13 Ocak 2012 Cuma

Bu Pretty Ballerinas'lara Aşık Olunur! :)

Hayatboyu sadece tek model ayakkabı giyeceksin deseler babetleri seçebilirim. Doğrusunu seçerseniz terlik gibi rahatlar. Uzun zamandır severek takip ettiğim markalardan biri Türkiye'ye gelmiş ve haberim yokmuş! Pretty Ballerinas meğer Sapphire'de açılmış. 14 Şuba'ta özel modellerini görünce hemen paylaşmak istedim. Özellikle sevgiliniz yoksa kendinize bir çift hediye edip, babetlerinizle romantik bir gün geçirebilirsiniz :) Her zamanki gibi fiyonklu olanı tek geçiyorum!

Paul&Joe'dan Isırmalık Makyaj Koleksiyonu

Paul&Joe severek takip ettiğim bir marka. Elbiseleri, üstleri hep çok cicidir ama 10. yılı şerefine çıkarttığı makyaj koleksiyonu hemen almalıyım dedirtti. Kedi teması modada her zaman kullanılmıştır ama kozmetikte bu kadar güzel bir kullanımını ilk kez görüyorum! Özellikle kedi şeklindeki rujlar 30 yaşında olduğumu unutturdu :) İşin en güzel yanı ücretsiz gönderen asos.com'dan da alabilecekmişiz ;)

11 Ocak 2012 Çarşamba

Acilen Türkiye'ye Gelmesini İstediğim Marka: eos

Yani evolution of smooth! Aylardır takip ettiğim Amerikan dergilerinden takip ettiğim, her yerde fellik fellik aradığım bir markaydı eos. Bu aralar paraben-free, mümkünse organik cilt bakım ürünleri kullanmaya takılmış durumdayım. eos markası da %95-97 organik ve paraben-free. Gelgelelim bu markanın en cezbedici yanına. Ürünlerin formu ve renkleri. Dudak ve el nemlendiricilerini gözüme kestirmiştim. İlk Amerika'ya giden arkadaşımdan rica ettim :) Gelince ürünlere kokusu ve kıvamlarıyla ayrıca bayıldım! Fiyatları da 3-4$ arasında değişiyor. İncelemek isterseniz buraya http://evolutionofsmooth.com/. Bir an önce gelsinnnn.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails