14 Şubat 2012 Salı

Haftanın Hediyesi: Bonvagon Hediye Çeki

Size Bonvagon ile tanışma hikayemi anlatmak istiyorum. Uzun zamandır online alışveriş sitelerinden gelen emaillerin birçoğunu neredeyse okumadan siliyorum. İlk online alışverişini 1998’de Disney Store’dan yapmış bir insan olarak benim için online shopping’den bu kadar uzak durmak şaşırtıcı bir durumdu. Genelde hep aynı markalar hep aynı ürünleri arka arkaya satışa sundukları için benim için hiçbir çekici yanı kalmamıştı. Derken günlerden birgün Facebook’ta dolaşırken sağda çıkan reklamlarda tasarım bir ürün hemen dikkatimi çekti ve Bonvagon ile ilk kez tanıştım. Hemen üye olup ürünleri incelemeye başladım ve uzun zamandır beklediğim işte budur dedim. Bonvagon’un kurucuları kendilerini şöyle anlatmışlar: “Bir gün farkettik ki ilham veren tasarımlar bulduğunda sevinmeyen, zevk sahibi markaların koleksiyonlarına bakarken kendini kaybetmeyen hele ki hayran kaldığı bu ürünlerin indirimde olduğunu öğrendiğinde havalara uçmayan kimse yok. Fakat ne yazık ki günlük hayatın yoğun temposunda kimsenin, hayal gücünü zorlayan ve fark yaratan markaların peşine düşecek, onları bulmak için köşe bucak dolaşacak üstüne bir de indirim günlerini takip edecek zamanı da yok. Bunu farkettiğimiz gün BONVAGON yola çıktı. O günden beri sizi heyecanlandıracak ve hayatınızı renklendirecek yüzlerce ürünü köşe bucak demeden topluyor ve her gün şaşırtıcı indirimlerle üyelerine sunuyor. BONVAGON’da her gün eviniz çocuklarınız, sevdikleriniz ve en önemlisi de kendiniz için yepyeni mutluluklar sizi bekliyor” Her yerde satılan ürünlerden sıkıldıysanız ve herkeste/her yerde bulamayacağınız tasarım ürünlerin peşindeyseniz hemen Bonvagon’a üye olmanızı tavsiye ederim. İşin en güzel yanı bu ürünlere %70’e varan indirimlerle sahip olabiliyorsunuz ve de diğer alışveriş sitelerinin aksine sade görselliği ile Bonvagon’da beğeneceğiniz ürünlere hemen ulaşabiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi beğendiğim markaları sizinle de buluşturmaya çalışıyorum. Ve müjdemi isterim ki bu hafta bir Kristal Küre izleyicisi Bonvagon’dan 50 TL hediye çeki kazanacak. Hangi gün olduğu sürpriz. O yüzden beklemede kalın ;) Bu sırada üye olup ürünleri incelemenizi tavsiye ederim çünkü bu sizi kazanmaya bir adım yaklaştıracak! Şu anda satışta olan ürünlerden benim favorilerim Agent Provocateur’ün her şeyi, We Love Cushions yastıklar ve Zula USB stickler! Bu haftaki yarışma için şimdiden heyecanlandım, bakalım kim kazanacak? Siz de bir an once üye olmayım diyorsanız buraya tıklayabilirsiniz: www.bonvagon.com

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ne cici bi siteymis, paylasım icin sagolun

yıldız dedi ki...

kristalcim
siteye üye oldum bayıldım usb lere bittim:)
çantalı olan usb yi alırım:)
sevgiler
yildiz

NAZLI dedi ki...

Buraya üyeyim.Çok güzel ürünler oluyor.Çok isterim hediyeyi kazanmak.Bakalım şams kime gülecek :)

nazli.yildiz dedi ki...

üyeyim umarım şans bana güler

Unknown dedi ki...

siteye üyeyim.Çok güzel ürünler

asyahan dedi ki...

Bongavonun indirimlerini yakından takip ediyorum. üyeyim zaten.Giz Home dan play mat oyun halısını alırdım. çocuklarım bayılıyor seksek oynamaya.Kaiserin kek kalıpları da çok hoş kelepçeli kalıpla harikalar yaratacağıma inanıyorum.
takipçileriniz için çok hoş bir fırsat olmuş. böyle güzel fırsatlar sunan firmalarla çalıştığınız için size de teşekkürler.

yıldız dedi ki...

yarışma postunun altındaki yorumum yok :( burayamı yazdım dedim acaba ama buraya yazmamışım bu yazım sadece yorum:(

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails