12 Haziran 2010 Cumartesi

Lady Gaga Madonna'yı aratmıyor

Madonna yazdığı şarkılar ve sahne performansları kadar ilginç kostümleriyle de konuşulur. İç çamaşırlarını kıyafet gibi kullanarak yeni bir akım başlatması bunun en büyük kanıtlarındandır. Lady Gaga'nın Alejandro şarkısına yeni çektiği videoyu izleyenler benimle aynı fikirde olacaklar. Lady Gaga'nın bazı konularda Madonna'dan esinlendiğini biliyorduk ama bu klip baştan sona buram buram Madonna kokuyor. Keşke bu iki moda ikonu bir düet yapsalar, güzel olur mu değil mi?

Moncler ve Pharrel Williams

Önümüz yaz olsa da konumuz pufik montlar. Kaz tüyü mont denince en kaliteli markalardan biri kuşkusuz Moncler. Önümüzdeki kış için Moncler ve Pharrel Williams güçlerini birleştirmiş ve ortaya erkekler için bu model çıkmış. Yeleğin en önemli özelliği ise tamamen ekolojik olması. Çaktırmasa da tamamı geri dönüştürülmüş plastik şişe gibi maddelerden! Ben beğendim doğrusu.

11 Haziran 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Limango 50TL Hediye Çeki

Bu haftaki soru çok kolay! Limango'da hangi markaları görmek istersiniz? Bu sorunun cevabını buraya yorum olarak bırakan 15. ve 50. kişi Limango'dan 50TL hediye çeki kazanıyor ve keyifle harcıyor ;) Adsız yorumlar geçerli sayılmayacak. İsminizi veya nick'inizi belirtmeyi unutmayın lütfen. Herkese bol şans ;)

10 Haziran 2010 Perşembe

Katy Perry ve Mavi Peruğu

MTV Müzik Ödülleri gecesinde taktığı mavi peruğuyla olay yaratan Katy Perry bizim de takdirimizi topladı. Bu kız adeta ne yapsa yakışıyor, yakıştırıyor! Snoop Dogg'la California Gurls adlı şarkıda düet yapan Katy, bu şarkının klibinde de mavi peruğuyla boy göstermiş. İleride de "Smurfs" yani bizdeki adıyla "Şirinler" ile ilgili 3D bir film projesinde rol alacakmış. Neyse ki şimdiden gözümüzü alıştırdı :)

Ünlülerin Gelinlik Seçimleri

Düğün sezonu açıldı. Belki içinizde bu yaz evlenecek olan ama hala gelinliğine karar vermeyenler vardır diye yurtdışındaki ünlüler ne giymiş araştırdım biraz. En çarpıcı isim şüphesiz siyah gelinliği ile Sarah Jessica Parker. Ben fazla klasiğim sanırım. Saçı ve gelinliğiyle Kendra tam bir Disney prensesi gibi :) Sizin favoriniz kim?

9 Haziran 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Limango'dan 50 TL Hediye Çeki

Sizden yoğun ilgi gören Limango hediye çekleri bu hafta da yeni sahiplerini arıyor. Bu hafta 2 şanslı Kristal Küre izleyicisi 50 TL hediye çeki kazanacak. Babalar günü öncesi güzel bir fırsat ;) Bu hafta hediyenin yanısıra başka sürprizler olacağından da bahsetmiştim. Limango 11-12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Bebek Şenliği'ne de katılıyor. Limango bu şenlikte kuracağı stand ile çimlerin üzerinde minder keyfi vaad ediyor. Ayrıca ”Kristal Küre” parolası ile Limango standına gelen herkesi balonlar, rüzgar gülleri, yelpazeler, marakaslar ve frizbiler bekliyor ;) Alışveriş severlerin kalabalıkta ayırt edilmesini sağlayacak “I love private shopping” rozetleri de bir diğer sürpriz. Cuma günü 50 TL hediye çeki kazanmak için gerekli soruyu yanıtladıktan sonra Bebek Şenliği'ne koşmayı unutmayın ;) Bu arada hala Limango'ya üye olmayanların varsa sayfanın sağındaki Limango logosunda anında 10 TL indirim çeki kazanarak üye olabilirler ;)

8 Haziran 2010 Salı

London Jewellery Week

Kadınların mücevherlere olan düşkünlüğü yüzyıllardır bilinir. Boşuna dememiş Marilyn Monroe "Diamonds are a girl's best friend" diye :) 7-13 Haziran tarihleri arasında Londra'da düzenlenen mücevher haftası oldukça ilgi görüyormuş. Şu an Londra'da olan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre olmayan marka ve tasarımcı yok gibiymiş. Ben de merak edenler olur diye yazmak istedim, www.londonjewelleryweek.co.uk adresinden takip edebilirsiniz. Favorim? Tabi ki de Swarovski!

7 Haziran 2010 Pazartesi

Different'a Yaz Geldi

Nişantaşı'ndaki keşfim Different'tan geçtiğimiz aylarda bahsetmiştim. Unutanlar buraya ;) Haftasonu yine uğradım ve kendimi kaybedip yine bir şeyler aldım. Tüm ayakkabılar 39-49-59 TL! Çoğu numaradan sadece 1 çift var. Topuklu, düz, renkli, sade, klasik, taşlı, boncuklu ne ararsanız var gerçekten. İşte size birkaç örnek ;) Nişantaşı'nda Different'a uğramadan ayakkabı alışverişi yapmayın, benden söylemesi ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails