30 Nisan 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Cassette Butik

Cassette'i artık hepiniz yakından tanıyorsunuz. Bu zamana kadar hep ayakkabı ve takılarından bahsettim ama aslında Cassette'in en az aksesuarları kadar iddalı bi tekstil koleksyionu var. Bu iki güzel küpeden birini kazanmak için yapmanız gereken Cassette'in Facebook sayfasından tüm ürün gruplarına bir göz atmak. Sonrasında hangi ürün grubunun sana daha çok hitap ettiğine karar vermen gerekiyor. Takılar mı? Ayakkabılar mı? Yoksa tekstil mi? Senin favori ürünün grubunla beraber o ürün grubunu neden beğendiğini bu posta yorum olarak bırakman gerekiyor. 2 Mayıs Pazar akşamına kadar vaktin var. Cassette'in en beğendiği 2 kişi bu küpelerden birini kazanacak. Her şey bu kadar basit! Bol şans ;)

31 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Oley bu sefer cok kolay oldu benim icin :) Tabiki de papileri onlari herkes giyemez sadece ozel insanlar icin tasarlanmislar sanki :)

zeynep78 dedi ki...

merhaba;
casette butiğin her ürünleri çok güzel ,ama bana hitap eden en çok giyim ve küpeler...
rengarenk küpeler benim için çok özel ,şık görünümleri ve tasarımları ile bende fazlasıyla ilgi uyandırıyor...
tüm ürünlerine gösterdiği ilgi ve özen için kutluyorum casette butiği....

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
projecantasi dedi ki...

Tüm ürün gruplarında birbirinden şık ve sıradışı tasarımlar olduğunu düşünmekle beraber tekstil grubunu kendime daha uygun bulduğumu söylemeliyim. Her tür beden kusurunu kapatmaya elverişli kesimler ve kumaşları farklı yorumlamaları cezbedici. Birbirini tekrar etmeyen tasarımlar çıkmış ortaya. Böylece sıradanlaştıran moda akımları yerine kendi modasını yaratmak isteyenlere iyi bir seçenek olur diye düşünüyorum. En çok da bu elbiseyi http://www.facebook.com/album.php?aid=22644&id=119474651399215#!/photo.php?pid=317052&id=119474651399215&fbid=121475724532441 beğendim ve tabii beyazını da.

Adsız dedi ki...

Her ürün grubu ayrı ayrı güzel açıkçası uzun zamandır yakından takip ediyorum henüz almaya fırsatım olmadı ben haksızlık edeceğim gibi geliyor ürün grupları arasından birini seçerek ama seçmemiz gerekiyor..Takılar bana hitap ediyor çünkü ; bir insanın kıyafetini tamamlayan tek unsur aksesuarlardır..Aksesuarların başını da takılar çeker , Casette Butikteki takılar sanki herkese ayrı yapılmış , kişiye özel gibiler..Başka yerde hiç bir şekilde bu tarz takılar görmedim, Casette Butikteki ürünleri alıp acaba bu takıyla pişti olabilir miyim diye düşüncelere yer yok, her biri ustaların elinden çıkıyor ve mükemmeller..

Unknown dedi ki...

Ben vintage sevgimden dolayı en çok Cicci Cocco ayakkabıları, özellikle de topuklu bağcıklı botları beğendim. Eskilerden esinlense de, çok modern görünüyorlar ve orijinal her yerde göremeyeceğiniz ayakkabılar. En güzeli de, topukluların yanında her gün kullanılacak alçak ayakkabıların da bulunması.

selin dedi ki...

ayağımı yerden kesip beni çocukluğumdan bu yana en sevdiğim kahramanları barındıran iki boyutlu bir dünyaya uçurduğu için ayakkabılar favorim.

April dedi ki...

Tekstil...
Son zamanlarda tüm moda çevresinde görülen 'benzeşme' eğilimine inat, farklı ve özgün parçalarla 'tekleşmek' için en iyi adres, Cassette Butik!

Unknown dedi ki...

Ben daha çok takılarını beğeniyorum.Bana hitap ediyor.Çünkü çok farklı, çağı yansıtan, modaya yön veren tarzdalar.Hem şık hem de şirin.İşte bu yönleriyle Cassette Butik takıları gönlümü çaldı :)

Unknown dedi ki...

Tekstil! Aslında Casette'de gördüğüm her şey müthiş ama ben en çok da kıyafetleri beğeniyorum. Nedenine gelince; Her insan biraz bencildir ve ben yalnızca bir tane olan muhteşem tasarımları giyme fikrine bile bayılıyorum :) Benden başka kimse benim elbisemi giyemez! Casette'de bunun garantisi var :)
Şıklıkta kişiye özel bir alan yaratan Casette'den giyinmek bir ayrıcalık olsa gerek...

necli dedi ki...

En beğendiğim kısım kesinlikle ayakkabılar.Ayakkabı benim için çok önemli.Casette ayakkabıların bir kişiliği var.Asla sıradan değiller.Kendileri gibi onu giyen kişiyi de özel kılıyorlar.Özel ve farklı...

tuğba dedi ki...

merhaba.ürünleri inceledim.takı delisi biri olarak gözlerim hemen küpelere ve kolyelere takıldı.küpeleri incelerken hepsinin farklı bir hikayeyle yapılmış olduğunu hissettim.kolyelerde bu hikayeyi tamamlamış.hediye olarak verilen küpelerden üstte olana hemen kendi hikayemi yazdım bile.bunlar bana eşimin ağına takılmış balıkları anımsattı.alttakilerde eşimden bana gelen çiçekler oluverdiler.tu-al2010@hotmail.com

çokomelike dedi ki...

Kesinlikle Milkyhead!!Çünkü o da benim gibi çok çılgın !

Tugay YALINÇ dedi ki...

favori ürün grubum;
ayakkabılar

nedeni;
ben erkeğim :) takı takmam ama küpeleri kazanırsam kız arkadaşıma hediye etmek isterim :)

Ela dedi ki...

Hepsi demek istiyorum çünkü ayıramıyorum :)

esra dedi ki...

aslında bütün ürünler bana hitap ediyo diyebilirim ama ben değişik ayakkabılar giymeyi severm ayakkabı koleksiyonuna baktığımda da işte bunu giymeliyim dediğim ayakkabıları gördüm. dikkat çekici,değişik ve şık :) buna göre ayakkabılar diyorum ben :)

nuray dedi ki...

ayakkabılar harika,ayakkabı insnın kişiliğinin aynasıdır bana göre

Esra dedi ki...

Öyle zor bir seçim ki bu neye karar versem şaşırdım.Ayakkabılar,tekstil,takılar hepsi kendi dalında harika! En sonunda zor karar verdiğim favori ürün grubumu :Yeni Kolyeler(Nisan)
Hepsi birbirinden şeker, çok orjinal.Özellikle ayrıntılara önem verilmesi çok önemli benim için.Casette Butik bunun hakkını fazlasıyla veriyor:)

buket dedi ki...

facebook sayfasını inceledim ayakkabılar gerçekten muhteşem ötesi fakat ben küpe konusunda obsesif bir insan olduğumdan küpelere bayıldım özellikle de i love NY olana:) umarım küpelere ben sahip olabilirim
madmadamerocks@gmail.com

ereknur dedi ki...

En çok ayakkabıları beyendim.Çünkü ayakkabılar ben de bir hastalık.Ayağımdayken tozlanmasına dahi tahmmamül edemiyorum.Çok seviyorum.

Fulyanna dedi ki...

Her bayanın tutkusudur takı,ayakkabı ve tekstil;hepsi bir bütündür aslında,ayrım yapmaksa çok zordur.

Ben casette'nin tekstil ürünlerini çok beğendim,takılar da çok güzel ama tekstil olmazsa onları tamamlayacak aksesuarın da çok önemi olmaz gibime geliyor işte bu nedenle öncelik tekstilden yana.

Ben fiyonklu,fırfırlı şeylere bayılırım.En çok da fiyonk ve fırfır detaylı ürünlerinde aklım kaldı :)

Unknown dedi ki...

tabiki takılar cıvıl cıvıl,çok neşeli..bulutlardan kapler yağsınnn =)

Neşetuana dedi ki...

Ayakkabılarını çok seviyorum her ruh haline uygun ayakkabıyı casette butikte bulmak mümkün.El yapımı olduğu için yoğun emekle yapıldığı için benim için çok özeller.

Masum İnciler dedi ki...

Kesinlike ayakkabılar diyorum, diğer ürünlerde güzel ama ayakkabı aşkım yüzünden ayakkabılar ağır basıyor bende :) Ayakkabılar tarz bir kere öylesine yapılmış ürünler değil. Hepsinin bir hikayesi var gibi duruyor. Ama her baktığım ayakkabı neşe saçıyor gibi. Rengarenk cıvıl cıvıl, renklerin karışımı uyumlu, daha ne ister insan bir ayakkabı alırken...

bbeg dedi ki...

Birini diğerinden daha fazla sevebilen var mı..? Ben yokum! :)

damlabahar dedi ki...

tabiki ayakkabılara bayılıyorum..çünkü
cok yaratıcı, cok şirin, cok albenili, cok marjinal, cok gözalıcı, çok kadınsı, çok kıskandırıcı, cok cok cok güzel....hepsi birer arzu nesnesi....

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

Kesinlikle takılar! Her anıma uygun;bahar,aşk,kokoşluk ruhu,yerine göre melek,yerine göre asi,beni yansıtan takılar bulabilmek harika :)

Özlem'in Güncesi dedi ki...

selamlar son anda yetiştim sanırım pek şansım yoktur ama gene de deneyelim. ben grubu inceledim seçim yapmakta çok zorlandım. hepsi birbirinden muhteşem ürünler var ama illa da bir seçim yap dersen takıları beğendim. çok göz alıcı, şıkır şıkır ve desenleri çok güzel iri olanların. herkese bol şanslar en çok da bana :)

reyhane dedi ki...

Kesinlikle ayakkabı gurubu diyorum,zira cassette' nin sıradışı tasarımlarının, ayağıma bakan düşmanlarımı şaşkına çevirmesi egoma iyi geliyorrrr..

Eda dedi ki...

Takı grubu bana daha çok hitap ediyor kesinlikle. Tüm modeller birbirinden marjinal ve yaratıcı olduğu için. Her zevke hitap eden geniş bir yelpazeye sahipler çünkü.

Adsız dedi ki...

yarısma sonuclandı mı acaba? ben mi kacırdım yoksa.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails