10 Ekim 2009 Cumartesi

Ugg Multi

Aslında sadece resmini koyup altına hiçbirşey yazmamak lazım. Bu haksızlık değil mi? Ugg'un kız çocuklarına özel koleksiyonu bu kadar renkli ve güzelken klasik kum rengi biraz sönük kalıyor. Henüz vitrinlerde görmedim (göreniniz varsa hemen bildirsin, yeğenime alacağım (: ) ama internette satışa çıkmış. Kız çocuklarının en az ablaları, anneleri, teyzeleri ve halaları kadar alışverişe meraklı olmalarına şaşmamalı. Yeterli sebepleri var :)

9 Ekim 2009 Cuma

Barselona Yolcusu Kalmasın!

Mango ile Barselona'ya gitmek isteyen? Detaylar aşağıda ve Mango'nun sitesinde :)
Haydi kızlar en güzel Mango kombininizi çekin ve gönderin.

8 Ekim 2009 Perşembe

Bagaj teslim!

Kristal Küre geçenlerde havaalanındaydı. Uçaktan inmiş valizini bekliyordu. Bant çalışmaya başladı, döndü, döndü ve içeriden birbirinden renkli valizler çıkmaya başladı. LV logolu, Gucci bantlı valiz devri adeta kapanmış gibiydi. Özellikle pembe olandan gözünü alamayan Küre yanına kadar gidip markasına baktı. Tabi ki de "United Colors of Benetton" yazıyordu :) Kendi çok gözlü, su geçirmez ve hacimli fakat düz lacivert olan valizinden utanan Küre doğru Benetton'a koştu. Fiyatı 280TL idi, duyduk duymadık demeyin :)

David Beckham ve James Bond

Dün akşam David Beckham ve James Bond bir araya geldi ve Beckham'ın adidas Originals için hazırladığı yeni koleksiyonu tanıttı. Tahmin ettiğiniz gibi bu James Bond 007 olan değil, tasarımcı James Bond :)
Tekstil, ayakkabı ve aksesuardan oluşan koleksiyondaki her ürün Beckham'ın tarzını, yaratıcılığını ve onun kendi hayatından izler taşıyormuş.
Tanıtım partisine Victoria Beckham, Eva Longoria, Ben Stiller, Ellen Pompeo, Snoop Dogg, Ciara, David Arquette, Julie Bowen, Quincy Jones gibi isimler katılmış.
Sportif tarza lüks bir dokunuş katan bu koleksiyonu beğendik :)

Moda Delisi Kızın Annesinin Pastası

Dosyalar arasında dolaşırken anneme yaptırdığım doğum günü pastasını buldum ve paylaşmak istedim. Anasına bak kızını al boşuna dememişler sanırım :) Pasta Pelit bu arada, yapabileceklerinin sınırı yok! Siz hayal edin onlar gerçeğe dönüştürsün.

7 Ekim 2009 Çarşamba

Yine Mevzumuz Çoraplar

Son günlerde İstanbul'da etek, elbise giyemez olduk. Pantolonların içine tıkıldık kaldık. Hava soğumaya başladı. Çorapsız çıkılmaz ama çorap sezonu da açılmadı. Bu sıkıntıları yaşıyorken gözlerimiz yeni sezon modellerini arıyor iyice :) Bu sezonda neler öne çıkacak diye araştırdık ve sizin için bir araya getirdik. Kokoşlar için Fogal'den puantiye, ikoncanlarımız Louis Vuitton'dan logolu, Ungaro'dan iddalı pembe, Moschino'dan horoz ayağı, Max Azria'dan göz kamaştırıcı altın, Marc Jacobs'dan renkli desenler, Marni'den İskoçya esintileri, Blugirl'den soket çorap görünümlü külotlu çorap ve Tsumori Chisato'dan Samanyolu'nda yolculuk. Favorim bu sefer Tsumori Chisato. Evet bu sefer Marc Jacobs değil :)

Yeni Mektup Arkadaşınız Mia

Eskiden cicili bicili kağıtlara yazdığımız mektupları gönderdiğimiz mektup arkdaşlarımız vardı.
Hergün 4 gözle mektup geldi mi acaba diye postacının yolunu gözlerdik.
O günler tabii ki geride kaldı ama şimdi çok eğlenceli bir e-mail arkadaşınız olabilir.
Mia size hergün moda, yaşam, trend, alışveriş, eğlence gibi konularda tavsiyelerde bulunuyor.
Mia'dan hem yeni şeyler öğrenebilir, hem de onun sivri diliyle yazdığı yazıları keyifle okuyabilirsiniz.
Mia aynı zaman da çok da cömert. Zaman zaman size Accessorize, Reebok gibi markalardan hediyeler de verebilir.
http://www.mia-posta.com/ adresine girip yeni arkadaşınızla tanışabilirsiniz.
Ondan sonra hergün saat 10-11 civarı Mia'nın e-maillerinin yolunu gözlemeye başlayacaksınız :)

6 Ekim 2009 Salı

Kristal Küre artık FriendFeed'de

Sevgili Kristal Küre okuyucuları ve değerli blogger arkadaşlarımız, Kristal Küre bugün itibariyle bir frienfeed üyesi :) artık dileyenler bizi http://friendfeed.com/kristalkure adresinden takip edebilecek. Duyduk duymadık demeyin. Hatta subscribe olmadan da geçmeyin :)

5 Ekim 2009 Pazartesi

Batı Yakası Konserine Davetiye İsteyen?

20 Ekim Salı günü Türk rock müziğinin yıldızı parlamaya başlayan grubu Batı Yakası Balans'ta sezonun açılış konserini veriyor. Önümüzdeki günlerde Batı Yakası'nın ismini çok sık duyacağımıza inanan Kristal Küre sizleri bu konsere davet etmeyi bir borç bilir :) Çift kişilik davetiye kazanmanız için yapmanız gereken tek şey, Batı Yakası'nın ilk albümünün adını bilmek, Kristal Küre'nin izleyicileri arasında olmak ve cevabı kristalkure@yahoo.com.tr adresine gönderen ilk 5 kişiden biri olmak :) E-mail'de adınızı ve soyadınızı belirtmeyi unutmayın çünkü davetiyeler basılı olarak değil, kapıya isim bırakılarak gerçekleşecek. E-maillerinizi bekliyoruzzz

4 Ekim 2009 Pazar

Kristal Küre Sabah'ta

Efenim biz de geleneği bozmadık, eksik kalmadık :) Bu arada bize Sabah'ı haber veren sevgili Mia'ya çok teşekkürler! http://sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/YasamaDair/2009/09/26/son_dakika_son_dakika

Marka Getir!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde satışa sunacak olan yeni bir online alışveriş sitesi açıldı: http://www.markagetir.com/ Site şimdilik yapım aşamasındaymış, ürün çeşitliliği de oldukça sınırlı. Fakat ilerleyen zamanlarda daha fazla marka ve ürün getireceklerini vaat ediyorlar. Bir göz atmakta fayda var ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails