24 Mart 2011 Perşembe

Melissa'nın En Yeni Dostu

Plastik düşler diyarından gelen Melissa'nın terliklerine ayakkabılarına bayılıyorum. Melissa Vivienne Westwood'dan sonra en son işbirliğini kiminle yapmış dersiniz? Palstik düşler diyarının kraliçesi Barbie ile! Özel çekimde tüm Barbieler Melissa ayakkabılar ile kamera karşısına geçmişler. Bayıldım!

23 Mart 2011 Çarşamba

Merakla Beklenen Chanel Mademoiselle

Herkesin 4 gözle beklediği Mademoiselle koleksiyonu Blake Lively ile beraber görücüye çıktı. Çantalar farklı derilerden farklı boylarda üretilmiş. Küçük çanta sevmediğim için ufak boylarını çok beğenmedim. Ama large bowling bag'in siyahı çok başarılı ;)

22 Mart 2011 Salı

Juicy Couture'den 4 Ayaklılara Yeni Ciciler

Juicy Couture'ün abuk sabuk aksesuarlarına 30'a merdiven dayamama rağmen bayılıyorum. Hele bir de zayıf noktam kuçularla birleşince akan sular duruyor. Aşağıdaki resimleri yorumsuz paylaşıyorum!

21 Mart 2011 Pazartesi

Mükemmel Rimeli Bulduk mu?

Hiçbir rimel tam aradığımız rimel olmuyor. Ya akıyor, ya tüm kirpikleri birbirine yapıştırıyor, ya hepimizi birer Minnie Mouse yapıyor. Henüz denemedim ama Clinique'in yeni rimeli Bottom Lash Mascara'yı görünce sanırım aradığım bu dedim. Minicik fırçasıyla istediğiniz detayda, incelikte kullanabiliyorsunuz. Tasarımın her sey olduğunu da unutmamak lazım. Ambalajına da bayıldım. En kısa zamanda denenecekler listesine eklendi!

20 Mart 2011 Pazar

İşte Natalie Portman'lı Dior Reklamı

Araya yine cok uzun zaman girdi. İş-güç-yoğunluk derken bir de blogların kapandığı sevimsiz mi sevimsiz bir döneme girdik. Artık kaldığımız yerden devam edelim. Size aylarrr önce Natalie Portman'ın Dior'un favorim olan parfümü Miss Dioe Cherie'nin yüzü olacağından bahsetmiştim. Hatırlamak isteyenler buraya. Yeni ilanı görür görmez sizinle paylaşmak istedim. Bayıldım! Zamanlama da muhtesem olmuş. Portman kariyerinin zirvesindeyken parfümün ruhunu bir kareye mükemmel yansıtmış.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails