29 Mayıs 2010 Cumartesi

Cleopatra geri döndü!

Sex and The City 2 rüzgarı tüm hızıyla esiyor... Kim Cattrall'ın canlandırdığı Samantha Jones karakteri filmde tam bir Cleopatra! Hem takıları hem makyajı hem muhteşem kıyafetleriyle bizi 1960'lara götürdü ve Elizabeth Taylor'ın canlandırdığı Cleopatra karakterini hatırlattı. Lanvin ve L.A.M.B. gibi markalar ve tabi ki de Isabel Marent ve Vivienne Westwood gibi tasarımcıların defilelerinde de Cleopatra makyajıyla karşılaştık. Sokaklarda ne zaman göreceğiz, sabırsızlıkla bekliyorum :)

M.A.C Kusursuz Yaz Makyajının Sırrını Açıklıyor

Cuma günü öğleden sonra baslayarak Pazar akşamına kadar devam edecek etkinlikte M.A.C 2010 Yaz koleksiyonu “To The Beach” Bağdat Caddesi mağazasında tanıtılacakmış. Mağaza önüne hazırlanacak özel düzenleme ile kendinizi dünyanın çok ünlü bir plajında gibi hissedeceksiniz. Yazın tazelini taşıyan kokteyllerle ferahlarken, M.A.C makyaj sanatçılarının To The Beach koleksiyonu ile size özel gerçeleştireceği uygulama ve anlatımlarla kusursuz yaz makyajı hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz. Ayrıca bu etkinliğe özel, sürpriz M.A.C hediyeleri de sizleri bekliyor. Çok eğlenceli bir etkinlik gibi duruyor. Gitmeden önce randevu almayı unutmayın ;)

28 Mayıs 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Stilist

Stilist'ten hediye kazanmak isteyenler için zil çalıyorrrr! Bu haftaki sorunun değişik olacağını söylemiştim. Hediyenin ne olacağı da sürpriz çünkü sizin tahmin etmenizi istiyorum hediyeyi. Yapmanız gereken tek şey Stilist'in sayfasına girip bu haftanın hediyesi olduğunu tahmin ettiğiniz ürünün ismini buraya yazmak. Örnek vermek gerekirse sayfadaki ilk ürün "siyah tünik". Hediye siyah tünik değil elbetteki ama onun olduğunu düşünseydiniz buraya yorum olarak "siyah tünik" yazmanız yeterli olacaktı. Birden fazla benzer ürün olabileceği için lütfen tam ismini yazın. (örneğin sadece tünik yazmayın). Herkesin 1 cevap hakkı var. Birden fazla cevap verenlerin ilk cevabı geçerli sayılacak. Adsız yorum da bırakmayın lütfen, geçerli sayılmayacak. Herkese bol şans!

27 Mayıs 2010 Perşembe

Wal-Mart ve Miley Cyrus mutsuz!

Canlandırdığı Hannah Montana karakteriyle gençlerin gönlüne taht kuran Miley Cyrus süpermarket zinciri ve dünya devi Wal-Mart ile anlaşmış, giyim ve aksesuar koleksiyonları hazırlamıştı. Buraya kadar her şey yolunda gidiyor, ta ki Miley'in tasarladığı ve Max Azria'nın geliştirdiği takı koleksiyonu testlerden kalana kadar. Çin'de üretilen ürünlerin yüksek oranda kadmiyum içerdiği fark edildiği için mağazalardan toplatılıyormuş. Kadmiyum metali kanserojen bir madde olup kemik ve böbrek rahatsızlıklarına neden olabiliyor. Peki ama üretim aşamasında niye yapılmadı bu testler diye sorası geliyor insanın...

Sex and the City Lookbook

Sex and the City'nin ikinci filmindeki kıyafetler için kafa patlatmaya gerek yok. Film vizyona girmeden tartışılan kıyafetler için çözüm bulunmuş! Tüm kıyafetlerin markalarını ve fiyatlarını içeren bu kitap 19.95$'dan satışa sunulmak üzereymiş ;)

Marc Jacobs Bang

Marc Jacobs hayranlığımı tekrar etmeme gerek yok sanırım. En son parfümü için bizzat kendisi kameranın karşısına geçmiş. Görsel beni fazlasıyla hayalkırıklığına uğrattı. Sizce de çok fazla Tom Ford kokmuyor mu bu görsel? Kariyerinin ilk yıllarında kendisini sürekli Tom Ford ile karşılaştırdığını söylemişti ünlü modacı. Sizce de fazlasıyla esinlenme yok mu?

26 Mayıs 2010 Çarşamba

"A matter of taste"

Yiyeceklerle modanın arası iyi değildir derler. Yiyecekleri sevenler modadan, modayı sevenler yiyeceklerden uzak durur. Ama belli ki fotoğrafçı Fulvio Bonavia bu algıyı yıkmayı başarmış! Kadınların arzu nesnesi haline gelen çanta, ayakkabı gibi aksesuarları meyve ve çikolatalarla yorumlayan fotoğrafçı koleksiyonuna "A matter of taste" adını vermiş. Bence harika görünüyor :) Siz ne dersiniz?

Haftanın Hediyesi: Stilist

Stilist'in tasarımlarını uzun zamandır hem blogundan hem de Trendyol'daki satışlarından beğenerek takip ediyorum. Bu hafatnın hediyesi Stilist'ten olacak. Size şimdiden söylemek istiyorum ki bu cuma sorumuz biraz farklı olacak. O yüzden Stilist'in ürünlerine göz atmış olmak size büyük avantaj kazandıracak! ;) Bu arada ben hediye kazanmayı bekleyemem hemen almam lazım diyenler Trendyol'a göz atın. Bu hafta Stilist'in ürünleri indirimli satılıyor. Benden söylemesi :) Cicilere bayılacağınızdan eminim.

25 Mayıs 2010 Salı

Aslı Güler'den 'Bir Yaz Gecesi Rüyası'

Bilstore'da yer alan tasarımcılardan en çok sevrek takip ettiklerimden biri Aslı Güler. Romantik çizgisini çok seviyorum. En son koleksiyonu 'Bir Yaz Gecesi Rüyası’ nda; keten karışımlı üstler, tulumlar-elbiseler, sevimli şortlar, keten ve dantelin kombinlendiği romantik üstler ve elbiseler romantik bir yazın sinyallerini veriyor. Pastel tonların hakim olduğu koleksiyonda volanlar, romantik danteller ve fiyonklar renk katıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim ;)

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Cowgirl vs. Indian girl

Geçtiğimiz sonbaharın gözde trendlerin olan cowboy kıyafetleri ve aksesuarları bu sezona da sarktı. Püsküllü süet şortlardan tutun şapkalara kadar her parçada ufak bir esinti görebiliyoruz. Peki ya Indian girl trendi cowgirl'e rakip mi çıktı? Aslında bir çok bohem-chic ünlünün severek kullandığı bu Indian girl aksesuar ve kıyafetleri bize çok da yabancı değil ama üzerimizde görmeye hazır mıyız? Bence hazırız, ya da neden olmasın mı demeliyim :)

Blake Lively for Vogue US

Vogue'un Amerikan versiyonuna Blake Lively ikinci kez kapak olmuş. Bu yaşta büyük başarı ;) Tarzını eleştirenler olsa da ben beğeniyorum. Saçları da Jennifer Aniston'dan sonra favorim ;)

23 Mayıs 2010 Pazar

Chan Luu for Banana Republic

Banana Republic tarihinde bir ilk! Dünyaca ünlü hazır giyim markalarının ünlü tasarımcılarla işbirliği yaparak koleksiyonlar hazırlamasına alışığız ama Banana Republic hiç bir zaman o markalardan olmamıştı. Sonunda Chan Luu'nun tarzına ve çekiciliğine dayanamamışlar :) Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Christina Aguilera, Lady Gaga ve Kate Hudson gibi ünlülerin tercih ettiği takılar tasarlayan Chan Luu, Banana Republic için de oldukça güzel bir koleksiyon çıkarmış ortaya. Fakat kötü bir haberim var, malesef bu koleksiyon 20 mayıs itibariyle sadece San Fransisco mağazasında satışa çıkmış, dünya çapındaki mağazalara gelmesi için 10 Ağustosa kadar beklememiz gerekiyormuş...

Disney & M.A.C

Uzun zamandır en çok merak ettiğim işbirliklerinden biri Disney ve M.A.C Cosmetics! Ama Disney'i duyunca prensesler, kuşlar, Bambie'ler hayal etmeyin ;) The Venomous Villains koleksiyonu Disney'in kötü karakterleri üzerine kurulu. Hangi kötüler nasıl yer alacak henüz açıklanmadı ama Eylül'de piyasaya çıkacak bu koleksiyonu 4 gözle bekliyorum! Merakını kabartmak isteyenler buraya ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails