27 Haziran 2010 Pazar

Kristen Stewart'tan ölümcül hata!

Twilight serisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Kristen Stewart kendine özgü tarzıyla benim saygımı kazanmıştı. Fakat serinin yeni filmi olan Tutulma'nın Los Angeles'taki prömiyerine giydiği Christian Louboutin pumplarıyla puan kaybetti! Neden mi? Ayakkabıyla ayağı arasındaki 1 parmaklık boşluk yüzünden... Eğer ayakkabı sana büyük geliyorsa almazsın ya da en azından bir tabanlık kullanarak bu görüntüyü engellersin. Olmadı Kristen!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

anlayamadığım sebepten ötürü bunu birçok hollywood yıldızı yapıyor. mesela victoria beckham neredeyse 2 numara büyük giyer. bi röpörtajında uzun süre topukluyla kalacaksanız bir numara büyük alın demiştide bana pek mantıklı gelmemişti.

Stil Direktoru dedi ki...

Başlık cuk oturmuş yawrum, teşhislerini seviyorum :) Kırocan olmuş resmen

Gamze dedi ki...

Ben elbisesini, saçı ve makyajını da beğenmedim zaten, komple feci benim için :) bu güzel fiziğe daha güzel bi seçim yapılabilirdi, o elbisenin tek kolu Kristen'a bol gelmiş sanırım.

iremmic dedi ki...

çok kötü görünüyo. büyük aliym seneye de giyerim die mi düşünüyolar acaba. zaten bu kızın giyinemediği belli.onlarla nasıl yürüyebilmiş hayret,bu da bi başarı.

Unknown dedi ki...

hep oluyordu da şimdi mi olmuyor?Bence hiç bir zaman olmuyor :))

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails