9 Şubat 2012 Perşembe

Hediye Zamanı: Huiles & Baumes

Uzun zamandır beklediğiniz an geldi. Sizin için seçtiğim hediye: Huiles&Baumes “Face Mask”! Kış aylarının yıpratıcı etkilerinden, isinden, yorgunluğundan arınarak taptaze bir ışıltı ile parlamanın tam zamanı! Bunun için Huiles&Baumes “Face Mask” - Yüz Maskesi’nin beyaz kil, Şili Yaban Gülü, Tatlı badem özlerinden elde edilen özel formülünden yararlanabilirsiniz. Organik yapısı ile cildinizi en doğal şekilde arındıran, nemlendiren ve yumuşaklık kazandıran bu maske en hassas ciltlerde dahi rahatlıkla kullanılabiliyormuş. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey, neden sizin kazanmanız gerektiğini buraya yorum olarak bırakmak. Hediye mi edeceksiniz, kendinizi şımartmak için mi kullanacaksınız? İstediğiniz gibi, istediğiniz kadar uzun veya kısa anlatın. Birden fazla katılım da serbest. 12 Şubat Pazar gecesi 23:59'a kadar yorumlarınızı bırakmayı unutmayınnn. Sonrasında Huiles & Baumes yetkilileri en beğendiği cevabı seçecek. Herkese bol şans! ;)

23 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ben kazanmalıyım cunku
beyaz kil mucizesi ile tatlı badem ( bayılırım) özleri ancak benim cildimi sımartmak için benim olmalı.

nasıl olcak bu diyosanız.
kazanınca gösteririm :)

Melis dedi ki...

Son günlerde herkes yüzüme bakıp çok yorgun görünüyorsun diyor. Bozuluyorum ama artık! Benim bu ürüne ihtiyacım vaaar :(

yıldız dedi ki...

istiyorum çünkü aylardır süren kapalı, karlı ve sıkıntılı havalardan bööğ geldi yüzümde bile ışıltı kalmadı. dışardan bi takviyenin zamanı geldi geçiyor bu takviyede Huiles & Baumes

kendimi şımartıcam kimseye vermeye kıyamam:) denicem ve blogumda ışıldadığımı zevkle yazmak istiyorum;)

sevgiler
yildiz111@hotmail.com

Archferda dedi ki...

ben katanmalıyım çünkü cildimin buna çok ihtiyacı var:)

canan koçak dedi ki...

neden mi ben kazanmalıyım?
çünkü ben hep kazanırım :p
bu kötü espri ve daha onlarcasını bir matematik öğretmeni olarak girdiğim sınıflarda ilgiyi arttırmak adına yapıyorum :) her defasında da öğrencilerimi dersin sıkıcılığından kurtarabiliyorum. Öğrenciler öğretmenlerin her seyini merak eder.
Kıyafetimi nerden aldım, ayakkabım ne marka, tatilde nereye gittim, saçımın diplerini ne zaman boyatacığım, eşim ne iş yapar, akşam yetenek sizsiniz i izledim mi hangi partiye oy verdim, face te paylaştığım fotoğraf nerde çekildi, makyajımı nasıl yapıyorum ve daha yüzlerce soru :)
tam da bu yüzden bu hediyeyi ben kazanmalıyım çünkü öğrencilerim cildimdeki farklılığı görecek ve kesin soracaklar hocam 33 yaşında bu cilde nasıl sahip oluyorsunuz diye :)
hem ben mutlu mesut güzel bir ciltle sınıflarda dolaşacağım hemde bu güzel ürünü daha fazla kişiye tavsiye edebilme imkanı bulacağım :)
sevgiler..
canan hoca

maya30 dedi ki...

ben gayet durustce anlatmak istiyorum.1 yıl öncesine kadar çok kalıtelı cilt ürünleri kullanıyordum.ve cildime çok özen gösterirdim.ancak son bir yıldır ekonomık sıkıntılarımdan dolayı biten ürünlerimin yenılerını alamadım.doğal seyler hazırlayıp kullanmaya calıştım.hazırlama aşamaları vaktım olmadığı için çok zamanımı aldı.boylece onlarıda bırakmak zorunda kaldım ve netıcede 6 aydır cıldım ıcın hic bır sey kullanamıyorum.bu urun benım olursa cıldım ıcın cok faydalı olacağını sanıyorum.bu yuzden bu urunu istiyorum.teşekkurler

maya30 dedi ki...

ismimimi bırakmamışım cıkarmıkar ulaşmak kolay olsun :)
gokce unlu

yagci.gokce@gmail.com

Ela dedi ki...

benim olsun iste sadeceee

yumy dedi ki...

sevgili kristal süper bir hediye seçmişsiniz :) bende talibim hediyenize nedeninide söyliyim hemen yaklaşık 4 ay önce muhteşem bebeğime kavuştum. bu dönem hayatımın en güzel ve aynı zamanda da en zor zamanları. doğum sonrası bir kadının kendine vakit ayırması öyle büyük bir lüks ki.. bakım için kendime ayırdığım zaman malesef çok kısıtlı evde kullanabildiğim ürünleri tercih ediyorum bu nedenle. bu ürünüde kendimi şımartma zamanlarımda kullanmak istiyorum..
iyi çalışmalar :))

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

öncelikle Huiles et Baumes ürünlerin tanıtımı için böylesi bir minik yarışma düzenlediğiniz için teşekkürler. Ben de şansımı denemek istedim .
Huiles et Baumes ürünlerine ilk defa bir Blog yazarının sayfasında gördüm ve yüksek tavsiyelerini okudum. Blogcu arkadaşların fikirleri bana bir reklam broşüründen ya da filminden daha samimi ve etkileyici gelmiştir. Herkes samimi düşüncelerini ve de eleştirilerini orada bildiriyor maddi bir kaygı gütmeden. Zaten zamanımızda herkesin samimiyete ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Son zamanlarda görsel medyada kozmetik içeriklerinde fazlasıyla zararlı ve de kanserojen maddeler yer almakta. Bu da kozmetiğin yavaş yavaş organik içerikli olmaya başlamasına yol açmıştır. Bir çok marka bu konuda değişime girmeye başladı bile.
Huiles et Baumes bu işi kendine ilke edinmiş. Kalite sertifikaları ile de bunu kanıtlamakta. Ürünlerinin içeriğindeki zengin esansiyel yağ karışımları çok dikkatimi çekti ve de çok hoşuma gitti. Ylang Ylang, Şili Gülü, Tatlı Badem ve Beyaz kil kulağıma bir güzellik iksiri gibi geliyor. Çok yağlı bir cilde sahip olduğum için bu muhteşem karışımın beyaz kil ile birleştirilip bir maske haline getirilmesi faydasını göreceğime inandırdı.
Bir diğer sebep ise, bu ürünlerde Alplerdeki kaynak suların kullanılması. Doğma ve büyüme İsviçreli bir Türk olarak Alplerin o muhteşem doğası, şifa verici özelliği ve muhteşem zengin bitki örtüsünün bizzat içinde yetişmiş birisi olarak Huiles et Baumes ürünlerine müthiş bir merakım oluştu . Toprak çekiyor diyorum ben buna 
Bu yüzden bu maske benim olmalı diyorum. Kendimi şımartmak ve güvenle bakım deneyimini yaşamak ve bunu da kendi sayfamda paylaşmak istiyorum 
Saygılarımla
Divadonnabella

laylay dedi ki...

kaç zamandır kendime bi sey almadım cunkuuu

Adsız dedi ki...

ben istiyorum kız kardesime hediye etmek uzere :) barış

Adsız dedi ki...

huiles baumes'u hiç duymamıştım, tanışmak için bi fırsat?

adamoda dedi ki...

sadece ve sadece kendim için istiyorum . bakıma ihtiyacım var

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Sevgili Kristal Küre; öncelikle tekrardan hediye çekilişleri düzenlemene çok sevindim! Bu cici hediye için de şimdiden çk teşekkürler... Bu markanın herhangi bir ürününü henüz kullanmadım ama bloglarda duyduğumdan beri merak ediyorum umarım şans bana güler;))
Gelelim nedenime.....İnanılmaz yoğun iş tempoumun olduğu şu günlerde, bu maske bana ilaç gibi gelir... kendime bakmayı özledim biraz şımartılmaya ihtiyacım var ben kazanırsam kimseciklere vermem onu:))) Bu maske ile hem temizleme hem arındırma hem de nemlendirme gibi 3 bakımı da birarada yapabilirmişim gibi geldi bana sankii.... Ki bu da yoğun tempodaki biri için harika!!!!
poshbutik16@gmail.com
sevgiler...;)))

merqure dedi ki...

Hassas bir cilde sahibim,hassas ruhum gibi... Bu sıkıntı dolu günlerimde,depresyona girmemek için türlü şeyler denedim;değişik makyaj stilleri,makyaj malzemesi alışverişi,yeni yeni giysiler... Fakat cildimi ihmal ettiğimi fark ettim,ağlamaktan kızaran gözlerim gibi cildim de soğuktan kıpkırmızı olmuştu;incine incine yaralar kabuklar bağlayan kalbim gibi cildimde de pütür pütür kabuklar vardı;çevremdekilerin sözleri ne kadar canımı yaktıysa soğuk hava da bir o kadar cildimi yakmıştı! Uzakta olan bir sevgiliyi bekledim durdum yıllardır,hep yanımda olsun diye.Görüşülen "az" zamanlarda eli dokunduğunda elime,öptüğünde beni,kızarırdı yanaklarım,mutluluğum yüzüme yansırdı,ışıl ışıl olurdu. Ssevginin verdiği pırıl pırıl bakışlara sahiptim sevgilinin verdiği tek bir "gül" ile... Beyaz Kili istiyorum : sevgiyle tertemiz olmuş bir kalbin hassasiyetini yatıştırmalı. Yaban Gülünü istiyorum : bana sevgilimin aldığı gülleri hatırlatmalı. Tatlı badem özünü istiyorum : kendi özüme dönüp o eski tatlı halimle o güzel günlerimi tekrar yaşamalıyım. Yumuşacık bir kalp yumuşack bir tenin verdiği güzellikle tamamlanmalı,bu yüzden bu "Face Mask"ı ben istiyorum!

fatma dedi ki...

ben istiyorum bunu, minik bir bebeğim var ve yeni anneninde kendine bakmasının zamanı geldi hemde organikmiş tam bana göre

fatma dedi ki...

bu arada taze annenin adı
fatma karakaya
ftm0258@gmail.com

ece dedi ki...

Huiles & Baumes maske yi istiyorum çünkü içinde bulunduğumz mevsim gereği cildim çok yıprandı hani bir reklam var norveç'li balıkçıların elleri benim yüzümde aynı öyle bir akrabalıkmı var diye düşünür durumdayım benim olursa belki biraz rahatlatır diye düşünüyorum yanılıyormuyum:)
sevgilerr...
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ben de şansımı denemek istedim-pinky

sbl dedi ki...

istiyorum..
kim için ??
sevgilim için :)

tüm gün dışarıda dolaştıgı için bu havalarda cildinin ihtiyacı oldugunu görüyorum..

gözaltı kremi, nemlendirici, losyon , krem vs.. bidolu ürünü olmasına ragmen her görüşmemizde "yorgun mu görünüyorum" sorusundan da kurtulmuş olurum :)

Adsız dedi ki...

Kazanan belli oldumu ?

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

ben de bekliyorum ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails