10 Temmuz 2009 Cuma

Saçlarda topuz modası

"Topuz beni yaşlı gösteriyor", "saçım kısa, topuz olmuyor", "topuz yaptırmak için çok ağır giyinmem lazım" cümlelerini hemen çöpe atıyoruz ve bu yazın en gözde saç trendi topuzları hemen uygulamaya başlıyoruz.

Artık gece dışarı çıkarken düz fön çektirme modası gerilerde kaldı. İster mini bir elbiseyle gece gezmesine giderken, ister abiye bir tuvaletle şık bir davete katılırken siz siz olun, bu yazın trendini yakalayın ve kendinize uygun bir topuz modelini seçin.

Tepede yapılan topuzlar boyu daha uzun gösteriyor. Hem de yüz hatlarını ortaya çıkarıyor. Bu tarz topuzları küçük taşlı veya uzun zincirli küpelerle tamamlayarak oldukça estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ensedeki topuzlarsa son derece şık ve elit duruyor. Ayrıca yüz hatlarını yumuşatarak hoş bir görüntü sağlıyor. Bu tarz topuzları kısa kollu veya tek omuzlu elbiselerinizin üzerine yaptırıp, büyük taşlarla süslenmiş şık küpelerle tamamlayabilirsiniz.

Ben klasik topuzlardan hoşlanmıyorum, değişik birşeyler olsun diyorsanız ona uygun seçenekler de var. Mesela saçınıza maşa yaptırdıktan sonra ensenizden sağ kulağınızın arkasına doğru güzel bir topuz yaptırabilirsiniz. Hatta topuzunuzu bir çiçek detayıyla veya taşlı bir tokayla süsleyebilirsiniz.

Kısacası bu yaz hem trendi yakalayıp hem de saçlarınızın uçuşup rujlu dudaklarınıza yapışmamasını istiyorsanız çok kolay bir yol var; saçınızı topuz yaptırın!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Burcu

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails