27 Temmuz 2009 Pazartesi

Yaz Bitmeden

Temmuz bitti bile demeyin, daha önümüzde tatil yapmak için koca bir Ağustos var! Koca bir Ağustos'ta koca bir tatile de en az birkaç model bikini, mayo lazım.
Her ne kadar Hollywood yıldızları sade bikiniler ve sportif plaj kıyafetleri tercih etse de, biz Türkler plajlarda gösteriş yapmaya, hava atmaya bayılıyoruz :) Güney sahillerimiz, Bodrumumuz, Çeşmemiz, yaz aylarında hergün yeni bir defileye sahne oluyor.
Madem bu kadar düşkünüz süsümüze, o zaman rüküşe kaçmadan şık modelleri seçmeyi becermemiz lazım.
2009 yazının en trend renkleri olan mavi ve moru plajlarda da görüyoruz elbet, ama bu yaz bikiniler çiçek açıyor.
Mayo ve mayokinilerde iddalı tasarımların sergilendiği Rio moda haftasında optik desenler ve kes-at trendi öne çıkan özelliklerdi. Formunu koruyan, fiziğine güvenen bayanlar gönül rahatlığıyla bu mayoları ve bikinileri giyebilirler.
Ben bu kadar iddalı değilim, daha neşeli, daha enerjik biriyim diyenler, size de tavsiyemiz çiçek açan bikiniler. Hasır şapkanızla, pullu tuniğinizle ve XL plaj çantanızla tamamlayabileceğiniz rengarenk bikininizle plajda kendinizi canlı ve özgür hissedebilirsiniz.
Bayanlar dikkat! Askısız yanayım derken göğüs dekoltenizi beyaz bırakmayın, tabi dekoltem yansın derken de 2 beyaz çizgiyle kalkmayın şezlongtan. Ama ne olursa olsun, tatilin tadını çıkarmaya bakın :)

Hiç yorum yok:

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails