10 Mayıs 2010 Pazartesi

Tulum mu dediniz?

Daha birkaç gün önce Sienna Miller'ın giydiği tulumu konuştuk. Evet bu sezon tulumlar moda. Ama herkes tulum giymeli mi? Ya da gördüğümüz her tulum giyilmeye değer mi? Küçük bir alışveriş turunda gözüme çarpanları aktarmak istedim; birincisi biz Türk kadınları olarak biraz basenli kalçalı olduğumuz için kıs şortlu tulumlar yerine uzun pantolonluları tercih etmemiz daha iyi olur. Bir ikincisi tulum zaten tek başına iddalı bir kıyafet, bu yüzden koyu renkler seçerek olası bir felaketten kaçınılabilir :) Son olarak da geniş omuzlu bayanlar için kolsuz, daha minyon bayanlar için kısa kollu veya tek omuzlu modeller uygun olabilir. Siz tulum giymeye ne dersiniz?

3 yorum:

Moda Modunda (Ebru S.) dedi ki...

batik'de görüp beğendim ben de bi model ama acaba giyer miyim,yakışır mı gibi tereddütlerde kalıp almadım (:

Elif UYSAL dedi ki...

15 gün önce Mango Outlet'de kenar köşede sıkışıp kalmış lacivert penye bir tulum aldım.Sanırım kimse görmemiş görse bırakmazlardı diye düşünüyorum.Yazını okuduktan sonra cesaret edemeyenlerin olduğunu da var saymam gerekiyor sanırım.Özellikle uzun-zayıf bünyelerde çok şık durduğunu düşünüyorum:)

Unknown dedi ki...

bende ipekyolda gördüğüm gece mavisi (elektirik mavisi) tulumdan bahsedicem.. kumaşından dolayı yaklaşmadım ancak harika görünüyordu..

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails