26 Ocak 2011 Çarşamba

Reebok EasyTone Kazananı Belli Oldu!

Dün sizlerden gelen mesaj, mail bombardımanından sonra daha fazla bekletmek istemiyorum. Eveeeeeeeettt bu haftanın kazananı "portakal reçeli". Peki portakal reçeli ne demiş? Reebok'ın gönlünü çelen bu mesaj için portakal reçeline kocaman tebrikler :) İletişim bilgilerini ve numaranı bekliyorum. Mükemmel bacaklara ve kalçalara çok az kaldı ;)

Osmanlı Tarzı Takılar

Reytingleri gitgide artan Muhteşem Yüzyıl ile beraber Osmanlı Dönemine ait motifler takılar popülerleşiyor. Haber bültenlerine bile taşınan dizinin muhteşem takılarına ulaşmak herkes için mümkün değil. Mor Takı'yı bilmeyenler çok şey kaçırıyor. Bu takılar ve birçok ihtişamlı takıyı Mor Takı'da bulabilirsiniz. Yarı değerli taşların da kullanıldığı takılar makul fiyatlara satılıyor. Özellikle hediye almam gereken zamanlarda ilk baktığım yerleden biri. Sadece kutuları için bile sipariş vermeye değer ;)

25 Ocak 2011 Salı

Vivienne Westwood Anglomania for Melissa

Kışın giymesi biraz daha zorlaşan Melissa'lar yaz gelince coşuyor. Özellikle Vivienne Westwood'un tasarımlarına bayılıyorum. Birkaç sezondur bayıldığum kalpli ve topukluların yanına bu sezon fiyonklular eklenmiş! Minik fiyonkuyla hemen aklımı çeldi. Bir de ortasında kocaman kalbi olan parmak arası terlikler favorim. Hadi bir an önce bir kar yağsın sonra da yaz gelsin. Rengarenk olalım yine :)

23 Ocak 2011 Pazar

New York Dash Mağazası

New York'a gittiğim gün Soho'da Kardashian kardeşlerin sahip olduğu Dash mağazası açılmıştı. Soho'ya yolum düştüğünde önünde oluşan sıraların cazibesine dayanamadım ve sırada yerimi aldım :) İçerisi resmen d-ö-k-ü-l-ü-y-o-r. İçerideki hiçbir şeyi bedava verseler almam. En çok şaşırdığım ürün ise milletin kapıştığı Dash marka su. Şişelerin üzerinde herbirinin resmi var. Bu arada kaderimde o tatilde Kardashian'lar varmış birkaç gün sonra Kim Kardahian'ı gördüm. Poposunu merak edenlere, resimlerde gördüğümüzün iki katı! :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails