1 Mayıs 2010 Cumartesi

Madonna for Dolce&Gabbana MDG Collection

Her yaptığı olay olan Madonna yakın zamanda H&M için bir koleksiyon hazırlamış ve beklentileri karşılamamıştı. H&M ile çalışan ünlülerin koleksiyonları satışa çıkar çıkmaz tükenirken Madonna'nın koleksiyonu pek de ilgi görmedi. Yine de prestijinden bir şey kaybetmeyen Madonna bu sefer Dolce&Gabbana ortaklığı ile bir güneş gözlüğü koleksiyonu hazırlamış. Toplam 6 parçadan oluşan koleksiyon siyah ve kırmızı ağırlıklı. Reklam kampanyası ürünler kadar başarılı olmuş, siz ne dersiniz?

Cassette Küpe Kazanma Şansı Devam Ediyor. Bir de Yeni Sürpriz Var! ;)

Unutmayın yarın akşam 23.59'a kadar bu linke yorum bırakarak hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz! Bu pazartesi de gözünüz burda olsun ;) Haftanın hediyesi haricinde bir sürpriz var!!!

Alexander Wang Çantalar

Son dönemim hızla yıldızı parlayan tasarımcılarından biri de Alexander Wang. Oldukça sade, yalın ama bir o kadar da güçlü bir stili olan Wang'in ilkbahar/yaz 2010 koleksiyonundan beğendiğim çantalarını sizin için bir araya getirdim. Her kadın gibi Chanel, LV, MJ severim ama bu tip markayım demeyen ama duruşu, derisiyle kalitesini ortaya koyan çantaları da beğeniyorum ;)

30 Nisan 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Cassette Butik

Cassette'i artık hepiniz yakından tanıyorsunuz. Bu zamana kadar hep ayakkabı ve takılarından bahsettim ama aslında Cassette'in en az aksesuarları kadar iddalı bi tekstil koleksyionu var. Bu iki güzel küpeden birini kazanmak için yapmanız gereken Cassette'in Facebook sayfasından tüm ürün gruplarına bir göz atmak. Sonrasında hangi ürün grubunun sana daha çok hitap ettiğine karar vermen gerekiyor. Takılar mı? Ayakkabılar mı? Yoksa tekstil mi? Senin favori ürünün grubunla beraber o ürün grubunu neden beğendiğini bu posta yorum olarak bırakman gerekiyor. 2 Mayıs Pazar akşamına kadar vaktin var. Cassette'in en beğendiği 2 kişi bu küpelerden birini kazanacak. Her şey bu kadar basit! Bol şans ;)

29 Nisan 2010 Perşembe

Gömlek Elbiseler

Gömlek elbiseler ilkbaharın cankurtaranıdır! Giyecek hiç bişey bulamadığımda sarıldığım can dostlarımdır :) Ne mutlu ki bu sezon her yerde varlar! Yalnız bu sezon ufak detaylar eklenmiş. Mesela yukarda gördüğünüz Calvin Klein düğmeleri ve kemeriyle military trendini hatırlatıyor. Ama ben klasik gömlek elbiseleri seviyorum, fazla değişiklik yapılmasın diyenler için de Banana Republic'in bej rengi seçeneği birebir!

Bana Milano Yolu Göründü!

Neden mi? Marc by Marc Jacobs'ın yeni mağazasına bayıldım. Rengarenk ve kocaman mağazanın en güzel yanı içindeki Cafe'si. İtalyan mutfağı ve Marc Jacobs. Daha çekici bir ikili olabilir mi? :)

Haftanın Hediyesi: Cassette Butik

Geçtiğimiz haftasonu güzel havayı fırsat bilip karşıya geçtim ve soluğu hemen Cassette'te aldım. Kendime aldığım ciciler bir yana sizinle yine bir şeyler yapalım mı sorusunu duyunca çok sevindim. Uzun lafın kısası bu haftaki hediye Cassette'ten. İki şanslı Kristal Küre izleyicisi bu küpelerden birini kazanacak ;) Yaz gelince aksesuarların önemi artıyor. Biz de sizler için baharda ve yazın rahat rahat kullanabileceğiniz cıvıl cıvıl iki küpe seçtik ;) Cuma günü soru tabii ki Cassette'le ilgili olacak. Şimdiden bence bütün ürün gruplarına bi göz atın. Benden söylemesi ;) Daha fazla bilgi için buraya veya Facebook'ta "Cassette Butik" olarak aratıp arkadaş olarak ekleyebilirsiniz ;)

28 Nisan 2010 Çarşamba

Emporio Armani & RED

Emporio Armani ve RED ortaklığı bu yaza özel bir koleksiyonla devam ediyor. Gelirinin büyük bir kısmı "Global Fund to eliminate AIDS in Africa" fonuna bağışlanacak olan koleksiyon için hazırlıklar tamamlandı. Vogue Fransa da bu kampanyaya destek vereceğini açıkladı. Mayıs sayısı kapağında Emporio Armani (PRODUCT) RED ürünleri giyen ünlülere yer verilecekmiş. Adı geçenler arasında Kate Winslet ve Penelope Cruz da var.

Kristal Küre Ipekyol ile Birlikte All'da

All'un Mayıs sayısında Ipekyol'un bloggerlarla gerçekleştirdiği çok güzel bir proje var. Cindrella Under The Umbrella, Nil, Off Ne Giysem Billur, Stil Direktörü ve Kristal Küre Ipekyol'un son koleksiyonundaki favori ürünlerini seçti. Yer almaktan çok keyif aldığım bu güzel proje için Ipekyol'a kocaman teşekkürler :)

27 Nisan 2010 Salı

Swarovski USB Stickler Muhteşem!

Swarovski'nin USB sticklerini hep sevmişimdir. Ama bu tür şeyleri hep kaybettiğim için hiç almaya cesaret edemedim. Yeni koleksiyonuna tek kelimeyle bayıldımmm. Bu minikleri kolye olarak da kullanabiliyorsunuz ;) Hemen heveslenmeyin Ekim'e kadar beklemek gerekiyor.

26 Nisan 2010 Pazartesi

Örgü Sandaletler

80lerin sonu 90ların başında moda olan bej renkli örgü sandaletler geri döndü. Döndü dönmesine de modern yorumu eskisi kadar güzel oldu mu? Öncelikle platform topuklu sandaletlerde harika oldu! Yaz botlarına gözü alışmayan benim gibi ayakkabıseverler için harika bir alternatif oldu :) İkinci olarak eski sandaletlere benzetilen modeller gerçek birer vintage parça gibi oldu. Şöyle yüksek belli pantolonlarla, fırfırlı gömleklerle harika durdu! Son olarak da renkliler göz doldurdu. Bahar demek renk demek, sarı demek, pembe demek, yeşil demek. İşin içine tahta ve mantar topuklar girince de tam baharlık oldu. Kısacası örgü sandaletlerin geri gelmesi harika oldu :)

Sonia Rykiel Ördek Yaparsa

Blogu uzun zamandır takip edenler 2 favorimin Marc Jacobs ve Sonia Rykiel olduğunu bilirler. Geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giden birinin hediye olarak getirdiği Sonia Rykiel ördeğe bayıldım. Bu ufaklığı süs ördeği sanmayın. Yaydığı titreşimlerle boynunuza, sırtınıza masaj yapıyor. Her eve lazım :)

25 Nisan 2010 Pazar

Takke? Külah? Ya da sadece başlık?

Son zamanlarda moda haberlerini okurken birkaç fotoğraf gözüme çarptı. Şapka deseniz değil, takke gibi, hatta külah gibi, biraz da at binicilerinin taktığı başlıklara benzeyen "coif"ler moda olmuş. Takan var mı bilmiyorum, varsa da sözüm meclisten dışarı, ben hiç mi hiç beğenmedim. Yeni doğan bebeklerin bıngıldağını kapatmak için takılan komik başlıklara benziyor. Bırakın da bunları bebekler taksın.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails