13 Kasım 2010 Cumartesi

Hediye Zamani:Sustilo Elbise

Teknik bir sebepten hediye sorusu bir gun gec geliyor. Yapmaniz gereken asagidaki elbiselerden begendiginizi secmek ve onu neden begendiginizi anlatmak. Onumuzdeki hafta pazara (21.11.10) kadar vaktiniz var. Birden fazla kere de katilabilirsiniz :) Herkese bol sans!

50 yorum:

Unknown dedi ki...

Tüm elbiseler süper ama favorim ilk kıyafet. Neden mi? Çünkü paris'e aşığım

SWL dedi ki...

3. DİYORUM... çünkü pembe ve siyahın uyumuna bayılırım. Özellikle etek kısmındaki hareketlilik süperrrr. Tam benim gibi ENERJİK.

Stardust Memories dedi ki...

Eski siyah beyaz fotoğraflara baktığımda olmak istediğim yer her zaman Paris oluyor. İçimde ki Brigitte sevdasından mıdır bilinmez siyah beyaz çizgileri de Paris'i de çok seviyorum... Bu yüzden ilk elbise benim olmalı diyorum :)

Pele dedi ki...

1. elbiseyi çok beğendim aslında kişisel tercihlerimin kurbanı kokoş ruhum 3. elbiseden yana olsada 1. elbisenin geçen günlerimin aktifliğine daha çok uyum sağlayacağından eminim. Kendimi Paris sokaklardında hissettiricek bu elbiseyle kimse beni üniversite koridorlarında, sınavlarıyla boğuşan bir kız olduğuma inandıramaz . Haydi gel benimle ol ;)

Stardust Memories dedi ki...

Aralığın ilk haftasında olan doğum günüm için kendime hem sade hem de şık bir elbise arıyordum ve sanırım az önce o elbiseyi buldum. Pembe fırfırlar ve siyah korsaj ikilisi bir sarışına yakışabilecek en güzel iki renk bence... Bu güzel doğum günü hediyesi için tüm dualarım :)

Dennis Satıyor dedi ki...

Benim istediğim birinci, çünkü üzerinde açık olduğum şehir Paris'in Eiffel Kulesi var...

star keeper dedi ki...

sonunda sorumuz geldi:) merakla bekliyordum yarışmayı. ben ikinci elbiseyi beğendim kesinlikle çok zarif ve masum duruyor. bayıldım tek kelimeyle. çok istiyorum çoook:)

Adsız dedi ki...

merhaba 2 numaralı elbiseyi çok beğendim.Görünce çok heyecanlandım,tam istediğim model,Sonuçlar 21 inde açıklanacak.Öğretmenim,24 kasım öğretmenler günü ve bir yemek var ve ben ne giyeceğimi bilemiyorum.O nedenle kazanmayı çok istiyorum.Benim için süper bir hediye olur.Benim tarzıma da çok uygun,sade,kurdela elbiseyi çok güzel hareketlendirmiş.Bu elbiseyi üzerimde düşünüyorum da o günüm nasıl keyifli geçeceğini tahmin edebiliyorum.
Umarım ben kazanırım.Bir umutla bekleyeceğim.

gülay çetinkaya
glcenaz@hotmail.com

sibumi dedi ki...

aslında tüm elbiseleri beğendim ama biri diğerlerinden daha çok kalbimi çaldı:):) 2. elbisede hem lacivert var -en sevdiğim renklerden biridir- hem de elbisedeki kurdelayı çok sevdim.. umarım benim olur:)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

benim favorim tabii ki 1.! ben bir Paris aşığıyım, Paris'e ilk gittiğimde arkadaşım "ne kadar heyecansızsın" demişti, benim de cevabım "amaaan nolcak işte eiffel demir yığını" olmuştu. Tabii o havayı soluyunca öle olmuyo.. Muhteşem bir yer Paris, binalar sokaklar şık insanlar.. turistik yerleri saymıyorum bile.. neyse uzatmayayım nerde bir Eiffel kuleli ya da Paris'le ilgili bişi görsem alıyorum, bu da koleksiyonumda bulunmalı!

Adsız dedi ki...

1.resımdekı elbıseyı begendım neden mı?
dusunun uzerınızde bır derı ceket ayagınızda bır bınıcı cızme ve bu elbıse ne kadar muhtesem olurdu benım derı ceket ve bınıcı cızme ıkılım var ama bu elbıse yok o yuzden bu elbısenın benım olmasını ıstıyorum....
begenmemn nedenı uzerındekı fıgur ayrıca aşık oldugum yer ;)

ece dedi ki...

kesinlikle 3. elbise benim tercihi.Siyahın asaleti pembenin masumiyetiyle harmanlanmış ortaya dayanılmaz bir şıklık çıkmış
ece kalaycıoğlu

ece dedi ki...

ikinci elbisede de gözüm kalmadı değil hani kurdele zaten gönlümü fethetmeye yetti de arttı bile bir nostalji rüzgarı estirdi..
ece kalaycıoğlu

Syhn dedi ki...

3. elbise!
bu kadar olur, cidden hayalimdeki elbise..

bir kadının bir elbise begenmesi için nedeni ihtiyacı yoktur ama ille de soran olursa diye verecek cevabı boldur.

3. elbiseyi arkadaşımın kınasında giydiğim zmn öteki arkadaşların yüzündeki ifade nedenlerimden sadece biri olabilir :))))

sincabı buldum dedi ki...

2.si diyorum çünkü hiç böyle elbisem yok ki benim :D
Merve
mp_1074@hotmail.com

şule dedi ki...

3. sü diyorum heralde eşim beni bunun içinde görse baya sevinirrr:D çok rüküşmüşüm heran gözüm kayabilir dışarı diye dalga geçiyor birde:D
Şule
kuzucuk74@mynet.com

çokomelike dedi ki...

Ben mini mini minyon,tatlı bi kızım :) ikinci elbise de öyle :) bence bizi kavuşturun artık :)

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Daha önce de söylediğim gibi harika bir hediye seçimi Kürecim;) Sustilonun elbiselerinin hepsi çok güzel ama ben 2.'ye bayıldım çünkü omuzundaki fiyonk detayı gönlümde taht kurmasına yetti;) sevgiler...

iremmic dedi ki...

ikinci elbiseyi çok beğendim çünkü hem çocukluğumu anlatıyor,komşu kapısında bayram şekeri bekleyen çocuk gibi,hem de bugünkü tercihlerimi özetliyor,sade, hırssız ve neşeli...

Adsız dedi ki...

Pembe-siyah elbiseyi çok sevdim.Etekleri çok güzel neden mi sevdim?Çünkü yılbaşında giyicek elbisem yok ama olsun üzerimde düşünmekte güzel:)

Aslı

Unknown dedi ki...

Hepsini beğendim ama en alttakini ayrı bir sevdim...neden?çünkü aslında ben straplez elbise giymem ama bu çok hoş duruyor.eteğinin pembe olmasını ve fırfırlarını sevdim:) hem gündüz hem de biraz değişik bir kombinle gece kullanılabilir:)

cobicob dedi ki...

3. diyorumm çünkü bu elbiseye aşık oldum yaaaaaa :D
beni seç beni seç :D

cobicob@mynet.com

ayşee:) dedi ki...

2. 2. 2. 2. tabi kiiiiiiiii:D
çokk sade ama çok tatlı çok beğendim çünküüü.lütfen ben oliim kazanann :)
Ayşe

mailim: murphy_1074@yahoo.com.tr

pastaport dedi ki...

1. ELBİSEYE BAYILDIM. PARİS BASKILI. SUSTİLO'DA DA GÖRDÜM COK BEGENDİM AMA ÇOK YENİ BİR SİTE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ALMAYA CESARET EDEMEDİM

Adsız dedi ki...

uzun süredir takip ettiğim ve özellikle bir tebrik msjı yolladığım bu marka harika.marka diyorum çünkü artık benim için sustilo bir marka.bunu belirtmek istedim.

benim için ilk elbise harika.modern tasarımıyla bu da diğerleri gibi harika olmuş.renkleri ve desenleri sustilonun farkını birkez daha ortaya koymuş.
teşekkürler.

ozgeergil@windowslive.com

Unknown dedi ki...

İlk resimdeki eyfel kuleli elbise favorim. Çünkü paris benim için yorucu ama bşr kadar da güzel romantik bir şehir. Paris'e gittiğimden beri parisi anlatan her türlü objeye takık vaziyetteyim :)

sutlukahve dedi ki...

2.elbiseyi cok begendim. eminim icinde kendimi kucuk bir kiz cocugu gibi hissedicem :)

gülçin dedi ki...

3. resimdekine bayıldım sebebi ise üstümde seksi duracağını düşünmem :)) ayrıca çok da sevimli yani bir kadının hem seksiliğini hemde sevimliliğini ön plana çıkartabilecek bir elbisee..

www.gulcinyaman.info

cukulata.alba dedi ki...

birinci elbise benım ıcın ıdeal cunku gunluk yasamda rahatlıkla kullabılecegım bı parca hem sık hem spor

minik dedi ki...

Tabiki pembe etekli olan.ünki şu anda karnımda uçuşan kelebeklere en yakışacak elbise o:)))

yağmurperisi dedi ki...

2 numaralı elbiseyi beğendim,bana göre küçük bir kız çocuğu kıyafeti tarzında çok şeker,bu elbisenin içinde olmak isterdim,yaşım 28 bu elbiseyle tazelenmiş gibi olacağım belki de o yıllara döneceğim,sıkıldım klasik giysilerden,Bu elbiseyi kazanmak istiyorum.

g-u-l-c-e21@hotmail.com

Adsız dedi ki...

2 numaradaki kurdelalı elbiseyi çok beğendim.Çocuksu ve masum bir havası var bu elbisenin ,belki de o çocuksuluğu arıyorum,bu elbiseyi giyersem yakalayacağımı düşünüyorum,Bu elbiseye bayıldım,bir davete gideceğim yakın zamanda,Bu elbiseyle beni görenler “Vaoov” demeliler, “Sen ve elbisen çok güzelsin Portakal çiçeği!”,bu güzel elbise içinde sade ama çok şık olmalıyım ,kendimi özel ve güzel hissedebilmem için bu elbiseyi kazanmalıyım.

eylül21 dedi ki...

merhaba,kristal küre,2 numaralı elbiseyi çok beğendim,çok şeker,kurdela elbiseye bir hareket kazandırmış,çok şirin,sade,24 kasım öğretmenler günü,kazanırsam benim için harika bir hediye olacak.Böyle bir elbise almaya sıra gelmiyor ki çocuklardan,umarım şans benden yana olur,sevgiler

kamile
n-a-z128@hotmail.com

dilekaygun dedi ki...

merhaba
ben siyahlı pembeli elbiseyi beğendim, çok şık bir elbise ayrıca pembe rengi ben çok seviyorum :)

Dennis Satıyor dedi ki...

Sırf o insanı kendine hayran bırakan tarzı nedeniyle 1. :)

KelebekGibi dedi ki...

Ortadaki elbiseyi sevdim. Nedeni sevdigim bir model olmasi. Bu model insani sevimli gösteriyor :)
Rengide hosmus hem. Birde kurdelesi olunca tamamlanmis :P

Unknown dedi ki...

Yanlışlıkla öteki başlığa yazmışım buraya da yazayım :)

1. elbise hayallerimi süslüyor :) Çünkü bu aralar üzerinde Eyfel Kulesi olan her şey ilgi alanıma giriyor, bu elbise de benim olsa çok mutlu olurum :)

Funny Me dedi ki...

3. elbiseyi beğendim, çünkü pudra rengi çok seviyorum hele siyahla uyumu çok güzel olmuş. altı kabarık kabarık pamuk prenses gibi süper işte daha ne diyeyim :)

selin dedi ki...

ikinci sıradaki elbiseye bayıldım. Fiyonk herşeye yakıştığı gibi bu elbiseye de çok yakışmış sade, şık, çok şirin ve harikaaa=))

yıldız dedi ki...

üçüde desem hepsi ayrı ayrı güzel ilki çok tatlı onu giyince kendimi 20 yaşında hissedebilirim. ikinci bana çok yakışır neden göbişimi basenlerimi belli etmez en çok tercih ettiğim model özelliklede omuzdaki fiyongu sonuncusunda kendimi çok seksi hissederim wavvv :)
bu üçünün içinde ençok ilk ve ikinciyi isterim , tamam tamam ilkini kendimi 20 yaşında hissetmek istiyorum altına babetlerimi giyip hatta kırmızı babetlerimi bu güzel havalarda gezmek istiyorum şekerim

sevgiler
yıldı

playlist-anbul dedi ki...

2. elbise çok hoş . Rahat bir kesime sahip ve babetlerle kolayca kombini yapılabilir , sevimli bir elbise .

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

3. elbiseyi beğendim.çünkü onu giydiğimde kendimi şeker kız candy gibi hissedeceğimi biliyorum.ve şu an ihtiyacım olan en az onun kadar şeker olmak :)))

pinar dedi ki...

ben şansımı üçünde de deenemek istiyorummm ama önce başarılı bloğundan dolayı seni tebrik etmek istiyorum ve bi daha postlarına hiiiç ara vermemeni diliyorum=) geleliin elbiseleree en sevdiğimmm son fotodaki elbise çünkü straplez seksi bir üstle o cici pembe eteğin birleşmesi harika durmuş kimin üzerinde durursa dursun onu bir barbie bebeğe dönüştürebilecek kadar güzel:)

pinar dedi ki...

ikinci beğendiğim ilk fotoğraftaki elbise. her yanımızın denizci trendiyle boğulmasına rağman bu mavi çizgili elbise kendini gözüme hiç sokmadan beğendiriyo eteğinin çizmelern üzerndeki o güzel duruşunun dışında üst tarafının hafif bolluğu zayıf birinde harika dökümlü duracaktır. yaaani bu elbisede kalbimi çok fena çaldı..

pinar dedi ki...

son beğendiğim de tabi 2. elbise kesim sade ve hoş ama omuzdaki kurdela elbiseye harika bir duruş kazandırmış ayrıca renklerin güzelliğide cezbetti. haa birde çok güzel fazlalık kapatır;)

pinar dedi ki...

madem birden fazla katılma hakkımız var bu yorumuda yazıyorum elbiselerin hepsini beğendim çünkü giyilebilen takılabilen üzerine alınabilen herşeye bayılıyorum modayı çok çok seviyorum.. sizede mutlu bloglar modalı günler dilerim ...

Adsız dedi ki...

kristal küreyle yeni tanıştım çok hediyeli bir blog..bu hediyeleri kazanmak için neler gerekiyo bilmiorum ama ben sadece izleyicinim..elbiselerin her biri çok şık ama ben en çok ilk elbiseyi beğendim diğerleri pek bana göre diil..umarım kazanırım...
büşra usta

Adsız dedi ki...

bu arada elbiseyi neden beğendiğimide ekleyeyim üstündeki eiffel kulesi deseni.... beni resmen aşık etti bu elbiseye:)

sincabı buldum dedi ki...

kimin oldu yaa çatlayacağım meraktannn :D

Adsız dedi ki...

kim kazandı çok merak ediyorum.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails