29 Kasım 2009 Pazar

Erkeklere ideal hediyeler

Erkeklere hediye almak her zaman zor olmuştur. Hele ki yılbaşı yaklaşıp da hediye telaşı sardı mı karar vermek iyice zorlaşır. Çünkü etraf binlerce seçenekle dolarken kafamız da binlerce soru işaretiyle dolar. Üstelik kendi zevkimize göre birşey alsak beğenmezler, beğenmediklerini de söyleyemezler. Öylesine narin bir seçimdir bu, olmalıdır en azından :) Neyse ki Donna Pilati (organizatör ve moda yazarı) bizim yerimize ideal hediyeleri seçmiş. Iskalamak istemeyenler için listeden birkaç tavsiye geliyor; 1) Mavi gömlek: Her erkeğin dolabının olmazsa olmazı. Günlük de kullanılabilir, takımların içine de giyilebilir. Nerdeyse her ten rengiyle uyumludur. 2) Lounge pants: Her ne kadar özensiz gibi gözükse de erkeklerin evin içinde giymekten çok mutlu oldukları bu pijama-eşofman tarzı pantolonlar hem çok rahat hem de "yataktan çıkmış"dan ziyade "bir pazar günü evde keyif yapıyor" havası veriyor :) 3) Traş seti: Bir erkeğin ömür boyu ihtiyaç duyacağı şeylerden biri de traş setidir. Kaliteli bir traş seti ise gerçekten kullanışlı bir hediye almak isteyenler için çok iyi bir alternatif oluşturuyor.

4 yorum:

Leah dedi ki...

Bu kadarcık mı önermiş :(
Ama ben bunlardan aldım ya :(
Başka yok mu :(

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

düz renk tshirt, gözlük ve cüzdan da önermiş :) gözlük seçmek biraz zor olabilir ama düz beyaz veya düz siyah bi tshirt ya da siyah deri bi cüzdan ideal hediyelerdendir diye düşünüyorum.

Moda Gezegeni dedi ki...

Gömleğin aynısını aldım:)

Kürksever dedi ki...

%100 kaşmir bordo şarabi renkte bir atkı istiyorum ben. Erkekler için üretilen atkılar genelde dokuma şeklinde oluyor, ama çok ince Selanik örgüsü tarzında girinti çıkıntıları olan örme bir atkı palto ve kabanlarla çok hoş duruyor.

Bir de, geyik derisinden (deerskin) eldiven istiyorum. Turuncu-sarı-kahve arası çok hoş orjinal bir rengi oluyor (Bizim meclisteki koltukların rengi çok cırtlak, benim dediğim biraz daha kamele kaçıyor.)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails