26 Aralık 2009 Cumartesi

Peki 2000'lerin en kötü trendleri? - 2

Şimdi de sırada erkek modası var! 1) Skinny pantolonlar: Moda dünyasında son birkaç yılın vazgeçilmezi skinny pantolonlar erkekler için de yapıldı. Peki ama neden? Bu korkunç görüntüyü meşru kılacak bir bahaneniz var mı? Hiç sanmam... 2) Crocs: Yine kadınların giydiği Ugg ve yağmur botlarına demediğimizi bırakmadık, peki ya Crocs giyen erkeklere ne demeli? Bütün ciddiyetlerini ve çekiciliklerini yok eden bu terliksiler ile yaz boyu gezdiler aramızda. 3) Derin V-Yaka Tshirt: Daha ziyade güzel dekolteli kadınlarda hoş duran derin V-yakalar malesef son yıllarda erkeklerin de gözdesiydi. Erkeklere sorarsak çok masum bi hata yaptıklarını söyleyebilirler ama bu da en az diğerleri kadar iticiydi. 4) Metalik renkler: Metalik ayakkabılar, kemerler, çantalar, kıyafetler... Ama bunun için erkekleri değil modacıları suçlayacağım. O ekstra parlak kıyafetleri podyuma salmadan önce şöyle uzun uzun bir durup baktılar mı acaba? Hiç sanmıyorum!

6 yorum:

yıldız dedi ki...

Modacılar metalik renkleri lütfen kadınlara bıraksın..

Bellek Kutusu dedi ki...

Hakikaten hepsi birbirinden kötü:))

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

neyse ki türkiyeyi kasıp kavurmadı bunlar... derin v yaka hariç :)

Kürksever dedi ki...

Hepsine katılıyorum. Skinny pantolonlar zaten erkek sağlığına ters:)

Crocs bence bizim köylerimizde hala giyilen kara plastikten çarıklar kadar ucuz görünen, plastik, sentetik bir ürün ve güzelim topuklu ayakkabılar, Ugg'lar, deri çizmeler varken kadınlar niye giyer anlamıyorum.

Derin V yaka tişörtler çıplak ten üstüne giyildiğinde, içinden taşan kılların görüntüsü tam bir felaket oluyor. Aynısı V yaka triko kazaklar için de geçerli. Ben bir kere farkında olmadan böyle bir hata yapmışım, daha doğrusu yolda farkettim ve kaçarcasına eve dönüp kendime çeki düzen verdim. Yalnız V yaka trikolar içlerine yuvarlak yakası kısmı muntazam görünen bir beyaz tişörtle giyilince bence çok güzel duruyorlar.

Metalik renklerde sadece metalik mont veya ceketler, uygun kombinlenirlerse (mesela siyah bir pantolon ve yine siyah gömlek/balıkçı kazakla) düşünebilirim, yoksa no no!

Sıla Yılmaz dedi ki...

süper bir konu!

bu arada coşkun'a da çok güldüm hemen eve dönüp üstüne çeki düzen vermiş :)

Kürksever dedi ki...

Çok fenaydı çok, hani moda polisi olsa da çevirmede beni durdursa, direk beni bağlar otoparka çekerdi:)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails