3 Temmuz 2010 Cumartesi

Sandalet? Koolaburra Kythira...

Bohem şıklığının temsilcilerinden Kate Hudson'ın sandaletleri dikkatimi çekmişti. Daha sonra aynı fotoğrafı bir alışveriş sitesinde görünce markasını ve modelini öğrendim! Markası Koolaburra, modelin adı da Kythira imiş. Sonra diğer Koolaburra'lara da baktım. Baktıkça hoşuma gitti, gittikçe de yazasım geldi :) Gerçek deriden yapılmaları dışında bir kusurları yok bence! Çok hoş, özgün ve rahat görünüyorlar... Siz ne dersiniz?

M.A.C In The Groove

Perşembe akşamı birçok blogger gibi iş çıkışı soluğu M.A.C'in Nişantaşı mağazasında aldım. Toplanma nedenimiz M.A.C'in yeni koleksiyonu In the Groove'u daha yakından tanımaktı. Koleksiyonun çıkış noktası 70’lerin Batik akımı, 80’lerin renk karmaşası ve Fas’ın mistizmiymiş. Ben renkleri çok seven bir insan olarak bayıldım. Özellikle renklerin kaleydoskopik geçişleri muhteşem. 9 mineralli farı, 6 cremesheen ruju, 6 cremesheenlipglass’ı, 4 mineralli pudrası ve 5 yeni çift renk kombinli mineral allığı ile IN THE GROOVE Koleksiyonu Temmuz 2010’dan itibaren M.A.C mağazalarında yerini alacakmış. Bence mutlaka bir gözatın. "Yazın" bir türlü gelemediği bir yazda sizi hemen moda sokabilir :) Eventte birçok blogger yeni koleksiyonu uygulattı. Sonuçlar gerçekten göz kamaştırıcıydı ;) Perşembe gecesi benim gibi bu tür etkinliklere çok katılamayanların birbiriyle tanıştığı, tanışanların kaynaştığı çok güzel bir akşam yaşattı bize M.A.C. İşin sırrı In The Groove'un büyülü dünyasında mıydı acaba? ;)

2 Temmuz 2010 Cuma

Hediye Zamanı: HARIBO

Eveeet HARIBOlarınıza kavuşmanıza çok az kaldı. Cevap vermeniz gereken soru: HARIBO’da görmek istediğiniz şekiller neler? En yaratıcı cevabı veren tam 1KG HARIBO kazanıp şekere doyuyor ;) 4 Temmuz Pazar akşamına kadar vaktiniz var ;) Düşünün taşının istediğiniz kadar cevap gönderin. Evet bu sefer birden fazla kere katılabilirsiniz çünkü en yaratıcıyı arıyoruz ;) Sadece adsız/nicksiz katılmazsanız sevinirim. Herkese bol şans! :)

1 Temmuz 2010 Perşembe

Twilight Modası

Ben her ne kadar bir anlam veremesem de dün akşam Twilight'ın yeni filminin gösterime girmesiyle tüm dünyada yine bir fırtına esiyor. Twilight donundan, Bella'nın nişan yüzüğüne her şeyi raflarda bulmak mümkün. Hatta başrol oyuncusunun gercek boyutlardaki karton görselini bile. Daha önce de sormuştum ama sizce dünyadaki bu vampir furyasının sebebi nedir? :)

30 Haziran 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: HARIBO

Bu hafta çok tatlı bir hediyem olacağından bahsetmiştim. Veeee başlıktan anladığınız gibi bu hafta 1 şanslı Kristal Küre izleyicisi tam 1 KG HARIBO kazanacak. İlk yumuşak şeker üreticisi olan HARIBO şeker kategorisinde en doğal ve meyve sulu ürünlere sahip. Yaz aylarındaki tatlı krizlerinde hafif bir alternatif olarak mükemmel bir seçim olabilir bence :) Son zamanlarda sık sık yeni çıkarttıkları CHAMALLOWS'u görüyorum ve en kısa zamanda denemek istiyorum. Bir şeker ilk defa bu kadar değişik yöntemlerle yenilebiliyormuş. Sade paketten çıktığı gibi de yenildiği gibi, ateşte kızartarak, pasta süslemesinde kullanılarak, ya da kahvenin içine atılarak da yenilebiliyormuş. Özellikle kahvenin içine atılarak kısmı beni çok cezbetti! Sabah sabah sanırım ağzınızın suyunu yeteri kadar akıttım :) HARIBOLARINIZA kavuşmak için cuma günü Kristal Küre'ye göz atmanız yeterli ;) Bu arada HARIBO Türkiye resmi Facebook sayfasına üye olanlar arasında her Salı ve Cuma günü yapılan çekilişlerde şeker kazanma şansı varmış. Benden söylemesi ;)

29 Haziran 2010 Salı

Diesel'den Dünya Kupası T-Shirtleri

Diesel'in tasarımlarını oldum olası beğenirim. Özellikle 55 DSL koleksiyonu favorimdir. Bu sene Dünya Kupası için hazırlanan t-shirtlerden ve formalardan çeşit çeşit gördük. Ama idda ediyorum ki böylesini görmedik. Hem "Winners"a hem de ülkeler için ayrı ayrı yapılan baskılara bayıldım! Dünya Kupası'ndan bir hatıra saklamak isteyenlere duyurulur :) Üstelik shipping ücretsiz! shop.55dsl.com

28 Haziran 2010 Pazartesi

Liv Grn

Hollywood ünlüleri ne yapsa moda oluyor, malum. Tabi bu güçlerini doğa dostu giyinerek de kullananlar var. Aktris Halle Berry ve sunucu Maria Menounos da organik kıyafetler giyerek ve bu kıyafetlerden elde edilen gelirle Global Green'e bağış yaparak herkese örnek oluyorlar. Liv Grn organizasyonunun tshirtleri 48 dolardan satılıyormuş. İlk anda fiyatı fazla gelebilir ama bu parayla ağaç dikildiğini ve orman alanlarının korunduğunu düşünürsek herkes ufak bir katkıda bulunabilir.

Lindsay'den Reklam Tweetleri

600.000$ evet yazıyla altıyüzbin dolar kredi kartı borcu olan Lindsay Lohan para kazanmak için her yolu deniyor. Yıldızı hızla sönen genç aktris en son moda dünyasına el atmış ancak orda da başarısız olmuştu. En son girişimi ise reklam içerikli tweetler. Twitter'da 700bin takipçisi olduğu düşünülürse etkili olabilir. Buyrun size bir örneği: Bana çook itici geldi. Sizce nasıl?

27 Haziran 2010 Pazar

Kristen Stewart'tan ölümcül hata!

Twilight serisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Kristen Stewart kendine özgü tarzıyla benim saygımı kazanmıştı. Fakat serinin yeni filmi olan Tutulma'nın Los Angeles'taki prömiyerine giydiği Christian Louboutin pumplarıyla puan kaybetti! Neden mi? Ayakkabıyla ayağı arasındaki 1 parmaklık boşluk yüzünden... Eğer ayakkabı sana büyük geliyorsa almazsın ya da en azından bir tabanlık kullanarak bu görüntüyü engellersin. Olmadı Kristen!

Laptoplar Arabeskleşirse

En beğendiğim notebookların başında şüphesiz Sony Vaio'lar geliyor. Sony'nin son koleksiyonunda notebooklar arabeskleşiyor ve ortaya Arabesque koleksiyonu çıkıyor. Oldukça feminen koleksiyonda pembe, siyah ve altın tercih edilmiş. Amerika'da satış fiyatı 900$ civarı. Özellikle altın rengi bence çok ilgi görecek. Ne dersiniz? :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails