13 Şubat 2011 Pazar

H&M'in Çöpleri

Geçtiğimiz dönemde arta kalan kumaş parçalarını bağışlamak veya yeniden değerlendirmek yerine attığını belirterek büyük bir hata yapan H&M şimdi günah çıkartıyor. Lanvin koleksiyonundan arta kalan parçalarda işte bu rengarenk ürünler ortaya çıkmış. Fikir olarak beğensem de ürünlere bayılmadım. Waste adlı koleksiyon bakalım ne kadar ilgi görecek?

6 yorum:

tarih84 dedi ki...

Lanvin koleksiyonunu pek beğenememiştim. malum moda kanalında defilesine çokça denk gelmekteyim. Allahtan h&m birçok farklı tasarımcı ile aynı anda çalışmakta.

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Tüm firmalar neler neler yapıyor, işin mutfağına girince insan şaşıp kalır, ne ço malzeme ziyan oluyor, sonrası ise minicik bir parçaya biçilen fiyatlarla bizlerden karşılanıyor, döngü bu...

Cansın Ekşi dedi ki...

o elbise ne öyle!

visnetadindaa.blogspot.com

cerenim.com dedi ki...

H&M Stockholm sokak modası gibi düşünmek gerek bence. Top Shop gibi. O da İngiliz sokak modasıdır. Bu tasarımları Stockholmlü kızların üzerinde görmek alışılası. İlk buraya yerleştiğimde bana da biraz tuhaf gelmişti giyimleri. Ama şimdi hoşuma gidiyor. Dizaynlar sadece alışılmışın dışında. Ama alışılmışın dışındakileri de gözümüz her zaman kötü algılar. Ben giyermiyim ? Hayır :) ama kötü mü? bence hayır. Yakışana yakışır yani :)

Giz dedi ki...

Gerçekten tam günah çıkartmış H&M :) renkli ama birbirine uyumsuz renkler, değişik olmuş ama çok tercih edileceğini sanmıyorum.

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok güzel olmuş,iyi akıl valla....

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails