29 Ağustos 2009 Cumartesi

Saç bakımı

Yazı kapatmak üzereyiz. Hepimiz havalar ısınınca kendimizi tatil beldelerine attık, güneşlendik, denize havuza girdik, kumlara uzandık. Peki saçlarımız bu tempoya alışkın mı? Hayır, değil. Madem tatiller bitti bitecek, saçlarımızı onarmanın da zamanı geldi demektir.
Şahsen kullandığım için önermekten hiç çekinmediğim bir marka var ki kendisi John Frieda'dır. Fiyatları benzerlerine göre biraz daha pahalı olan şampuanlarının bağımlısı olabilirsiniz. Boyner ve Sevil parfümerinde nerdeyse bütün ürünleri bulunuyor bu markanın.
Bir diğer markaysa sadece kuaförlerde satılan Maxxel. Özellikle haftada 1 kez banyo sırasında kullanılan saç maskesi saçı yumuşatıyor ve gerçekten sağlıklı bir görünüm veriyor. Ayrıntılı bilgi için kuaförünüze danışınız :)
Tavsiye etmekten hiç çekinmeyeceğim bir diğer marka ise Kerastase. Loreal çatısı altında geliştirilen bu markanın ürünleri eskiden sadece profesyonel kulllanım içindi, şimdi ise hemen hemen her semtte bir kuaförde satılıyor. Kerastase'in en çok beğendiğim ürünü ise duştan sonra kullanılan yatıştırıcı ve şekillendirici kremi. Verdiği parlaklık gözlerinizi kamaştırabilir :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

cnm ben de bu maxxel i tesadüfen kuaforumde kesfettim.ve cooook memnun kaldım.şimdi almak istiorumm ama kuaforum bıraktı bu markayı.nerden bulurum bilio musun

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

http://www.kuaforsepeti.com/list/list.asp?lst_id=1704&ktgr_id=607&sf=3&sr=

http://www.e-kuafor.com/list/list.asp?lst_id=1457&ktgr_id=904&sf=3&sr=&o1=&d1=

özgecim hangi şehir hangi semt bilmediğim için online adresler veriyorum sana, biri kuaförsepeti diğeri de e-kuaför :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails