20 Temmuz 2009 Pazartesi

Vazgeçilmezimiz: Parfümler!

Her bayanın oje ve ruj kadar yakın arkadaşı olan parfümler 2009 yazında yepyeni kokular ve özel tasarımlı şişeleriyle raflarda yerini alıyor. Haydi birkaç tanesine göz atalım;
Bvlgari BLV II: Bulgari’nin yeni parfümü BLV Eau de Parfum II kokusunun yeni yüzü Laetitia Casta oldu. Jacques Cavallier tarafından hazırlanan parfüm meyankökü, mandalina, cistus çiçeği, paçuli notalarından oluşuyor.
Burberry Summer: Mark Buxton tarafından yaratılan Burberry Summer Women ferah ancak kalıcı kokusuyla Burberry tarzını yansıtıyor. Parfümün üst notalarında mandalina, frenk üzümü; orta notalarında frezya, yasemin, gül ve siklamen; alt notalarında ise amber ve sandalağacı hissediliyor.
Gucci Flora: Gucci’nin Yaratıcı Direktörü Frida Giannini’nin yeniden keşfettiği ikonik desen arşivlerden çıkartılarak Flora’da tekrar kullanılmış. Gül ile Osmantus çiçeğinin bileşiminden oluşan meyvemsi hafif koku, sandal ağacı ve paçuli ile dengelenmiş. Ben Flora’yı çok etkileyici buldum; ayrıca şişesi de bir o kadar şık.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom: Donna Karan'ın en çok beğenilen koleksiyonlarından biri olan Be Delicious'ın yeni üyesi Fresh Blossom tam bir yaz kokusu. İçeriğinde bir çok çiçek kokusu bulunan parfüm yaz için özel olarak hazırlandı.

Hiç yorum yok:

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails