12 Şubat 2011 Cumartesi

Brian Atwood B ve Jimmy Choo Erkek Koleksiyonları Görücüye Çıktı!

Brian Atwood'un uzun süredir beklenen ve fiyatları 100$'dan başlayacak olan koleksiyonu "B"'den ilk görüntüler basına sızdı! Farkın detaylar ve ayrıntılarda gizli olacağı bir koleksiyona benziyor ve bu durum merakımı körüklüyor! Jimmy Choo'nun erkek koleksiyonu ise benim için tam bir fiyasko oldu. Özellikle kürklü modeli es geçemeyeceğim! Ne dersiniz?

11 Şubat 2011 Cuma

Hediye Zamanı: C'est Ça! 14 Şubat Kurabiyeleri

14 Şubat için özel olarak hazırlanmış kurabiyeleri kazanmak için tek yapmanız onları kime hediye edeceğinizi anlatmak. Sevgilinize mi? En yakın arkadaşımın yerini kimse tutamaz diyerek ona mı? Yoksa insanın en büyük sevgilisi kendisidir diyerek kendinizi mi şımartacaksınız? Belki de bizim aklımıza gelmeyen başka birine? Tamam sorunun ne olduğunu anladıysak sıra nasıl anlatacağımızda. İsterseniz bu postun altına yorum yapabilirsiniz. Veya C'est Ça'nın Facebook sayfasına yorum bırakabilirsiniz! Şansınızı arttırmak istiyorsanız ikisini de yapabilirsiniz. Biri Facebook, biri blog olmak üzere herkesin 2 katılma şansı var. 13 Şubat 23:59'a kadar yorumlarınızı gönderebilirsiniz! Herkese bol şans!

10 Şubat 2011 Perşembe

Hayata Bir Kedinin Gözünden Bakmak Nasıl Olur?

Blogumda sık sık hayvanlar için değişik trendlerden, ürünlerden, kıyafetlerden bahsediyorum. Şimdi yurtdışında son moda Pet's Eye View Cameralar, yani hayvanların gözünden dünyayı görmenizi sağlayan kameralar. Ben hep merak etmişimdir. Ben evde yokken köpeğim neler yapıyor? uslu uslu bir köşede mi yatıyor yoksa fırsat bu fırsat deyip hayatını mı yaşıyor? Kedinizin veya köpeğinizin boynuna astığınız ufak bir kamera tüy yumaklarının tüm foyalarını ortaya çıkarıyor. 1, 5 veya 15 dakikalık frekanslarda resim çekiyor. Resimleri bilgisayara aktarıp bilgisayarın başına kurulduktan sonra köpeğinizi çok daha yakından tanımaya başlıyorsunuz. Fiyatı 50$. Kedim veya köpeğim olsa yine, hemen alırdım!

9 Şubat 2011 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: C'est Ça!dan 14 Şubat'a Özel Hediye

14 Şubat kapıya dayandı. Sevgiliye hediye alma vakti geldi. Veya 14 Şubat'ı kutlamayanlar kendilerini şımartmak için yeni bir fırsat istemezler mi? C'est Ça! ile mükemmel 14 Şubat hediyesine bir adım yaklaştınız. C'est Ça!'yı bilmeyenler için: C'est Ça!, nişan, bekarlığa veda partisi, kına gecesi, gelin hamamı, düğün, baby shower, doğum & doğumgünlerinin yanı sıra tüm özel günler ve özel olmasıı istenen her gün için kişiye özel hediyeler ve ikramlıklar tasarlıyor. Peki bu özel hediyeler nedir? Bu hafta bir şanslı Kristal Küreci C'est Ça'dan 14 Şubat'a özel hazırlanmış kurabiye setini kazanacak. 10 özel kurabiyeden oluşan set sevginizi anlatmanın en tatlı yolu olmaz mı? Cuma günü kazanma şansınızı 2 katına çıkartmak için hemen C'est Ça!nın Facebook sayfasını takibe alın. Benden söylemesi ;) Detaylar Cuma burada!

8 Şubat 2011 Salı

Havlumanya Kazananı Belli Oldu!

Sevgili Elvin'e kocaman tebrikler! Peki Elvin ne demiş? İletişim bilgilerini bekliyorum. Bu haftanın hediyesi yarın burada ;)

Lady Gaga Vogue US'in Mart Kapağı mı?

Online dünya birkaç gündür basına sızan bu kapağı konuşuyor. Ne tam Vogue ne tam Lady Gaga iki arada bir derede bir kapak olmuş bence. Tabii gerçekse bile bu kadar yayıldıktan sonra değişecektir. Vogue için daha hayırlı olabilir. Ne dersiniz?

7 Şubat 2011 Pazartesi

Versace'nin Püsküllü Elbisesi

Görünen o ki önümüzdeki günlerde gece elbiselerinde bol bol püskül göreceğiz! Golden Globe'da Mad Men'in yıldızı January Jones ile beraber başlayan akım hızla yayılıyor. Açıkçası ben kırmızı elbiseyi oldukça itici bulmuştum. Versace'nin benzer bir elbisesini giyen Blake Lively yine farkını ortaya koymuş. Kırmızı halıda Versace ile sık sık yürüyen Lively saçları, küpeleriyle çok şık olmuş. Püsküllü elbiselere ısınmamı sağladı bile diyebilirim. Ne dersiniz? :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails