25 Aralık 2009 Cuma

Hediye Zamanı: Brands For Less

Kızlarrrr hediye zamanı geldi :) Brands For Less markasının Sabah gazetesinde yayınlanan ilk röportajı hangi köşe yazarı tarafından gerçekleştirilmistir? Doğru cevabı yorumlara ilk yazan kapıyor. Bol Şans!

16 yorum:

G dedi ki...

TÜLİN KERMEN

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

tülin kermen

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

tülin kermen

atelier-mia dedi ki...

tülin kermen

bokbocesii dedi ki...

tülin kermen ama :((( yaaa ben yılbasında giyicektim yaaa :((

atelier-mia dedi ki...

hahahahah herkesin olamazdı ama dimi:)bokbocesii:)

janset dedi ki...

MELİS ALPHAN DİCEKTİM AMA DEMEMİŞİM

bokbocesii dedi ki...

yaaa offf yaa :( mia yarama basma bi zahmet:( f5 lemekten icim cıkmıstı , off :(

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

valla hediye zamanı geldi demişsiniz de; geldi de geçti! saat 16:00dan beri çalışamıyorum! hatta bilgisayarım refresh yapmaktan kafayı yedi, i mean it, cidden delirdi bilgisayarım..
hatta yerimden hiç kalkmadım ve bir yandan çalışmaya biryandan refresh'e uğraştım. ve, gene kazanamadım. bence bu işe saat 16:30 ve sonrası falan desek:)) sitem mode on!:)

asmabahce dedi ki...

tülin kermen:)

atelier-mia dedi ki...

walla aynen herkes f5 modundaymışş:(benim bilgisayarda geçen haftada kitlenmişti bu haftada kitlendi.sinir etti beni.napalım artık kısmet başka zamana:))üzülmeyelim dicem ama en iyisi dememek...bu arada g yi de tebrik ederizz.güle güle giy diycem.inşallah elbisenin başına bişi gelmez herkesin gözü kaldı bende dahil:)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Ne yalan solim benim bile kaldi! G'ye tebriklerrr. Adresini bekliyorum. Herkese sevgiler, haftaya yine super bi hediye var!

atelier-mia dedi ki...

yalnız şu soru saatine bi çözüm bulsan ne güzel olur.bizim de bilgisayarlar kafayı yemese erfresh yapmaktan.mesela bi saat aralığı versende o saatte sorsan ne güzel olur.16.00-17.00 arası desen meselaaa.saat 3ten beri bekledim walla.ne olur sesimizi duy.herkes aynı dertten muzdarip:((

Mina Karenim dedi ki...

lütfen çekiliş ile düzenle hediyelerini :) olmuyor boyle, gözüm kalıyor valla :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

arkadaşlar önceki haftalardan takip edenler bilir, daha önce söylemiştim saat 4ten önce yapmıyorum genelde yarışmayı. sabah filan özellikle hiç beklemeyin ;) çekiliş de yapamıyorum çünkü ilk yazan olunca her şey daha şeffaf oluyor. öbür türlü ispatlayamam ki kurada ne çıktığını ;)

Adsız dedi ki...

haklısın kürecim

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails