28 Ocak 2012 Cumartesi

Paris Moda Haftasında Cengiz Abazoğlu...

Cengiz Abazoğlu'nun stilini hep beğenmişimdir.Kullandığı uçuşan kumaşlar,soft renkler hep romantik gelmiştir.2012 Paris Haute Couture Moda Haftası kapsamında Garage Turenne'de düzenlenen defilede 30 parçalık koleksiyonunu tanıtmış ve moda otoriteleri Abazoğlu'na tam not vermiş.İşte koleksiyondan bazı parçalar...

Chanel Şarap Yaparsa

Chanel'in el atmadığı birtek şarap kalmıştı sanırım. Dün bundan da eksik kalmayacağını duyurdu. Şişesi 120$'dan satılacakmış. Chanel'in diğer ürünleriyle kıyaslarsak son derece uygun :)

27 Ocak 2012 Cuma

Sivri Burunlar Geri Dönüyor

Ayakkabı,sürekli yeni trendlerin geldiği,radikal değişikliklerin olduğu bir sektör.Platformlara ve yuvarlak burunlara geçiş yaptığımız zamanlarda,eskisinin tarih olacağından korktuğum tek ayakkabıydı sivri burunlu,ince topuklu ayakkabılar.Çünkü bana göre kadına en çok yakışan,en feminen görünen ve bacakları hep olduğundan uzun ve güzel gösteren bir durumdu.Trendleri belirleyen en iyi modacılar da benim gibi düşünmüşler ki 2012 de hayatımıza tekrar sokmuşlar bu güzel ayakkabıları.Ben bu zarif ayakkabıları giyeceğim için çok mutluyum:) jimmy choo Christian Louboutin Louis Vuitton Sergio Rossi

Chanel'den Yeni Bir Parfüm..."JERSEY"

Adını Chanel'in modern kumaşı "JERSEY"den alan parfüm,kumaşındaki gibi hafifliği ve özgürlüğü yansıtıyor.Kokunun yaratıcısı, 1978'den beri Chanel'in parfümlerinin mimarı Jacques Polge yine harikalar yaratmış. Eskiden yalnızca erkeklerin kullandığı lavanta bazlı kokular artık bizlerinde gözbebeği.İçindeki vanilya ve amberçiçeğiyle oldukça feminen ve sıradışı bir koku ortaya çıkmış.Bize de kullanmak kalmış:)

Victoria's Secret'tan Özel Koleksiyon

Victoria's Secret'ın her sene çıkarttığı milyon dolarlık iç çamaşırları kadar olmasa da özel malzemelerden yapılan koleksiyonun en tepesine oturacak yeni bir line tanıttılar dün. Daha romantik çizgilerin, dantellerin, fırfırların hakim oldugu koleksiyonun fiyatları oldukca yuksek. 100-150$ seviyesinde olacakmıs genelde. 14 Şubat'tan önce lansman yapmaları tesadüf olmasa gerek :)

26 Ocak 2012 Perşembe

Bu Sefer Benim Tavsiyeye İhtiyacım Var :)

Yeni bir göz kremi arayışındayım. Uzun zaman yok canım daha göz kremine ihtiyacım yok diye direnmeye çalışsam da 1-2 senedir yaş kemale ermeye başlayınca kullanıyorum. En son Biotherm'in aplikatörlü göz kremini kullanıyordum ama bitmek üzere. Bu aralar daha az katkı maddeleri ürünlere takıntılı olduğum için dermokozmetik markalarından önerebileceğiniz bir krem var mı??? :)

25 Ocak 2012 Çarşamba

Her Kadının Hayali

Aranızda Louboutin'in kırmızı tabanlarıyla başı dönmeyen var mı bilmiyorum ama ben hep bayılmışımdır. Yeni sezonlar peşpeşe görücüye çıkarken ben de hemen Louboutin'in Cruise 2012 sezonundan favorilerimi seçtim. Her kadının bir Louboutin hakkı olmalı bence hayatta :)

24 Ocak 2012 Salı

Sürüden Ayrılmak İsteyene

Çok yakın bir erkek arkadaşım seneler önce sakın şu tipik Rayban'lerden takma bütün uzun siyah saçlı kızlar birbirinin aynısı görünüyor demişti. Her ne kadar aviator'ları çok beğensem de bu laf kulağıma küpe oldu ve almadım. Siz de sürüden ayrılmak ve farklı bir gözlük almak istiyorsanız Optimono'yahttp://www.blogger.com/img/blank.gif göz atmanızı tavsiye ederim. Gözlüklerini tamamı ahşap ve el yapımı. Özellikle ortadaki Audrey modeline bayıldım. Asmalımescit'teki stüdyoda deneyebiliyormuşsunuz da ;)

23 Ocak 2012 Pazartesi

Hermès Demişken...

Dün Paris'teki flagship mağazadan bahsetmiştim. Mağazanın hemen girişinde butik bir çiçekçi bölümü var. Hermès'ten çiçek alınır mı demeyin, hepsine bayılmıştım. İşte size birkaç örnek: Bir davete giderken daha cici bir hediye düşünemiyorum :)

22 Ocak 2012 Pazar

Artık Herkes Hermès Alabilecek!

Her zaman Hermès, Chanel gibi markaların defolu veya 2. kalite üretim fazlalarıyla naptıklarını merak etmişimdir. Birçok lüks markanın marka değerini korumak adına fazlalıkları yaktığı söylense de Hermès çok daha mantıklı bir yol seçmiş. Petit H Hermès koleksiyonu üretim fazlalarında artan malzemelerden üretilen yepyeni bir koleksyion. Koleksiyonda ağırlıklı olarak takı ve dekoratif ürünlere yer veriliyormuş. Fiyatları da 40$'dan başlıyormuş. Bu haberi görünce aklıma bayramda ziyaret ettiğim Hermès'in Paris'teki yeni flagship mağazası geldi. Eski bir yüzme havuzunu mağazaya dönüştürürken havuzdan kalan birçok ayrıntıyı korumuşlar. Cafe'si de oldukça popüler. Paris'e yolu düşeceklere duyurulur :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails