17 Kasım 2009 Salı

Beat it LiLo by Chaalab

Yaz aylarında bir süredir konuşulan bir dedikodunun doğruluğu Moda Evi Emanuel Ungaro tarafından onaylandı. Moda evi 2010 Yazı itibarı ile “artistik danışman” olarak Lindsay Lohan’la çalışmaya başladı. Yenidünyanın en önemli moda gurularından biri olan ve Parsons’ın baş taçı kabul edilen Tim Gunn tarafından önerilen Lindsay Lohan’ın neler yapacağı merakla beklenmeye başlandı. Tüm modaseverlerin kafasında oluşan soru işaretleri Ekim Ayı’nda gerçekleşen Paris Moda Haftası kapsamında cevabını buldu. Moda dünyası dışında Hollywood tarafından da yoğun ilgi ile takip edilen show’un sonucu neredeyse tüm kişilerce FELAKET olarak yorumlandı. Özellikle “tasarım” kıyafetleri taşıyan mankenlerin göğüs uçlarını kapatan payetli kalp çıkartmaları LiLo’nun yerinin Avrupa’nın saygın bir moda haftası değil de Mean Girls seti olduğunu gösterdi. Peki bu skandalın altında ezilen koleksiyonun asıl tasarımcısı Estrella Archs’a ne demeli? O kadar okul bitir çalış, uğraş rüyalarının markalarından birine baş tasarımcı ol, sonra 53 yaşında görünen bir 23’lük skandallar kraliçesinin “kölesi” haline gel. YAZIK! Bu felaketi takip eden günler ve haftalarda Ungaro’nun içi de dışı da cadı kazanı misali kaynamaya devam ediyor. Dört bir yandan Lindsay Lohan tekmeyi yedi, yok daha yemedi gibi birçok haberler akıyor. Edindiğim son bilgilere göre modasever arkadaşlarım, daha Ungaro Lindsay’i aforoz etmiş değil ama plak şirketi artık onun bir hit şarkı çıkartması yönündeki umutlarını kesmiş ve Adios! demiş kendisine. Ungaro sessizliğini koruyor… Neiman Marcus ve Net-a-porter gibi dünyanın en güçlü markaları Ungaro’nun 2010 yaz koleksiyonunu almaktan vazgeçiyor ve Ungaro hala susuyor…(fırtına öncesi sessizlik?) Ve fakat işte asıl size bomba haber! Bu kadar başarısızlığın üzerine zannedersiniz ki bir daha kimse Lindsay Lohan’ın yüzüne bile bakmaz. Amaaaa demek ki asla asla dememek lazım! Efendim Access Hollywood’un en taze haberine göre önceki dönemde Nicole Richie ile takı koleksiyonu hazırlayan tasarımcı Pascal Mouawad LiLo ile BEBE Markası için bir takı koleksiyonu tasarlamak üzere anlaşmış. Avrupa’da yuhalanan şarkıcı/oyuncu/ her türlü saçma lansman “event”inin aranan yüzü/ tasarımcı Lindsay Lohan’ı ana vatanı bağrına basacak mı izleyip, göreceğiz… Daha fazla moda “trashtalk” u için chaalab’ı izlemeye devam edin!

3 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

şaka gibi!

Unknown dedi ki...

Ben de LiLo'nun ismini Ungaro ile yan yana görünce ama neden olmuştum, hiç alakası yok markayla. Bu arada, o defilenin sonunda LiLo ve Estrella beraber podyumun başında görünüyorlar ve Lindsay tamamen farklı bir tarafa yönelirken,diğeri elinden tutup yürüyecekleri yere çekiyordu onu, bunu bile beceremedi yani kadın :))

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

zaten şu ünlülerin "herşey olma sendromu" beni bitiriyor. hem aktris hem model hem şarkıcı hem tasarımcı hem sunucu hem ........

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails