2 Eylül 2009 Çarşamba

Erkeklere Uyarı!

Okurlarımızdan talep geldi, bugün de erkek modasından bahsedelim dedik. Ama modanın bir de çirkin yüzü var. Yani insanı çirkin gösteren yüzü :) Bugün erkek modasındaki en kötü trendlere değineceğiz.
İlk sırada transparan bluzlar geliyor. Rock yıldızlarının ve ikonların çok sevdiği bu feminen bluzlar erkek modasında gelmiş geçmiş en kötü trendlerden biri.
İkinci bir rezalet ise kafayı çizdirmek :) Bir dönem futbolcular arasında popüler olan ordan da çocuklara ve genç erkeklere sıçrayan bu modeller hem komik hem de gereksiz olarak değerlendiriliyor!

Bu seferki hepimizin aşina olduğu bir görüntü, erkeklerin slip mayo giymesi! Her ne kadar güzel fizikli erkeklerde hoş durduğu söylense de bir çok modacı ve stilist slip mayoların sadece bayanlar tarafından giyilmesini onaylıyor :)

Malesef Türk erkeklerinde kellik yaygın olduğundan bu sahneyi görmeye de alışığız. Evet bir diğer korkunç trend de keli kapatmak için yandan uzatılmış saçların diğer tarafa doğru taranması!

Son olarak da sandaletin içine giyilen çoraplar geliyor. Hele ki şu soket beyaz çoraplar! Ay bu da ne demeyin, yazlık beldelerde bu görüntüye sıkça rastlarız :) Üstelik bunu yapanlar çok rahat olduğunu bu yüzden yaptıklarını söylerler. Üzgünüz baylar ama bu geçerli bir mazeret değilmiş, biz modacıların yalancısıyız :)

7 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

straples gömleğimsi şeyleri de unutmayalım :P

MARS dedi ki...

Teşekkür ama Venüs ya hah işte bu derse

tinkerbell dedi ki...

bir de incikli boncuklu pırıl pırıl t-shirtler giyip boyunlarına kolye niyetine tesbih takanlar var...üstelik bunu da moda sanıyorlar.yazık...

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

neyseki geçmişte kaldı hepsi bunların :)

Bellek Kutusu dedi ki...

Süpermiş bunlar Kristal Kürecim, hakikaten ne korkunçlar yahu:)

volkanbk3 dedi ki...

erkek modasından bahset demişler erkekleri 'dövmüşsün' =) kadınlar ne ister bak erkekler bu tişört de ne güzelmiş kot dediğin budur bunu giyin... falan bunları da yazınız ileride bunları bekleriz =)

alis dedi ki...

Ne yazık ki bu günahları işleyenler bu blogun hedef kitlesi içinde yer almıyorlar, dolayısıyla bu yaptıklarına devam edecekler sanırım :) Dün bu blog'dan saç gurusu Antonio'ya atlamıştım, o da erkeklerde at kuyruğundan bahsediyordu bir yerlerde. Bence onu da bu listeye eklemek gerek.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails