16 Mart 2010 Salı

Amy Winehouse ve Fred Perry

Dün sabah arabada giderken Amy Winehouse'un sesi hiç çıkmıyor bu aralar diye düşündüm ve sonra rehab'de olduğunu hatırladım. İnsan bazen çağırıyor ya günün ilerleyen saatlerinde duydum ki Amy Fred Perry için bir koleksiyon hazırlıyormuş. Sık sık üzerinde Fred Perry ile görülen Amy 17 parçalık bir koleksiyon hazırlamış. Pembe ve siyah ağırlıklı etekler, elbieseler, twin setlerden oluşan koleksiyon Ekim'den itibaren mağazalarda yerini alacakmış! Merakla bekliyorum ;)

8 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

şarkıları ve sesi süper bir kadın ama kendine çok yazık ediyor. tasarım yönü ilginç geldi bakalım neler çıkacak ortaya

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

hmm ben de meraklandım şimdi ne zaman çıkacak ve Türkiye'ye de gelecek mi acaba?

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

bence limitli adetlerle de olsa gelir ;)

Koray Caner dedi ki...

Bunu okumuştum ancak ilgili herhangi bir görsel görememiştim. İlginç bir birliktelik yine. Artık "couture" markaların "RTW" olanlarla işbirlikleri, modacıların yiyecek içecek vb markalarla işbirlikleri derken bakalım muhteşem bir ses muhteşem bir markayla nasıl bir işbirliğine gidecek :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

ilginç olduğu kesin. Çizimlerde çok bi ilginçlik göremedim ama çizimler çok yanıltabiliyor ;) genel hatlarıyla amy'nin normal tarzından biraz uzak gibi. bakalım...

Bish Dünyası dedi ki...

Amy ve Fred Perry..bana cok ironik geldı :)) cılgınlar cılgını rüküsler abidesi bir kadın ve gayet klasik ve duz cizgilerden olusan bana göre kolejli cocuk kıyafetleri yapan bir marka.. enteresan bir birliktelik merakla beklıyoruz:))

merjan dedi ki...

oha! müthiş haber:)) peki nerede satılacak bunlar, bilstore'da di mi???

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails