21 Ağustos 2009 Cuma

Eren's Flowers

Kalpli, ayılı, kırmızı güllü sıkıcı aranjmanlardan hepimiz sıkıldık.
İmdadımıza Reşitpaşa'daki Eren's Flower yetişiyor.
Son derece yaratıcı tasarımları uygun fiyatlara satıyor Eren.
En iyisi yaptığı işi onun dilinden anlatmak:
"Eren her sabah mezata gider. Günün en taze, en güzel çiçeklerini alır. Atölyesinde doğadan topladığı dallar, yapraklar ve taşlarla birlikte düzenler. Bazen bir tek çiçek kullanır, bazen yüzlercesini bir arada... Eren’e göre; farklı olmanın sırrı kimi zaman sadeliktedir, kimi zaman alışılmadık malzemede. Kimi zaman da henüz yapılmamış olanı denemekte.
İster ki çiçek almak lüks olmasın. Yük olmasın. Herkesin evinde, işinde çiçekleri olsun. Baktıkça ilham alsınlar, keyfini çıkarsınlar. Bu yüzden Eren’in fiyatları da çiçekleri gibi kişiye özeldir. Farklı ihtiyaçlar için farklı fiyatları, farklı abonelik seçenekleri vardır. Çiçekleri pahalı değildir. Çünkü abonelerinin ihtiyacı kadar çiçek alır. Çiçek atmaz.
Düzenlemelerini yaparken yaşayacakları mekanı, onları evinde misafir edecek insanların tarzını bilir, mekana uygun tasarımlar yapar, evlere teslim eder. Her hafta aynı gün, aynı özenle."

4 yorum:

*STYLEBOOM* dedi ki...

inanılmaz güzel! ben çiçek almaya ve göndermeye bayılan biri olarak bu post için çok teşekkür ederim! çok yaratıcı ve estetikler.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

çok güzeller dimi? ben de bayıldım. bir de üyelik anlaşmaları varmış. Belli bir mebla ödeyince her hafta süpriz çiçekler gönderiyorumuş.

Unknown dedi ki...

süpermişş cnm bayııldım nasıl uye olunuoomuss

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

www.erensflowers.com adresinden ulaşabilirsin Özgecim. Ben de hala gidemedim mağazasına ama Eren maillere de cevap veriyor :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails