21 Ocak 2010 Perşembe

Kürk etek?!

Kürk cekete ve yeleğe aşinayız da kürk etek hemen her gün gördüğümüz bir şey değil. İş nedeniyle Uludağ'da bulunan Kristal Küre gördüğü kürk eteklere kayıtsız kalamadı :) Gündüz tayt ve kar botlarıyla, gece ise topuklu ayakkabılarla kombinlenen bu etekler hem şık duruyor hem de dağ konseptine cuk oturuyor! Tatile çıkacaklara tavsiye, kürk eteğinizi edinmeden buralara gelmeyin ;)

9 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

çok sevdim :))

Neşetuana dedi ki...

Şu soğuk kış günleri için oldukça güzel bir kombine. :)

Ayşegül dedi ki...

Kürkten sanki harika bişeymiş gibi bahsetmişsin. Moda ve şık olmak uğruna masum hayvanların vahşice katledilmesi bana hiç de hoş gelmiyor. Dağ konseptine cuk oturması, yapılanın vicdani olduğu anlamına gelmiyor. Kimileri dağ konseptine uygurmak ve şık olmak için, tabiri caizse göz boyamak için masum bedenleri ayaklarına boynuna geçirsin, kimileri de eziyet çekerek can versin. ne güzel bi adalet..
Kürke HAYIR.
(umarım bu yorumu onaylarsın)

canDirekli dedi ki...

hmmm... yummy!! :)

çok beğendim.. kombnleri düşündüm sevdim hatta :)

ama ugg larla giymesinler aman..

:)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Sevgili Ayşegül,
Öncelikle bu blog herkese açık, herkes istediği yorumu bırakabilir, onaylanmasına gerek yok. Bize ters düşüyor diye insanların görüşlerini yazmalarından çekinmeyiz.
İkincisi blogun sıkı takipçileri iyi bilirler, kürkle ilgili yazı yazıldığında "keşke markalar daha duyarlı davransa, hep yapay kullanılsa" diye belirtiriz, bu sefer belirtilmemiş veya zaten niyetimiz biliniyor diye es geçilmiş. Bizi yargıla istiyorsan, ama önce post ve yorum geçmişimize bir göz at derim ben.

canDirekli dedi ki...

evet sürekli (tabiki yapay kürk) ibaresini görüyoruz, hepimiz doğal yaşamın gerçekten doğal kalmasını desteklemekteyiz

Ayşegül dedi ki...

Yo neden yargılıyım. Senin de dediğin gibi, burası bir blog ve herkes düşüncelerini paylaşmakta özgür. Benim yaptığım da düşüncelerimi paylaşmaktan ibaretti. Blogunu uzun zamandır takip ediyor değilim, ilk defa kürkle ilgili bir yazını gördüm ve belirttiğin ifadeyi eklememiştin...

Bellek Kutusu dedi ki...

Kristal Kürecim, ben bu etekle Panda gibi olurum:))

madammoda dedi ki...

Immm sevmedim ben, etekte kurke hayir piliss :))

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails