10 Mart 2012 Cumartesi

Gelinlik Deyince "Elie Saab"

Gelinlik denince aklıma direk gelen bir isim var,"Elie Saab".Çizgisi hiç değişmiyor,bakar bakmaz anlıyorum,bu kesin Elie Saab'tır diyorum ve genelde hep doğru çıkıyor.Bayılıyorum tarzına ve kullandığı kumaşlara.Uçuçan tüller,romantik bir görüntü ama çok asil ve zarif bir duruş...Yine beğendiğim birkaç gelinlik modelini paylaşmak istedim bu sene evlenecekler için ama yazımdan da anlaşıldığı üzere Elie Saab'lar favorim:))) Pronovias Pronovias Elie Saab Elie Saab Emé di Emé'ler de marjinal olmak isteyen gelin adayları için süper bence:) Emé di Emé Emé di Emé

9 Mart 2012 Cuma

2012 Makyaj Trendleri

Aslında makyajda moda olmaz bence.Herkese yakışan bir makyaj stili vardır ve modaya göre değişmez.Ama sanırım 2012 benim senem,yani modaya uygun makyaj yapıyor olacağım istemeden:)Bu sene baktığım bütün iyi markaların make up trendlerinde çok naturel bir cilt, kalın göz kalemi ve belirgin kirpikler var.Yani olabildiğince doğal ama belirgin gözler.Bir de geçenlerde Christian Dior'un makyaj eğitmeni Levent bey'le tanıştım tesadüfen.Ondan öğrendiğim bir tüyo;Göz pınarlarına sedefli kemik rengi far sürerek orayı aydınlatmak.Uygulamalı olarak gösterdi ve bu sene çok kullanılacağını söyledi.Ben de çok beğendim,bence sizde deneyin,çok hoş bir ifade yaratıyor... Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana GUCCI Gucci belirgin göz olayını biraz abartmış galiba ama yine de çok güzel görünmüyor mu? GUCCI VERSACE

Çılgın Gözlükler

Kara kışın bitmek bilmediği şu günlerde arka arkaya gelen rengarenk elbise ve ayakkabılardan sonra güneş gözlükleri modelleri de karşımıza çıkmaya başlayınca iyice yazın büyüsüne kaptırdım kendimi...Ama bu gözlük modelleri bir hayli iddialı:))) Bilmiyorum hangisini takmaya cesaret edebilirim ama takan birini görsem baya eğleneceğim ve kendisini cesaretinden ötürü takdir edeceğim kesin:) KERIN ROSE KERIN ROSE LINDA FARROW DELFINA DELETTREZ LINDA FARROW LUNETTES MARTIN MARGIELA

8 Mart 2012 Perşembe

Marni ve H&M'den Bana Dusenler

Bugun uzun ugraslar sonunda 2 parca kapabildim. Yasini basini almis teyzelerin elimdeki urunleri cekistirmesinden kurtuldum derken, bi baskasi gelip eliizdeki nasi bi sey bi bakabilir mitim belki almazsaniz alirim diye yaklasti. Ama sonunda alabildiklerim içime çok sindi ;)

Brezilya'dan Gelen Yaz Esinitsi...

Bu aralar İstanbul'un kıştan çıkamaması çok sinirimi bozuyor.Yaz sever bir insan olarak iple çekiyorum güneşli günleri..Düşünsenize;deniz,güneş,kum ve tabiki bizim için çok önemli olan rengarenk bikiniler,pareolar..E bikini deyince Brezilya markalarına bakmadan olmaz elbette..Ben de 2012'de bikini ve mayoların renk ve modelleri hakkında POKO PANO,Cia Maritima gibi markaların defilelerine bir göz attım...Ve yaz çabuk gelsin diye bir daha dua etmeye başladım:)))

Marni Demişken...

Bugün heyecanla beklediğim Marni Koleksiyonu H&M'de yerini alıyor. Bu sezon Marni'nin keni koleksiyonundaki rengarenk bileziklere bayıldım. Fiyatları 115$. İyisi mi siz bugün mutlaka H&M'e gidip benzerlerinden birer tane kapın ;)

7 Mart 2012 Çarşamba

Lacoste New Cathy Bag

Söz konusu çanta olunca olunca seçiciyimdir ve kolay kolay beğenmem. Şık olucak, kaliteli görünücek, bi tarzı olucak diye diye elerim çantaları. En son orta okulda Lacoste'un bir çantasını görüp heyecanlanmıştım. Lacivert/yeşil ve bordo/lacivert Lacoste sırt çantası bi dönemin olmazsa olmazıydı. Yıllar sonra ilk kez Lacoste'un bir çantasına daha bayıldım. Golf şampiyonu Catherine Lacoste'un golf çantasından esinlenerek üretilen çanta Lacoste SS12 koleksiyonunun bence en güzel parçası!

Donna Karan Resort 2012 Koleksiyonu

Donna Karan'ın çizgisini beğenirdim ama sadece gündelik kıyafetlerde...Ta ki The Donna Karan Resort 2012 Koleksiyonunu görene kadar.Bu koleksiyonun her parçasına bayıldım diyebilirim..Hem feminenliği çok ön plana çıkaracak şekilde maskülen bir çizgi yaratmış hem de çok elegan ve şık buldum..Çok tazrı olan,ruhu olan kıyafetler...Bu koleksiyona benden 10 puan:)

6 Mart 2012 Salı

Vera Wang'den "THE WHİTE"

Daha önceki gelinlik yazımda Vera Wang'in gelinliklerinde renkleri kullanmasından dolayı bana hitap etmediğini yazmıştım..Sanırım sesimi duymuş olacak ki David's Bridal la işbirliği yaparak "THE WHİTE" isimli yeni bir koleksiyon hazırlamış.Koleksiyon David's Bridal mağazalarında bahar aylarında satışa çıkıyormuş.Romantik ve modern çizgilerin olduğu gelinlik koleksiyonu bakalım Türkiye'ye bu yaz gelebilecek mi..

Michelle Obama, Madonna ve Cameron Diaz'ın Ortak Noktası Ne Olabilir?

Evet bu 3 kişinin ilginç bir ortak noktası var. Adı da Alexis Bittar. Kendisi 1968 yılında Amerika'da doğmuş ve 21. yüzyılın en iyi mücevher tasarımcısı olarak adlandırılıyor. Burberry'nin takılarını tasarlamış, Patricia Field ile Sex and the City için çalışmış, Michael Kors'a da bir koleksiyon tasarlamış derken, kendi koleksiyonu çıkartmış ve NY'da butiklerini açmaya başlamış. Michelle Obama, Madonna, Lady Gaga, Cameron Diaz gibi ünlülere de özel tasarımlar hazırlıyormuş. Ben tarzını çok beğendim. Altın kapmala, rodaj ve yarı değerli taşları kullanan Alexis Bittar ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz ;) Fiyatlar 200$ civarında...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails