2 Nisan 2010 Cuma

Hediye Zamanı: La Cheen

La Cheen'in tasarladığı bu güzel t-shirt'ü ve saç bandını kazanmak için yapmanız gereken tek şey La Cheen'in tasarımlarını neden sevdiğinizi anlatmak. İsterseniz 1 kelime, 1 cümle veya uzun uzun anlatın :) Cumartesi 23:59'a kadar yorumunuzu bu posta yazın. Pazar sabahına kadar diğer yorumları göremeyeceksiniz, yorum yok sanmayın ;) Bol şans!

1 Nisan 2010 Perşembe

Brain Leyva

2010 senesi moda dünyasına pek yaramadı, daha bir buçuk ay önce Alexander McQueen'i kaybettik. Bugün ise, önümüzdeki senenin koleksiyonlarına göz atarken bir başka acı haberle karşılaştım. Filipinli tasarımcı Brain Leyva, Pazartesi gecesi spor salonundan evine dönerken i-phone'unu çalmak isteyen bir soyguncu tarafından silahlı saldırıya uğramış ve dün sabah hayatını kaybetmiş. Huzur içinde yatsın.

Kristal Küre Womenist'te

Hergün takip ettiğim bir mecranın Kristal Küre'ye yer verme inceliğini göstermesi çok keyifli! :) Haberin detayı ve diğer bloglar için buraya ;)

Only The Brave by Diesel

Erkek okuyucularımızı sevindirecek bir haber: Diesel'in erkek parfümü Only The Brave'in yeni versiyonu Iron Man'den esinlenmiş. Iron Man'in yeni filminin Mayıs'ta gösterime girmesiyle eş zamanlı lansmanı yapılacakmış. Iron Man ve Diesel işbirliği bu limitli üretim parfümle sınırlı kalmayacakmış. (Bu arada şişesine bayıldım). Yarışmalar, ve farklı aktiviteler de yoldaymış. Meraktayız!

31 Mart 2010 Çarşamba

I (L) Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt hamilelik döneminde edindiği fazlalıklardan 7.5 kilosunu vermiş, bir de üzerine saçlarını kestirmiş. Her zamankinden daha genç, daha taze ve çok daha güzel olmamış mı? Ben bayıldım!

Haftanın Hediyesi: La Cheen

Bloglarda biraz vakit geçiren ve La Cheen'i tanımayan yoktur bence. Hazırladığı birbirinden güzel ürünleri hep geç gördüğüm için kaçırıyordum. Geçtiğimiz hafta yeni ürünlerini post eder etmez sipariş verdim ve 3 T-shirt kaptım. T-Shirtleri yakından görünce mutlaka size de hediye etmeliyim diye düşündüm ve Laçin de bu isteğimi kırmadı. Kristal Küre izleyicilerine özel birbirinden güzel iki ürün hazırladı ;) Romantizm rüzgarlarının estiği bir sezon için mükemmel seçimler. Özellikle kelebekli t-shirtü kazananı çok kıskanacağımı şimdiden söylüyorum ;) Cuma için beklemede kalın ;) Cuma gününe 1-0 önde başlamak için Pasaj sayfasına bir göz atın bence ;)

30 Mart 2010 Salı

Wicked Kazananı

Wicked kolyeyi kazanan belli oldu: selin dedi ki... "I'm quarter gone...I'm half gone...I'm three-quarters gone...I'm all gone!" diyerek masalın sonunda bize veda eden gingerbread man'i sağ sağlim görmek beni çok mutlu etti:) (gingerman kolye) Kocaman tebrikler. İletişim bilgilerini bekliyorum ;)

Juicy Tube 10 Yaşında

Bundan tam 10 sene önce hayatımıza tüpte lip gloss'u sokan Juicy Tube Mayıs'ta doğun gününü kutluyor. 10. yaş şerefine Japon tasarımcı Japanese Yayoi Kusama Lancome için birbirinden sevimli Juicy Tube'ler tasarlamış. İçeriği tamamen doğaya saygılıymış. Juicy Tube sevmeyen var mı? Yapılan araştırmalar olmadığını gösteriyor çünkü dünyada her dakika 20 adet Juicy Tube satılıyormuş! Bayıldım :)

29 Mart 2010 Pazartesi

Cassette'den Son Cicilerim

2 kere hediye verdim diye demiyorum, Cassette Butik'e b-a-y-ı-l-ı-y-o-r-u-m! başka hiçbi yerde bulamayacağım ayakkabılarımı çok severek giyiyorum. En son yine Facebook sayfasında görüp dayanamayıp takı siparişi verdim. Hepsine teker teker aşık oldum :) Beğendiniz mi?

28 Mart 2010 Pazar

Jimmy Choo Zap Light-up Platform

Hepimiz çocukken fosforlu cırtları olan ya da arkasında ışık yanan spor ayakkabılardan giymişizdir. O zamanlar bizim için çok havalı olan "parlak" veya "ışıklı" ayakkabı konsepti hala o kadar havalı mı? Jimmy Choo'nun bu sezon piyasaya sürülen bu fosforlu platform sandaletleri kimisi çok beğendi kimisi çok ağır eleştirdi. Ne dersiniz, eski günleri yad etmek için güzel ve şık bir yol olabilir mi? :)

Vogue Enfants

Her bloggerın geçtğimiz günlerde gündemini meşgul eden Vogue Türkiye bir yana dursun ben Fashionista'da gördüğüm en son Vogue Enfants ekine bayıldım. Çekimler daha sevimli olabilir miydi? Bence olamazdı :) Bakalım Vogue Türkiye'de de benzer bir ek olacak mı önümüzdeki aylarda?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails