10 Eylül 2011 Cumartesi

Saatin Makbulu

Gecen sene hayatımıza usul usul giren blush simdi saatlere indi. Metal saat kullanmayalı uzun zaman oldu ama pembe altın diye gecen bu saatler kalbimi çaldı. Hatta Marc Jacobs olan shopping listemin en üst sırasında yer alıyor!

9 Eylül 2011 Cuma

Loafer'lar Tam Gaz Devam

Usul usul hayatımıza yeniden giren Loafer'lar bu sezon altın çağını yaşayacak. farklı kalınlıkta, uzunlukta topuklarla elbiselerin, jean'lerin altına giyilecekler. Nine West'te bu sezon oldukca geniş bir koleksiyon bulmanız mümkün. En üst soldaki ikiyi ve alt sıradaki ince topukluları giyebilirim sanırım :)

8 Eylül 2011 Perşembe

Yine Taklit Yine Taklit

Tek taklitçi biz değiliz diye sevinebiliriz. Fashionista'dan aldığım bilgilere göre Steve Madden Miu Miu'nun sim üzerine bantlı korkunç botunu kopyalamış. Sizce hangisi Miu Miu? İlki diyenler kazandı. Taklitler asıllarını yaşatır diyeceğim ama bu ayakkabı hiç yaşamasın daha iyi!

7 Eylül 2011 Çarşamba

H&M ve Versace İşbirliğinden İlk Görüntü Basına Sızdı!

Evet hemen yorumlarınızı alayımmmm

Kim Kardashian Olmak Mümkün

Yaptığı her şeyi ticarete dökmeden rahat edemeyen Kim herkesi kendine benzetiyor sanırım. Bildiğiniz gibi düğününde Vera Wang imzalı 3 gelinlik giymisti. Gelinliklerde ikisi Şubat 2012'den itibaren 1.600$'dan seri üretimle satılacakmış. İlgilenenlere duyurulur!

6 Eylül 2011 Salı

Kate Perry'nin Manikürleri

Kate Perry'nin manikür seçimlerini beğenip beğenmemek size kalmış ama hayret etmemek mümkün değil. Özellikle sushi'li inanılmaz!

4 Eylül 2011 Pazar

Bu Sonbahar Kadife Yumuşaklığında

Uzun zamandır hayatımızda olmayan kadife geri döndü ve hicbir seyi atmamak lazım tezini doğruladı. Kadife gömleklerin, elbiselerin kol gezdiği günleri dün gibi hatırlıyorum. Birkaç sezondur tahtını kimsenin zorlayamadığı dantelin bu sezon en önemli rakibi kadife olacakmış. İşte size yeni sezondan birkaç örnek ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails