7 Kasım 2009 Cumartesi

Armband rules!

Krizia ve Balmain defilelerinde görülen bu kolluklar gerçekten harika! Benim gibi yaz-kış kısa kollu giymeyi seven bayanlar için hem kıyafeti zenginleştiren hem de kolları ısıtan güzel birer detay. Eskiden filelisi, örgüsü olurdu. Şimdi devir değişti, bu sene her kıyafete ve akseuara bulaşan deri ve kürkler kolluklara da bulaştı. İyi ki de bulaştı :)

Hugo Boss Karim Rashid

Her erkeğin bir dönem mutlaka kullandığı parfümlerden biri herhalde Hugo Boss. İnginç bir şekilde hiç eskimeyen bu parfümü bir de Karim Rashid'in gözünden görecekmişiz. Karim Rashid'in tasarımlarını genelde beğenirim. Bunu da beğendim.

6 Kasım 2009 Cuma

Şapka kollu ceketler

Kolları ince göstermenin yollarından biri de kalın olan üst kısmı sarmadan kapatan, alt ince kısmı açıkta bırakan giysilermiş. Bu mevsimde bu özelliklere sahip ne giyilir? Tabi ki de şapka kollu ceketler. Onları hayatımıza soktuğu için bu trendin öncülerinden Victoria Beckham'a da teşekkürü borç biliriz :) Topshop'ta ve Zara'da uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu ceketlerin lüks versiyonu ise Home Store'da. Hazır hava biraz düzelmişken şu kalın montları üzerimizden atalım!

Hediye Zamanı: Design Bonbon'dan

Eveeet yine hediye zamanı geldi de çattı :) Bu hafta söz verdiğimiz gibi hediye Design Bonbon'dan. Sevgili Didem sizin için bu güzel şekerleri hazırladı. Ben bu hediye işini kıskanmaya başladım :) Kazanmak için tek yapmanız gereken Design Bonbon'un sayfasına girip herhangi 3 şekerin kodunu ilk olarak yoruma yazmak. Bol Şans!

Coco Avant Chanel

Evet filmi sonunda seyredebildim. Çok güzel bir filmdi diyemem ama mutlaka seyretmek lazım. Chanel'i daha iyi anlamak, zamanında modaya nasıl baş kaldırıp kendi stilini yarattığını görmek enteresan. Amazon'dan sipariş etmiştim. Bu hafta gösterime giriyor.

5 Kasım 2009 Perşembe

Sen de mi Agyness?

(http://kristal-kure.blogspot.com/2009/11/miranda-kerr-ve-yeni-sac.html) Miranda Kerr'den sonra Agyness Deyn de kameralar karşısına yuvarlak kesim siyah saçlarıyla çıkınca herkesin aklında bir soru işareti belirdi. Ünlü Fransız sanatçı Mireille Mathieu'nun meşhur ettiği bu saç modeli geri mi dönüyor? Bu önümüzdeki günlerde kaç ünlünün daha saçlarını böyle yapacağına bağlı :) Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Agyness katlı kesim ve dağınık fönle yine kendi stilini ortaya koymuş, klişe olmaktan uzakta tarzını yansıtmayı başarmış...

Gladyatörler Geri Geliyor Ama Erkekler İçin!

Erkek izleyicilerimizden erkek modası ile ilgili yazmamız konusunda mailler alıyoruz. İşte asla kaçırmamanız gereken bir haber. Givenchy yaz koleksiyonunda erkekler için gladyatör sandaletler tasarlamış. Umarım moda olmazlar. Ne dersiniz?

4 Kasım 2009 Çarşamba

Lady Gaga Hello Kitty Oldu

Hello Kitty'nin 35. yaş kutlamalarından bahsetmiştim daha önce. Ve bu kampanyanın yüzü belli oldu. Lady Gaga! :) Biraz garip geldi bana. Ne dersiniz?

Bol, daha bol!

O bosbol ceketlerin, trenchcoatların ve mantoların hep hamileler için yapıldığını düşünürdüm. Birkaç sene önce usul usul girmeye başladılar hayatımıza. Şimdi ise nerdeyse her mağazadalar :) Küre geçen hafta Hollandadaydı. Malumunuz hava pek günlük güneşlik değildi, sokaklarda uzun boylu uzun bacaklı Dutch kızlarını diz altı çizmeleri ve bosbol mantolarıyla gördü. Sonra da mağazalara girip bakındı. Aslında herkesin vücut yapısına uygun bir bol kesim mutlaka var. Mesela biz Türk kızları olarak ne çok uzun ne çok kısa, basenleri örten modelleri tercih edebiliriz :) Altına da diz üstü çizmeler çok şık gider gibi geliyor bana...

Design Bonbon

Değişik tasarımlı pastaları çok duyduk ama peki ya şekerler? Ben geçtiğimiz günlerde bi arkadaşımın baby shower'ında ilk kez tanıştım. Birbirinden güzel şekerlere bayıldım. Design Bonbon'dan (www.designbonbon.com) olduklarını öğrendim. Design Bonbon Didem Önder'e ait bi hayal fabrikası :) Kişiye özel tasarım yapıyor, tek düze ve her yerde satılan şekerlerden sıkılan insanlara çözüm oluyomuş. Siz hayal ediyorsunuz o gerçekleştiriyor. Web sitesinde özel tasarımların resimleri yer almıyormuş bu yüzden genelde müşterileriyle yüzyüze görüşmeyi tercih ediyormuş. Bilindik draje ve çikolatalardanda farklı malzemeler kullanıyormuş. Ben gerçekten çok beğendim ve bu haftaki hediyemizi ondan hazırlamasını rica ettim. Bu cuma sizi çok çok tatlı bir hediye bekliyor ;)

3 Kasım 2009 Salı

FlorMar Supershine

FlorMar'ın Supershine koleksiyonunu henüz denememiş olanınız varsa çok şey kaçırıyor! Yalnızca son moda renklerden oluşan Supershine Rujlar kolayca sürülüyor ve harika bir parlaklık veriyor. Ayrıca koleksiyonun fiyatları da oldukça uygun. http://www.e-flormar.com/ adresinden sadece 8.32 TL'ye bu göz alıcı renkleri alıp dudaklarınızla buluşturabilirsiniz. Hazır siteye girmişken diğer ürünlere de bakmakta fayda var. Çeşitler ve fiyatlar yüzünüzü güldürecek :)

Nefeslerinizi Tutun Korseler Geliyor

İlkbahar/Yaz 2010'da korseler geri dönüyor. Yaza doğru başlayana standart rejime başlamalıyım moduna destek olurlar artık :)

2 Kasım 2009 Pazartesi

Tavşan kulakları

Kim demiş tavşan kulakları sokakta takılmaz diye? İşte size harika bir örnek! Saç bandı, taç, kurdele takılıyor da tavşan kulaklarının neyi eksik? Hele ki bunları Louis Vuitton yaptıysa :)

Marc by Marc Jacobs Saatler

Benim MJ hayranlığım sanırım hiç bitmeyecek :) Son zamanlarda saatlerine dadandım :) Shopbop'ta surekli yeni modelleri satışa çıkıyor. Fiyatları hem uygun hem de tasarımları çok eğlenceli. Bakalım yeni cicilerimi beğenecek misiniz? ;)

1 Kasım 2009 Pazar

Miranda Kerr ve yeni saçı!

Victoria's Secret Mankeni Miranda Kerr'in Herald Sun Sunday Magazine'e verdiği poz herkesi şaşırttı. Kimisine göre komik olan bu saç modelini kimi modacılar Miranda'ya çok yakıştırmış. Benim gözüm alışamadı, uzun kumral saçları gözümün önünden gitmiyor. Sizce yakışmış mı?

Süper Bi Yılbaşı Hediyesi

Daha yılbaşına çok var demeyin. Bugün 1 Kasım. Şimdiden kime ne alınacağının planını yapmak lazım. Yolu Amerika'ya düşenler olursa Neiman Marcus'a mutlaka uğrasın. Bu kristal küre (bu küre başka küre :) )ve cikolata, lolipop seti çok tatlı bir alternatif olabilir. Lolipopların ucundaki şekeri özel kristal işlemeli çubuğu ile kullanıyorsunuz. Ayrıca bir seferde yemek istemezseniz, kapağı ile saklayabiliyorsunuz :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails