3 Eylül 2009 Perşembe

Bonny Food

Öncelikle, ilk başta kulağa öyle gelse de Bonny Food kedi maması değil :) Bu aralar sanırım çikolata, kek ve çiçeklere taktım ve de onları birleştiren bir yer keşfettim! Bonny Food keklerden, çikolatalardan, kurabiyelerden oluşan çiçekler ve çok daha fazlasını sunuyor. Doğum günü, sevgililer günü, yeni bebek, yılbaşı gibi bir çok farklı okazyon için her fiyat bandında ürünleri var. Her yere göndermeleri ve taksit yapmaları da cabası! Bir akşam yemeğine veya kutlamaya giderken çiçekten çok daha eğlenceli bir alternatif. Ne dersiniz? Sayfada çok dolaşmayın ani çikolata krizlerine sebep olabiliyor, benden söylemesi :) www.bonnyfood.com

11 yorum:

Gizem. dedi ki...

süperler:)güzel bir alternatif bence...

Adsız dedi ki...

owwwwwwww süpermiş :)

tinkerbell dedi ki...

çok güzeller...bunlara kıyılıp da yenmez ki :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

pazartesi bi arkadasim icin isticem bakalım nasıl cıkıcaklar :)

Bellek Kutusu dedi ki...

Kristal Kürecim, en alttakinin üstündeki şekerler çok sert zor ısırılıyor ama yine de güzel:) Bir de gül şeklinde olanlar var (çift renkli), benden başka seven olmadı:)
Ama görüntü muhteşem, arkadaşın bayılacak:D

Adsız dedi ki...

vallahi de kıyıp da yiyemem ben bunları :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

tadına baktım sonunda gercekten cok guzeller. siddetle tavsiye edilir :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

keşke telefon iletişimi eğitimi alsa çalışanları. iletişimsizlik diz boyu. binlerce defa aynı soruyu soruyorlar, telefonda profesyonelce konuşamıyorlar. ben ilgilenmiyorum sizi ilgili arkadaşım arasın cevabını ezberlemişler.. ooof of.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Sedacım biz internetten sipariş verdik o yüzden çok muhattap olmamız gerekmedi. Ama call center çok önemli bir unsur servis sektöründe!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet önemli hem de çok:) outletim.com'dan yönlendirildim ben, bakın indirim çekim de var diyorum, outlet neresi ne alaka diyorlar:P

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

proje güzel, umarım iletişim sorunlarını kısa sürede aşarlar..

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails