;) Bu arada geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giden bir arkadaşımdan duyduğuma göre İtalya'da en popüler marka Hogan'mış! Kapısında kuyruklar, herkesin ayağında Hogan ayakkabılar, gözünde gözlükler varmış. Benden söylemesi ;)

20 Temmuz 2010 Salı

Tavuğun En Eğlenceli Hali

Geçtiğimiz haftasonu değişik bir yerde mi yesek napsak diyek dolaşırken yolumuz Nando's a düştü. Portekiz asıllı ünlü zincirin mutfağına Güney Afrika esintileri de eşlik ediyormuş. Vejeteryanlar unutulmasa da mutfağın temelini tavuk oluşturuyor. Aklınızdan geçen tüm tavukları birbirinden lezzetli garnitürlerle sipariş verebiliyorsunuz. Benim favorim ızgara mısır :) Tavuğunuzun marinesini de siz seçebiliyorsunuz. Ben Ataköy A+'taki şubesine gittim ve bayıldım. Dekorasyonu da çok eğlenceli. Gitmeye karar vermek için muhteşem sitesine bile bakmanız yeterli olur ;) En kısa zamanda bi uğramanızı tavsiye ederim, uğramadan sitesine bakmak isteyenler buraya!

18 Temmuz 2010 Pazar

Ferragamo'nun Yeni Yüzü

Ferragamo'yu hep sevmişimdir. Bir babetin üzerine kondurulmuş minicik fiyonk o ayakkabının benim gönlümde taht kurması için yeterli ;) Ama Ferragamo genel olarak hep biraz daha orta yaşlıdır, daha mesafelidir. Taaa ki sonbahar/kış 2010'a kadar. Ferragamo'nun yenilenen yüzüyle tanışmaya hazır olun diyorum ve sizi çekimlerle başbaşa bırakıyorum ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails