9 Eylül 2009 Çarşamba

Dirty Rock Chicks

80lerin rock kraliçeleri geri dönüyor! Bu sonbaharda dirty rock chick trendi sokaklarda kendini gösterecek. Deri ceketler, pullu tshirtler, tasmalar, slim siyah kotlar, zımbalı botlar ve deri bileklikler mağazalarda yerini aldı.
Özellikle Bershka ve Stradivarius'un koleksiyonlarında zımbalı ürünler ön plana çıkarken Pull and Bear'de bu sezonun gözdesi pullu kıyafetler. Uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler renk açısından sınırlı olsa da modeller birbirinden farklı ve her bedene uyacak birşeyler mutlaka var.
Şahsen benim bu tarzda en sevdiğim ürün deri ceketler. Adının deri ceket olduğuna bakmayın, artık birçok hazır giyim firması polyesterden deri görünümlü ürünler yaparak hem hayvanları katletmekten uzak duruyor hem de maliyetleri düşürüyor. Bu da bizim yüzümüzü güldürüyor :)
Gossip Girl dizisinin yıldızlarından Taylor Momsen de bu akımın temsilcilerinden...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bende kısa bi deri ceket edinmek istiyorum bu sezon şöyle ucuzundan ve gercek deri olmayanından:) Taylor momsen'da dizideki gibi şirin bi kız olsun yaa böyle cok asi duruyo gercek hayattaki tarzını begenmiyorum...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails