30 Temmuz 2009 Perşembe

Yaz Bitmeden - 3

Yaz Bitmeden serimiz güneş losyonlarıyla devam ediyor!
Ağustosta tatil yapanlar, güneşi hafife almayın. Eğer cildiniz açık renkliyse ve hassassa, onu iyi korumanız gerekir. Çoğunlukla yüksek faktörlü kremlerin ve losyonların çok iyi birer koruyucu olduğunu zannederiz ama bunun çok doğru olduğu söylenemez. Kullandığımız kremin veya losyonun koruma faktörü kadar nemlendirme özelliği ve diğer içerikleri de önemli. Mesela Hawaiian Tropic bize en iyi korumayı sunmak için 80 faktörlü bir sprey teklif ediyor. Üstelik bu sprey, ozon tabakasını geçebilen bazı zararlı ışınların cildinizi tahrip etmesine engel oluyor. Hem de cildi derinlemesine nemlendiriyor.
Bu yeni ürünün adı Ultimate Continuous Clear Spray SPF 80. Beyaz tenlilere şiddetle tavsiye ediyoruz :)
Ben beyaz tenliyim ama bronzlaşmadan tatilden dönmem ya da beyaz değilim istediğim gibi yanarım diyorsanız işte size muhteşem bir bronzlaştırıcı sprey! Üstelik cildinizde yağlı bir his bırakmadan ve cildinizi vitaminlerle besleyerek son derece canlı ve parlak gösteriyor. Bu sprey Hawaiian Tropic'in yeni ürünlerinden biri. Sadece 6 faktör demeyin, çünkü yanmanıza olduğu kadar cildinizi korumaya da yardımcı olan bir sprey bu.
Spreyimizin adı Golden Tanning Dry Oil Continuous Spray SPF 6. Bu spreyi alanlar bronzlaşmadan gözümüze gözükmesin :)

28 Temmuz 2009 Salı

Yaz Bitmeden - 2

Güneş gözlükleri her ne kadar gözleri güneşten korumak için üretilmiş olsa da günümüzde modanın kalbinde vazgeçilmez bir aksesuara dönüşmüş durumda. Modelleri ve renkleri fonksiyonlarından daha ön planda olan güneş gözlükleri, her yaştan ve her tarzdan bayanın olmazsa olmazı. Daha tatil yapamadım, dolayısıyla tatil alışverişine de çıkmadım diyorsanız işte size birkaç öneri; Klasik modellerden hoşlanan bayanlar, Bvlgari'nin Swarovski taşlarla süslediği, beyaz, kahverengi ve siyah gibi basic renklerden oluşan 2009 koleksiyonu tam size göre. İster yekpare, ister kemik çerçeveli, isterseniz büyük, isterseniz ince uzun modelleri tercih edebilirsiniz. Bu gözlükler çok şık oldukları gibi aynı zamanda uzun yıllar boyunca demode olma korkusu yaşamadan takılabilirler :) Yok hayır, ben klasik bir insan değilim, genç, enerjik ve moda delisiyim diyorsanız işte hayalinizdeki çılgın gözlükler Just Cavalli 2009 koleksiyonunda! Morların ve neonların güneş gözlüklerinde kullanılacağı aklımıza bile gelmezdi ama aklımıza gelmeyen başımıza geldi :) Kemik çerçeve üzerine motifler işleyen, metal çerçevelerde kafes trendini vurgulayan bu koleksiyon, fark yaratmak isteyenler ve tarzına güvenenler için birebir. Aman çok abartılı olmayayım, siyah gözlük bana yeter ya da ben farklıyım, bu mor gözlük tam bana göre derken yüzünüze yakışmayan bir model almayın sakın. Optik çalışanlarının tavsiyeleri kulağınıza küpe olsun.

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Yaz Bitmeden

Temmuz bitti bile demeyin, daha önümüzde tatil yapmak için koca bir Ağustos var! Koca bir Ağustos'ta koca bir tatile de en az birkaç model bikini, mayo lazım.
Her ne kadar Hollywood yıldızları sade bikiniler ve sportif plaj kıyafetleri tercih etse de, biz Türkler plajlarda gösteriş yapmaya, hava atmaya bayılıyoruz :) Güney sahillerimiz, Bodrumumuz, Çeşmemiz, yaz aylarında hergün yeni bir defileye sahne oluyor.
Madem bu kadar düşkünüz süsümüze, o zaman rüküşe kaçmadan şık modelleri seçmeyi becermemiz lazım.
2009 yazının en trend renkleri olan mavi ve moru plajlarda da görüyoruz elbet, ama bu yaz bikiniler çiçek açıyor.
Mayo ve mayokinilerde iddalı tasarımların sergilendiği Rio moda haftasında optik desenler ve kes-at trendi öne çıkan özelliklerdi. Formunu koruyan, fiziğine güvenen bayanlar gönül rahatlığıyla bu mayoları ve bikinileri giyebilirler.
Ben bu kadar iddalı değilim, daha neşeli, daha enerjik biriyim diyenler, size de tavsiyemiz çiçek açan bikiniler. Hasır şapkanızla, pullu tuniğinizle ve XL plaj çantanızla tamamlayabileceğiniz rengarenk bikininizle plajda kendinizi canlı ve özgür hissedebilirsiniz.
Bayanlar dikkat! Askısız yanayım derken göğüs dekoltenizi beyaz bırakmayın, tabi dekoltem yansın derken de 2 beyaz çizgiyle kalkmayın şezlongtan. Ama ne olursa olsun, tatilin tadını çıkarmaya bakın :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails