7 Mayıs 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Rachel Bensusan

Yapmanız gereken çok kolay. www.rachelbensusan.com veya Facebook sayfasına girip en beğendiğiniz taç veya tarağı seçmeniz Beğendiğiniz ürünün adını not etmeyi unutmayın çünkü beğendiğiniz ürünü kazanacaksınız ;) Daha sonra bu soruyu yanıtlamanız gerekiyor: Bu tacı/tarağı nasıl bir günde veya nasıl bir kıyafetle takmak isterdiniz? Yorumlarınızı bu post'a eklemek için pazar aksamı 23:59'a kadar vaktiniz var. Birbirinden güzel ürünlerden favorinizi hemen seçin (Burdaki ürünlerle sınırlı değilsiniz. Tükenmemiş ürünlerden seçmeniz daha iyi olur) ;) Herkese bol şans!

25 yorum:

hacerelçi dedi ki...

ikincisi daha güzel gerçi yeşil hastasıyım ama her renkte takabilmek için diğeri daha uygun kıyafet önemli değil klasik yada spor bence hepsiyle uyumlu olacaktır. bu arada izleyicinim takipteyim her daim:)

sunset dedi ki...

Cabaret star'a bayıldım.Kesinlikle 29 mayıs'ta kuruçeşme arena'da gideceğim Grease müzikalinde kullanırım bu tacı.Siyah elbisemle beraber ki tacın güzelliği ortaya çıksın.Ayrıca o renkli müzikale çok yakışacak bu taç.

sunsetvillage

ece dedi ki...

benim favorim;some OttomanImpression yani 22. fotoğraf.
birtanecik kızımımın önümüzdeki günlerde doğumgünü var ufak bir parti vermeyi planlıyoruz evimizin bahçesinde. onun için şık ve güzel olmak istiyorum
ona onun çok özel bir çocuk olduğunu ve onu ne kadar sevdiğimi hissettirmek istiyorum,onun sevdiği gibi giyinmek istiyorum bu tarz saç aksesuarlarına bayılıyor saçımda görünce eminim onun gözüne çok hoş görüneceğim kıyafetim ise bir bahçe partisi olduğu için uçuş uçuş şifon bol ve uzun bir elbisem var o elbisemin üzerine de çok yakışır bu aksesuar derinim güzel kızım da çok mutlu olur.yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun güzel kızım..

Archferda dedi ki...

The Cabaret Star Tüylü Taç / Anneler Günü Özel tasarımını çok beğendim::)

burci dedi ki...

aksam taksime yemeğe giderken takma isterdim keşke bu akşam elimde olsaydıda taksaydım hava atsaydım :)

bettyboop dedi ki...

merhaba
bloğuna facebboktaki grubuna üye oldum.
taçlar ve tarak tokalar harika.ben en çok Pink the Romantic
(Sevgililer Günü Özel Tacı) isimli tacı beğendim.bir tacı daha çok spor kıyafetlerle takmak isterdim/takmaktan hoşlanıyorum.
sevgiler

Esra dedi ki...

stilimle dikkat çekmek, farklılık yaratmak istediğim bir haftasonunda.

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Aksesuarların hepsi birbirinden güzel ama benim en çok beğendiğim MOR*LACİ*DORE tüylü toka,taç:) resimde taraklı toka olarak gözüküyor ama ürünün siyah saten taç üzerine olanı da varmış bittim!!! Ben bu tacı yaz akşamında sırtında mor taşlarla melek kanatları olan beyaz atletim, lacivert uzun gipsy eteğim ve doreli ve kabartma desenli çingene bileziklerimle kombin yapmayı uygun görürüm:) veee şahane de olur diyorummmm:) çok abartmaya gerek yok zaten onu neyle taksam yakışır gibi geliyor şu an:) herkese bol şans, sevgiler...

nuray.uzunc dedi ki...

The Cabaret Star Facebook sayfasında en çok bunu beğendim aslında hepsini beğendim de :) Bu tacı her gün işe gidip gelirken takıp farklı bir hava yaratmak isterim. Günlük yaşantımdada şık olmayı tercih ederim: )))

Unknown dedi ki...

Spotted Midnight
Bu tarağı sevgilimle başbaşa geçireceğim gecede sade siyah şık bir elbiseyle yakamoz altında dans ederken turkuaz taşınında saçıma ve şıklığıma ışık tutarak beni daha da güzel gösterirdi :)diye düşünüyorum :) Ayrıca Pure Beauty taç da harika herkese bol şans

lafata dedi ki...

"The Cabaret Star" tam benlik bir taç.
öncelikle farkılı renkleri bir arada barındırmasından dolayı tamamiyle benim eğlenceli vede çılgın kişiliğimi yansıtıyor.
Bu taçı kendimi mutsuz hissetiğimde bana çılgınlıklarımı hatırlatmasını istediğim zamna takarım.
Çünkü bence farklı bir enejisi ve sinejisi var :)
Ona sahip olduğum zaman artık hiç bir mutsuz günüm olmıyacak

buket dedi ki...

ben en çok pink the sweet'i beğendim.
bunu havuz başında yapılan bir tango gecesinde kullanmak isterdim.
sevgiler:D
buket

Alin dedi ki...

Cabaret Star'ı hergün takabilirim :)

bir güzel çift dedi ki...

Her birini tek tek inceledim ve seçtim :) The Cabaret Star... güzel bir haziran akşamında 8.sınıf öğrencilerimin mezunuyet gecesinde tiril tiril çiçekli elbisemin üzerinde harika olur:)

Pinky dedi ki...

some OttomanImpression* (Mor*Laci*Dore türlü tarak)

Bu tarağı sarı üstünde mor Osmalı motifleri olan tuniğimle, sıcak bir Antalya gecesinde takmak isterdim. Büyüleyici olurdu gerçekten.

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
aysse dedi ki...

Pure Beauty adlı sarı taç çok güzelmiş bu tacı bütün haftanın yorgunluğunun atıldığı pazar günü denize karşı saçlarımın gözüme gelmemesi için takmak isterdim.amaca uygun olarak beyaz tşört ve kot pantolon ikilisine hareket verecek kadar gösterişliii

tuğba dedi ki...

benim favorim Snow Princess.Kar kadar donuk, bir prenses kadar alımlı....böyle bir taç da kendimi prenses gibi hissettiğim bir günde takılmalı.bugün anneler günü ve ben anne olarak ilk kez kutluyorum bu günü.eşimin gözünde biricik oğlunun annesi kendinin de prensesiyim.

Fulyanna dedi ki...

Bu postu görür görmez yorum yazıcaktım ama nasılsa bana çıkmaz die vazgeçmiştim.

hediyelerde son saatleer yakın yine hatırlatıyorsunuz ya bir heyecan geldi içime bişid ürttü dur ben yine de yazayım dedim :D

Pink theNightOut*

Ben bu ürünü çok beğendim valla ablamın düğünü var bir delilik yapıp bizim evde deli var tepesinde gülü var misali bambaşka bişiler giyip,takıp takıştırabilirim o gün :)

reyhane dedi ki...

Hımmmm, demek 13 haziran 11.evlilik yıldönümü partimizde Desert the Temptatious* ile gözleri zahmetsiz üzerime çekerek eşimi bir kez daha kendime hayran bırakacağım.Harikasınız.

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

Snob Green tercih ederim..

Kendime vakit ayırdığım günlerde giyebileceğim her kıyafetimle uyum sağladığı ve renk uyumu bana pozitif enerji vereceği için tercihimdir...

Stardust Memories dedi ki...

The Cabaret Star tabiki de : ) hepimiz yıldız tozundan olduğumuza göre dümdüz siyah bir elbiseyi bile parlatacak yegane şeyler biri biziz diğeri yıldız tüylü tacımız..

Rachel Bensusan dedi ki...

Herkese selam ! Yaratıcı yorumlarınız için çok teşekkürler ! Çarşamba Günü'ne kadar kazananı açıklayıp iletişime geçeceğim. Sonrasında ise sıra kazananın tacı kapısında, ve kafasında bulmasında :) Facebook FanPage ve websitesinden kazananı takip edebilrsiniz ! ! Sevgiler

Neşe Kılavuz dedi ki...

The Cabaret Star ı çok beğendim. Evlilik yıldönümümüz, aynı zamanda oğlumun doğum günü, aynı zamanda tanışma günümüz. böyle bir günde takmak istemiyimde ne zaman takayım dimi? :))

Neşe Kılavuz

star keeper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails