4 Haziran 2010 Cuma

Hediye Zamanı: M.A.C

Eveeet bu hafta yapmanız gereken çok basit. Bu post'a M.A.C ile ilgili istediğiniz yorumu bırakın. İster bu hediyeleri niye kazanmak istediğinizi anlatın, ister M.A.C'i niye sevdiğinizi. İsterseniz paragraflar yazın, isterseniz 1 cümle. Her şey size kalmış! M.A.C'in seçeceği 2 yorum aşağıdaki güzellikleri kazanıyor. Pazar akşamı 23:59'a kadar vaktiniz var ;) Bol şans!

74 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar :))) ...... kendimi pek şanslı görmüyorum ama kazanırsam ilk mac ürünüm olacak bunlar... du bakalım bi şansımı deniyim.....umarım bana çıkar.......sevgilerimle. gözde. ciwciwim15@hotmail.com

Unknown dedi ki...

M.A.C ile hem yüzüme,hem makyaj çantama bahar gelecek, kalite belli incelikli tasarım için teşekkürler.
Zerrin TAŞ
SAKARYA

Unknown dedi ki...

Şimdiye kadar hiç Mac ürünü kullanmadım açıkcası çünkü fiyatlarından ötürü çekiniyordum almaya... Hem de Youtube'da Makyaj Gurularının Mac ile yaptığı makyajlara hayran hayran izlememe rağmen... Şimdi neden bir ilk olmasın diyorum... Sanırım bu ürünler Mac ile tanışmam için ayağıma gelmiş bir piyango... Bunların benim olması için çıldırıyorum!!! Sonuçlar açıklanana kadar işaret ve orta parmaklarım çapraz şekilde içimden lütfen lütfen ben olayım o şanslı kişi diye mır mır olacağım :)))

yıldız dedi ki...

m.a.c , m.a.c kelimeler , cümleler yetermi sevgimi anlatmaya bilmiyorumki. ilk acun firardada çevirdiği her güzel bayan makyaj olarak m.a.c tercih ettiğinde duymuş araştırmıştım hay araştırmaz olaydım , sonra bi hatadır akmerkez m.a.c gittim hayyy gitmez olaydım nerden bilirdim aşık olacağımı hepsini ama hepsini ellemek parmaklamak istiyordum. şu an en çokk m.s.f lerine hastayım ama bir tane bile yok biliyormusunuz? deep dark diyorlar nefiss görüntüler üzerindek o rengarenk kılcal damar gibi ışıltılar olan m.s.f lere ağzımın sularını akıtarak bakıyorum ama alamadım bu hafta m.a.c duyunca ben dururmuyum . sevdamı anlatmak istedim. m.sf aşkımı duy sesimi m.a.c ve bu zavallı aşığına m.sf gönder ben onunla uyuyup onu öperek uyanayım:) rüyalarıma bile girdi vallahi seçemiyorum hangisini alsam hepsi hepsi diyorum :) bununla ilgili bir kısa anım bile var arkadaşlara biz m.a.c diyoruz dediğimde mcdonalds sanmışlar dı keh keh yerim ben mc donaldsı m.a.c dururken onumu yicem pehhhh
bi gün beni bi mağazanıza davet edin ben hepsine bakayım neler düşündüğümü anlayın
I loveeeeee m.a.c.

forever m.a.c

sevgilerrr herkese bütün m.a.c. mua larına ;)
yıldız

cicikan dedi ki...

bu hediyeleri kim kazanmak istemez ki?? Diye bir soru cümlesi ile başlayayım :)) Yumuşak bir dokunuş güzel bir görünüş her kadının isteği bu kaliteli bir markanın vazgeçilmez ürünleri olunca da vazgeçilmez oluyor... Harika mutlaka benim olmalı olmalı iştee diyorum :))

özlemm dedi ki...

selam
mac'ın ürünlerini özellikle bloglarda çok fazla görüyorum gçz kalemi kaş kalemi gibi kullandıgım bir kaç ürünü de var ama şimdi alınacaklar listemin başında mac fix ve fırça seti bunlar hakkında çok güzel yorumlar okudum deneyip görücez...herkese bol şans...
sevgilerr özlemm
sanlikiz@hotmail.com

hacerelçi dedi ki...

makyaja yeni başlayan biri olarak ve M.A.C. hakkında duyduklarım kalitesi olsun görselliği olsun insanı cezbeden bi tarafı var o yüzden bu hediyeler benim olursa çoooooooooooooook mutlu olucaaaaaaaam fazla konuşmaya gerek yok bol şans:)

çokomelike dedi ki...

Eğer makyajın bir diğer adı olsaydı,bu kesinlikle M.A.C olurdu...M.A.C ; gizli kalmış güzellikleri açığa vurmak demek!

jassmabella dedi ki...

M.A.C doğanın içinden ama bir o kadar çarpıcı ve yaratıcı.

Chilekli Pasta dedi ki...

Bu kadar övülen ürünleri bende denemek istiyorum..Yaşadığım yerde onlara ulaşmak zor bildiğim kadarıyla Mac satan bir mağaza yok..Şansımı denemek istedim benimde Mac im olsun diye:D
Herkese bol şans..

belle dedi ki...

M.A.C' i sevme sebebim hayalimde ne varsa hayata geçirmemi sağlayabilen bana özel rengarenk bir dünya olması. Diğer markalarda seçeneğiniz size sunulan renklerle sınırlı ama M.A.C' te nasıl hayal ederseniz öyle makyajlar yaratmak sizin elinizde. M.A.C'i seviyorum çünkü Makyaj bir sanattır ve sanatçının paletindeki renkler asla sınırlanmamalı.

Unknown dedi ki...

Mac'i en çok çoğu markanın kozmetik malzemelerine alerjim olmasına rağmen mac'le hiç sorun yaşamadığım için seviyorum. Çok yenilikçi olmalarının yanında, şişe/kutu dizaynları da onları tercih etme nedenim, ve ojenin şişesine bayıldım!

SWL dedi ki...

Neden mi yazıyorum ve çekilişe katılıyorum... Çünkü İSTİYORUM... Bu MAC'ler benim olmalı...

madammoda dedi ki...

MAC'i seviyorum çünkü; o beni renklerin büyülü dünyasında keşfe çıkarıyor...
Ayrıca MAC'i her tattığımda bir daha bir başkasına şans veremeyecek gibi hissediyorum...

zelze dedi ki...

içeriğe önem veren ama paketi de içeriği kadar hoş olan ürünler

Adsız dedi ki...

benim kadar makyajla alakasız bir kız göremezdiniz. gün geldi ihtiyacım oldu gezdim gezdim bir allık aldım, daha şık bir yere gitmem gerekti gezdim gezdim sonunda fondöten ve far aldım, kalıcı olsun dedim krem allık ve daha biiir sürü şey aldım.. her seferinde dükkanlara girip ben çok anlamam ne tavsiye edersiniz dedim ve her seferinde M.A.C bana neyi nasıl kullanacağımı anlayacağım bir şekilde anlattı.. şu an %90 makyajım M.A.C ve hepsini kullanmayı biliyorum:)sayende kusursuz makyajlar yapıyorum artık

Shiney dedi ki...

Mac'i cok seviyorum cunkuuu cok renk cesitleri vvarr :))Hediyi kazanmak istiyorumm :))

fioritamodatasarım dedi ki...

sizle temasından itibaren ondan ayrılamayacagınızı hıssettıren urun !

Adsız dedi ki...

M.A.C. varolan en profesyonel marka. Bütün koleksiyonlardan toplayacağım diye her ay harçlığımın dibine iniyorum. Bütün markalardan birşeyler alıyorum hepsi gelip geçiyor ama M.A.C. 5 senedir hayatımdan çıkmıyor.

ceylin

bokbocesii dedi ki...

MAC benim icin, uzaklarda olan, cok az kavusabildigim ama kavustugumda da mutluluktan kanatlanmamı saglayan bir sevgili gibi. Ozlem icinde fotograflarına baktıgım, zaman zaman aklım celinse de, asla aynı tadı bulamayacagımı bildigim icin baskalarıyla aldatamadıgım ruh ikizim.

P.S. MAC noolur İzmir'e gelirmisin? Noolur noolur noolur :(

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
multifidus dedi ki...

sadece bir M.A.C mağazasından içeri girmek bile beni mutlu ediyor!!! Ankaradayken bazen moralim bozuk olunca "ben en iisi bi M.A.C turu yapayım " derdim:))Şimdi hasretimi internetten gideriyorum. e daha ne diyeyim bu hediyeler beni çok mutlu edecek:))
sevgiler

buuby. dedi ki...

ilk mac'imi 2 ay önce alabildim. ama kullanmaya kıyamadığım için pembiş pembiş makyaj çantamda öylece duruyor desem..? :)

Ayşegül dedi ki...

Adorable ♥

ozgur dedi ki...

M.A.C farklılıklara yeniliklere açık yaratıcı kullanışlı ve her an taptaze bir güzellik ortaya koyuyor bayılıyorum renkleri pigment yoğunluğu ceşitliliği... bu güzelliğe dayanamam ben istiyorum

Flame dedi ki...

Tasarımı, dokusu ve muhteşem renkleriyle her kadın bir MAC'i olsun ister. Ben de onlardan biriyim. Çok şey mi istiyorum sizce?

Laçin Tenel dedi ki...

Önünden her geçişimde içeri girip talan etmemek için kendimi zor tuttuğum tek yer :=))

aysu gevrekci dedi ki...

M.A.Cürünlerini daha hiç kullanmadım denemek isterim

Doğa dedi ki...

Daha önce mac hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum bu yüzden istiyorum bu hediyeleri.Arkadaşlarım müptelası olmuş durumdalar bana sürekli tavsiye ediyorlar ama benim alma fırsatım olmadı.Bir kaç yer sordum yoktu üstünde durmadım.Ama şimdi burda hediye olarak görünce pek bi sevindim.Bol şans diliyorum kendime:)))

asli dedi ki...

Bir gün her kadın M.A.C kullanacak...İtirazı olan?

merqure dedi ki...

Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır sözüne kesinlikle katılıyorum.Makyaj malzemelerinin kalitesi arttıkça ortaya şaheserler çıktığına inanıyorum.Saklı güzelliğimiz,gizli şaheserimizin dışavurumu için illa make-up artist olmamız gerekmediğinin de farkındayım,önemli olan yakışan renk ve doğru tonlamalarla vurgulamak güzelliklerimizi,gölgelemek daha az beğendiklerimizi...Misal olarak kendimi anlatmam gerekirse eğer,gözlerimin rengi ve biçimi çok beğenilir;yeşil gözlü beyaz tenli bir hatun olarak pembe ve açık renk pastelleri günlük hayatta olmak üzere aslında tüm ışıltılılarla da yüzümde bir palet gibi oynayarak gözlerimi ön plana çıkaran makyajlar yapmayı çok severim.Dediğim gibi benim kusurum da sarışınlıktan kaynaklanan kirpik vurgusunun azlığı ve yanaklarımın dolgun oluşu...Hacim veren maskaralar ve iki renk allıkla yaptığım gölge oyunlarıyla da bence kendimdeki "az güzel" yönlerimi artı puana çevirebiliyorum...Bence makyaj;boya küpüne batıp çıkmış olmak değil,gereğinde ve gerektiği kadar abartabilmek koşuluyla,her zaman sade alımlı ve bakımlı olabilmektir bir bayan için...Kah gösterişli olursunuz kah bir çocuk masumluğunda göürünür yüzünüz...Bu masumluğa da kaliteyi yakıştırırım ben ancak,bir MAC kalitesi...Tartışlmaz güzelliklerde kalite imzası için bir gün herkes MAC'i denemeli...

bir güzel çift dedi ki...

M.A.C ...çok merak etmeme rağmen bir türlü kullanmak bana nasip olmadı.M.A.C ürünleri hakkında çokça şey duydum,ürünlerin fotoğraflarına iç geçirerek baktım ama gel görki dokunup,test edemeden alamadım.Bu cicilerden biri benim olursa M.A.C ürünleri ile iyice haşır neşir olmayı ümid ediyorum :))

Kendi Merceğimden dedi ki...

Merhaba,

MAC ürünlerinden siyah göz kalemi, allık ve göz altı kapatıcısı kullanıyorum.

Öyle bir durum ki allığım bitti ilk defa aynı ürünü 2. defa alıyorum ve hala severek kullanıyorum, tavsiye ediyorum.

Ürünler hem uzun süre kullanıma müsait hem de her mevsime uyuyor.

Bu ürünler benim kullandıklarımdan farklı olduğundan değişiklik ve yeni ürün iyi olabilir diye düşündüm benim gibi sabit biri için.

Sevgiler

fundagg dedi ki...

internetten alışveriş yapmaya korkan ve küçük bir yerde yaşayan biriym. ama makyaja özellikle güzel yapılan makyaja bayılıyorum. kullanmasam bile beğendiğim ürünleri, renkleri alırım. ama mac ürünlerini her yerde okuyup yapılan makyajların güzelliğini ve kalitesini (özellikle kalıcılık ve kalite) görünce kısknmadan edemiyorum.

Masum İnciler dedi ki...

M.A.C ayrı bi dünya gibi sanki ürünleri orjinal, ürünlerin görünümleri şık, renkler harika, kadınlara verdiği değer ortada teşekkürler M.A.C :)

Manxcat / KuyruksuzKedi dedi ki...

M.A.C. için son derece kaprisli olan cildimin sorunsuz kabul ettiği tek marka diyebilirim hiç düşünmeden:)

M.A.C. ürünleriyle hostes bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tanıştım ve M.A.C mağazasındaki müthiş yetenekli bir makyaj uzmanının yardımıyla kendime en uygun ürünleri aldım. O günden beri de cildimde M.A.C ürünlerinden kaynaklanan hiçbir sorun yaşamıyorum.

Yelda Özyurt dedi ki...

M.A.C.'ın en sevdiğim yanı doğallığı...

necli dedi ki...

Doğruyu söylemek gerekirse ben hiç
M.A.C ürünü kullanmadım.Bu yarışma benim M.A.C ile tanışma fırsatım.Kullandığım ilk ürün M.A.C ın kendi hediyesi olur belki de.Kimbilir...

April dedi ki...

Sanırım MAC'in güzelliğini keşfetmem için bana böyle bir kampanya gerek...
Zira kendi elim gitmiyor henüz bu markaya...
Ne kadar güzel olduklarını bilsem de...

buket dedi ki...

mac give me liberty of london koleksiyonundan çok güzel iki parça benim olurlarsa çok sevinirim.mac benim severek kullandığım bir marka göz kalemlerinin ve allıklarının süper kalıcılıklarını ve rujlarındaki inanılmaz geniş renk skalasını seviyorum.ama en favori olanını en sona sakladım mineralize skin finish natural en beğendiğim pudra.umarım bana çıkar bu sefer özellikle de böyle sevdiğim bir markanın hediyesi varken:D

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Çünküüü bugün beni doğum günümmm :)

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

mac, duy sesimizi İzmir'den sana ulaşamıyoruz, bizi bu güzellikten mahrum etme, Ankara'ya gittiğimde Tunalıda gezerken mağazayı gördüğümden heyecandan ne yapacağımı bilemedim. Hemen attım kendimi içeri, resmen talan ettim orayı. Duy sesimizi, İzmirliler SİZE HASRET:))

Stardust Memories dedi ki...

Son 1 yıldır beni unutan "şans" bir haftadır kapımı tırmalıyor herşey ters giderken öyle güzellikler oldu ki hayatımda. Öncelikle Sonunda mezun oldum! Mükemmel bir ilişki yaşıyorum ve Tın tın tın Balo çanları benim için çalıyor. Arkadaşlar arasında yapılan o balo kıyafeti "tantana"sında hep beyaz ve sırt dekolteli bir elbiseyi anlatır dururdum. Bugün öyle alakasız, öyle şans eseri buldu ki beni bundan sonra olacakların da benim kontrolüm dışında olacağına inanıyorum ve haftaya olan balomda o güzel beyaz elbisemin içinde kocaman gülümserken dünyaya pek bi toz PEMBE bakacağıma garanti veriyorum. Siz vermiyor musunuz? :)

ece dedi ki...

Biliyormusunuz güzel makyaj için sihirbaz olmanıza gerek yokmuş M.A.C ürünlerini tanıyınca anladım bunu.Kozmetikte lider olmayı ve orada uzun yıllar kalmayı hedeflemiş bir marka benim gözümde.Güzelleşirken cildimizden taviz verme anlayışı hiç bana göre değil.Hassas bir cilt yapım var ve uyum sağlayamadımı direk reaksiyon veriyor.Yani benim birşey yapmama gerek yok cildim cevabı kendi veriyor.M.A.C ürünlerine yeşil ışık yaktığı günden beri tercihimde hiç değişiklik olmadı.Kullandığı ham maddenin kalitesinin yanısıra ambalajıyla dış görünümüyle yani iyi bir vitrinle tüketicisiyle buluşturuyor ürünlerini.Uzun lafın kısası Makyajda Alışkanlığın Cevabı ...

Unknown dedi ki...

M.A.C le tanışmadan evvel hep drugstore markaları kullanırdım.Haliyle, akmayan göz kalemi, at kılı vücuduna anne eliyle dokunan fırçalar, ağırlık yapmayan fondotenlerden hiç ama hiç haberim yoktu.M.A.C biraz hayaller dünyası gibi, hayal ettiğim malzeme de aklıma bile gelmemiş olan da ordadır.Zaten elimde olan fluidliner ile bu pembe allık nasıl da muhteşem olur!Teşekkürler M.A.C

Unknown dedi ki...

Dpğruyu söylemek gerekirse bloğu takip etmeye başladığımda tanıştım M.A.C ile ve hiç bir ürününü de kullanmadım yaşadığım şehirde de hiç rastladım ama bu kadar met edilen bu markayı artık bende kullanmak istiyorum umarım bu bana bir vesile olur. Sevgiler :)

bd dedi ki...

M.A.C. canlı renkleriyle göz kamaştırır:)

ivvy dedi ki...

Daha önce hiç mac kullanmadım ve kullanmayı çoooook istiyorum.. Bir defa kullanan bi daha vazgeçemiyormuş bende kullanıp vazgeçemeyenlerden olmak istiyorum..

Esra dedi ki...

M.A.C her zaman makyajda bir numara.Kusursuz olmak MAC'le olur.Bu yüzden ben de eşşiz koleksiyondan sahip olmanın tadını çıkarmak istiyorum.

gulnaz9 dedi ki...

mac i seviyorum ve istiyorum çünkü güzelliğime güzellik katıyor görenlerini gözlerini kamaştırıyor...

gulnaz9 dedi ki...

bu arada isim ve mail adresimi yazmayı unutmuşum mac in büyüsüne kapılıp:)
gülnaz ocakoğlu
gulnaz_25@hotmail.com

selin dedi ki...

M.A.C'le tanışmış bir arkadaşımın kullandığı " şimdiye kadar aklım neredeydi?" cümlesini ben de kurmak istiyorum artık çok istiyorum çok istiyorum çok istiyorum çok çok çok çok ç... =)

Zaya dedi ki...

Yurtdışında okuyan yabancı bir öğrenci olarak MAC gibi high-end makyaj malzemelerine şimdilik yatırım yapamıyorum. Ama gerek yabancı gerek Türkçe güzellik bloglarından MAC hakkında çok duyuyorum ve denemekiçin can atıyorum. Umarım bu güzellikler benim olur.

Adsız dedi ki...

Mac'i seviyoruum çünküüü gerçekten çok kaliteli ürünleri var! bu ürünleri istiyoruum çünküüü hiç böyle cici ürünüm yook :(

naki dedi ki...

Şu ana kadar hiç mac im olmadı.zaten makyajla pek fazla aram olmadı.Fakat mac le bu işe başlamak güzel olucaktır.

j.d. dedi ki...

daha önceleri sadece bi kaç parça mac'im vardı,ruj pudra falan ama onlar bile benim favorim olmayı başarmışlardı.fakat bu yıl ankara'da okumaya başlayınca tamamen bir mac manyağına dönüştüm:D bütün mac'lerden birer tane bende olsun istiyorum ama kader...genede sahip olduğum mac bebeklerimi çok seviyorum ve onları her zaman arttırıyorum.çünkü mac artık benim için vazgeçilmez;) mac'i seviyorummm <3

Kampanya Takipçisi dedi ki...

Çok güzel hediyeler, yorum yapmamak imkansız. bide blogumda duyurdum kampanyanızı :)
http://kampanyatakipcisi.blogspot.com/2010/06/kristal-kureden-super-mac-hediye.html
levser16@gmail.com
Serpil Şengül

nisan dedi ki...

Hediyeleri kazanmak istememin sebebi, M.A.C'ı denemek istiyorum tabikide.!

nkursun_50@hotmail.com

asdfasfgdg dedi ki...

Bu ürünleri kazanmak istiyorum çünküü...

Şu ana kadar onlarca makyaj malzemesi, onlarca marka denedim. Ama söz konusu olan insanın cildi, yüzü. Her türlü markayı deneyip dışarı rahat rahat çıkamıyorsunuz. Eğreti duruyor çoğu ruj, özellikle de fondötenler.

Bir internet sitesinden aldığım lipgloss'la tanıştım Mac'le, bir daha da vazgeçmek mümkün olmadı :) Çünkü nude yani doğal makyajdan yana olan bir insanım ve Mac beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Kendi şehrimde Mac satan bir yer yok bildiğim kadarıyla, buna rağmen bir yolunu bulup internetten alıyorum :) Renkler, tonlar, makyaj malzemelerinin yapısı... Her şey tek kelimeyle mükemmel. Mac'i bu yüzden çok seviyorum ve bu hediyeleri kazanmayı çok istiyorum çünkü farım bitmek üzere... :))

Gözde

kare dedi ki...

aslında bu hediyeleri kazanmanın benim açımdan biraz sakıncalı olduğunu düşünmekteyim.çünkü benim ilk mac ürünlerim olacağından ardından kendisine bağımlı olmaktan korkuyorum açıkçası=)derler ya hani başarılı her erkeğin arkasında bir kadın vardır diye,internetten yayınlanan, dergilerde okuduğum makyaj yazılarına bakınca da anlıyorum ki; başarılı her makyajın arkasında mutlaka mac ürünleri var!emeğin her türlüsüne saygı duyarım ama böylesine üretilen malzemelere karşı saygım sonsuz!=)

Hacer Sayıner dedi ki...

Sevgili Mac,

Birkaç ay sonra İzmir'e açılışını 4 gözle bekliyorum. Ama 4 göze makyaj yapmak da sandığın kadar kolay değil. O yüzden gel, mağaza açılışını bekletmeden benim ol. Ben de artık "Biiir Mac'im bile yok, anlıyor musunnn" şeklinde mızıklamalara son vereyim. Nasıl fikir ?

Berat dedi ki...

Açıkçası Mac hakkında birkaç yıl öncesine kadar en ufak bir fikrim yoktu, ne markası olduğunu bile bilmiyordum :) Fakat nişanlım makyaj yapmayı sevdiğinden ve bir türlü aradığı markayı bulamadığından, markalar hakkında az çok fikir sahibi oldum. Artık yeni gözdemiz Mac :)

Birlikte gidip çeşit çeşit rujlara, ojelere bakıyoruz, hiç ilgim olmasa da o kırılmasın diye fikirlerimi belirtmeye çalışıyorum :) Mac'ten gerçekten memnun olduğunu görebiliyorum çünkü her ay Mac için bütçe ayırıyor :)) Onun mutlu olması beni de mutlu ediyor. Ve doğal makyajıyla çok daha güzel görünüyor :)

Bu hediyeyi kazanmak istiyorum çünkü onu mutlu görmek benim için her şeyden daha önemli...

Berat

EdaDemir dedi ki...

MAC bir tutku benim için. Ürün çeşitliliği, renk seçeneği, kalitesi, koleksiyonları... tam anlamıyla bir fantezi bana göre. Zaten mağazasına bir kere uğramış ya da en azından bir tane ürününü denemiş birinin bu markadan kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum, bağımlılık yapıyor resmen! Her yaşa, her tarza hitap ediyor olması da tercih sebeplerimden biri. Kalıplaşmış makyaj zırvalıklarını ( sarışınlar şu renk far kullanmalı, şu renk ruj sürmeli vs. ) unutup, doğru ve profesyonelce bilgileri edinmemi sağlamasıyla daha da beğenimi kazanmış bir markadır aynı zamanda. Birçok makyaj tabumu yıkmama da sebep olmuştur. Hep nude makyajlar yapan ben, MAC sayesinde kırmızı ruj sürmeyi, renkli farlarla makyaj yapmayı öğrendim. MAC'i seviyorum! MAC benim için çılgınlık, özgürlük, kendimi iyi/rahat hissetme sebebim!

renklendirhayati dedi ki...

Neden mi Mac Çünkü 27 yaşımda olmama rağrem ilk yoğun makyajımı gelin olurken yaptırdım onun haricinde benim makyajdan anladığım göz kalemidir ama artık evliyim ve kendine bakmayı seven ve karşısındada bakımlı birilerini görmekten hoşlanan bir kayınvalidem var :)) Şu aralar intetnet üzerinden yaptığım hangi makyaj malzemesi en az zarar verir araştırmamda karşışa hep Mac çıkıyor galiba benim makyaj malzemesi setim Mac'ten oluşucak ee bunların arasındaki bazı üzürnleride Mac bana hediye ederse gönlümde taht kurmuş olurlar :))

NURAY dedi ki...

Makyaj bence bir sanattır. Eğer bu sanat MAC ile yapılıyorsa o zaman bir şahesere dönüşür!

makbule dedi ki...

M.a.c ürünlerini kullanmak belki kısmet olur olursada çok mutlu olurum bize bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkürler çekilişe bende varımmmm

MAKBULE KURU

Adsız dedi ki...

yarışma ayın 6 sında bitmiyor muydu?neden sonraki tarihli yorumlar da yayınlanmış?

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Evet panik yok 6si 23:59'a kdrki yorumlar gecerli ;) ama yorumum neden yayinlanmadi gibi sorular gelecegi icin yayinlaniyor tum yorumlar

yıldız dedi ki...

sonuç açıklandımı ???
kristalcim

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

hayır ben de sonuclari bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

sonuçlar hala açıklanmadımı yahu :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Sonunda kazananlar belli olduuu!

yıldız dedi ki...
m.a.c , m.a.c kelimeler , cümleler yetermi sevgimi anlatmaya bilmiyorumki. ilk acun firardada çevirdiği her güzel bayan makyaj olarak m.a.c tercih ettiğinde duymuş araştırmıştım hay araştırmaz olaydım , sonra bi hatadır akmerkez m.a.c gittim hayyy gitmez olaydım nerden bilirdim aşık olacağımı hepsini ama hepsini ellemek parmaklamak istiyordum. şu an en çokk m.s.f lerine hastayım ama bir tane bile yok biliyormusunuz? deep dark diyorlar nefiss görüntüler üzerindek o rengarenk kılcal damar gibi ışıltılar olan m.s.f lere ağzımın sularını akıtarak bakıyorum ama alamadım bu hafta m.a.c duyunca ben dururmuyum . sevdamı anlatmak istedim. m.sf aşkımı duy sesimi m.a.c ve bu zavallı aşığına m.sf gönder ben onunla uyuyup onu öperek uyanayım:) rüyalarıma bile girdi vallahi seçemiyorum hangisini alsam hepsi hepsi diyorum :) bununla ilgili bir kısa anım bile var arkadaşlara biz m.a.c diyoruz dediğimde mcdonalds sanmışlar dı keh keh yerim ben mc donaldsı m.a.c dururken onumu yicem pehhhh
bi gün beni bi mağazanıza davet edin ben hepsine bakayım neler düşündüğümü anlayın
I loveeeeee m.a.c.

forever m.a.c

sevgilerrr herkese bütün m.a.c. mua larına ;)
yıldız
04 Haziran 2010 09:50

bokbocesii dedi ki...
MAC benim icin, uzaklarda olan, cok az kavusabildigim ama kavustugumda da mutluluktan kanatlanmamı saglayan bir sevgili gibi. Ozlem icinde fotograflarına baktıgım, zaman zaman aklım celinse de, asla aynı tadı bulamayacagımı bildigim icin baskalarıyla aldatamadıgım ruh ikizim.

P.S. MAC noolur İzmir'e gelirmisin? Noolur noolur noolur :(
04 Haziran 2010 11:31


İletişim bilgilerinizi bekliyorum ;)

yıldız dedi ki...

benmişim şeytan dürttü baksana yıldız şu kazanana dedi gözlerim pörtledi benmişim:) yupppi yahoo adresine iletişim bilgilerimi gönderdim kristal şekercim
canım bitanem, mac mi seçti bizi msf aşkıma kayıtsız kalırmı ne dersin?
öpücükler

reyyan dedi ki...

M.A.C özel bir ürün; hem çok fazla bulunmaması hem de kalitesi yönüyle, özellikle de hediye edilecek ürünler daha da bir özel ve değerli... Özel bir ürünü kullanmak bana kendimi özel hissettirecektir, sanırım bu yüzden istiyorum bu hediyeyi...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails