26 Mart 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Wicked

Cevaplamanız gereken soru aslında çok tanıdık ;) Wicked'ın Pasaj sayfasını gezin ve karar verin, en sevdiğiniz ürünü hangisi? Peki neden? Neden sevdiğinizi kısa/uzun istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. Cumartesi akşamı 23:59'a kadar vaktiniz var. İpek tüm yorumları okuyup en beğendiğini seçecek. Bol şans! PS: Yorum 0 görünmesinin sebebi yorumların onayda olması. Soranlar için ufak bi bilgi ;)

22 yorum:

nuray.uzunc dedi ki...

http://www.pasaj.com/urun?b=cikolatali-kurabiye-yuzuk&u=60266

en beğendiğim ürün bu kurabiye yüzük oldu. diğer ürünlerde çok güzel ama. İnsanın iştahını kabartıyor. Çok hoş, değişik bir tasarım kimsenin aklına gelmezdi sanırım. Çok beğendim..

selin dedi ki...

"I'm quarter gone...I'm half gone...I'm three-quarters gone...I'm all gone!" diyerek masalın sonunda bize veda eden gingerbread man'i sağ sağlim görmek beni çok mutlu etti:)
(gingerman kolye)

asli dedi ki...

En beğendiğim Marilyn Monroe eldiven.Çünkü pembe ve siyah çünkü seksi ve masum.Çünkü Marilyn Monroe...Bir kadının içinde varolan iki ayrı ruh...

Pele dedi ki...

Gümüş bihter yüzüğünü gerçekten çok sevdim.İlk gördüğümde zaten meşhur kız tepkisi ayyyy! demiştim.Çocuk sever gibi seviyorum takıları ve çocuk bakar gibi bakıyorum onlara..Pembe hayranlığım herkes tarafından biliniyor ondan bu kolyeyi görünce içimdeki haylaz çocuk durmadı gene büründüm pembelere tutucam okul yollarını birazdan.Umarım şans bu seferde bana güler..Eline koluna yüreğine sağlıkk...Pembenin ruhu seni hiiiiiç bırakmasın ve tüm kristal kürecilerii.Kız olmanın haklı gururuu =)

ipek yaylacıoğlu dedi ki...

herkese bol şans =)

•düşler kon∫erves¡• dedi ki...

. ..Mor Fötr Şapka ♥. ..çevramdekiler giyiniş tarzımın farklı olduğunu söylerler ve kendileri isteyip giyemediklerini!?. .renkli giyinmek insanları korkutuyor ama renklerin davetine karşı koymak imkansız benim için :o) . .ve Wicked tasarımlarıyla renkli dünyaya davet ediyor bizi. .insanlar bazı duvarları yıkıp istedikleri gibi dolaşabilmeliler..mor fötr şapkayı da yeni kestirdiğim ve pembeye boyattığım saçımda çok tatlı durabilir düşüncesi ile seçtim. .renklerin davetine şapka çıkartmak lazım :o)

Dilek dedi ki...

http://www.pasaj.com/urun?b=cikolatali-pasta-yuzuk-3&u=60265

buradaki çikolatalı pastalı yüzük..emeğinize sağlık.. neden sevdiğime gelince el üstünde tutarım sevdiklerimi ve en sevdiklerim de çikolatalı enfes pasta ve bu pastanın bir dilimini biriyle paylaşmanın verdiği mutluluk.. Yüzüğün gizli öznesi olmuş duygularım

berrin boynuegri dedi ki...

Beyaz Kurabiye ve Çikolata Babet #36Numara

ay bu babet çok hoş ve şık
yaz günü için rengi ideal ve üzerindeki süslemede değişik bir hava katmış kaliteli olduğu belli babete ben çalıştığım için çokda rahat oluyo babetle dolaşmak ayaklar yorulmuyo bacak ağrısına son

Melek dedi ki...

Pembe Bobon #36Numara bunu seçtim.çünkü ben pembe rengi çok severim.ve 36 numara ayakkabı giyiyorum.

Unknown dedi ki...

"Sweet&Sour" Cheesecake Topuklu Ayakkabı #37numara

çok zarif ve şık aynı zamandada kaliteli
takım elbisenin altına ince çorapla giyildiğinde tamda kadınsı bir görünüm sergilersiniz

ece dedi ki...

http://www.pasaj.com/urun?b=lolipop&u=60230

Neşeli çocukluğumun rengarenk lolipopları, büyümüş unutmuşum tadını,ama bu kolye ile hatırladım özlemlerimi sakladığımı,
Bundan özel, önemli oldu bu kolye hatırladığım için tatlı renkli çocukluğumu ve hatırlatmak istediğim için herkese çocukluğun sonsuzluğunu..
ece kalaycıoğlu

yıldız dedi ki...

pasajı gezdim hepsi birbirinden güzel ama ben babetlere bittim onları giysem alice gibi olur harikalar diyarında gezinirim.
sevgiler,
yıldız

Unknown dedi ki...

Dondurma kolyee.. çünkü dondurma gibi =) hiç yaratıcı değilim farkındayım :Pp

fundagg dedi ki...

Beyaz Kankan Dansçıları Kolyeye bayıldım. Ne tatlı birşey o öyle. Boynuma takınca ya da birince görünce dayanamz devamlı severim bu güzeli ben. Aynı zamanda de çok yaratıcı, dikkat çekici, orjinal ve şık bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık
İpek.

Eda dedi ki...

En sevdiğim ürün nokta şapka oldu.Renkli,cıvıl cıvıl baharın gelişini anımsatan,tülüyle fransız modelini çağrıştıran çılgın bir tasarım.

Pınar dedi ki...

Gingerman kolyeye bayıldım.Tadını çok sevdiğim kurabiyeyi bir aksesuar olarak kullanmak on yüz bin milyon baloncuk güzel birşey olurdu :)
Sabrina dizisindeki halaların yaptığı kurabiye adamlar gibi...Hayallerindeki erkek nasılsa tarife onu koyup adam şekli verip pişmeye veriyorlardı :)Keşke bizim de böyle bir imkanımız olsa kendi gingerman'imizi yapsak...Öyle bir imkan olmadığından bunu takmak ennn iyisi :)
Yılbaşına has bir kurabiye olsa da bence 4 mevsim çıkmalı,sırf bu yüzden pastaneleri & fırınları her yılbaşı ertesi protesto etmek istiyorum :)

Su dedi ki...

En beğendiğim ürün 'Kelebek' isimli şapka. Çünkü kelebekler özgürdür ve bu kelebek bütün ihtişamıyla saçı süslüyor:))

Unknown dedi ki...

Karar vermekte çok zorlandım, kolyelerin, eldivenlerin, şapkaların hepsini takmak istedim görünce:) Ama favorim kesinlikle Pelikan! İpek yaratıcılıkta sınır tanımamış:) Bir an şapkayı takıp sokakta dolaştığımı düşlüyorum, insanların garip bakışlarına aldırmadan şapkanın keyfini çıkarıyorum:) Güzel olurdu...

Sevgiler
Cindrella

Adsız dedi ki...

Top keçe, fransız tül, şapka filelerive tüy kullanarak yapılmış "nokta" şapkayı çok sevdim.
Çok şık,havalı,kendinizi özel farklı hissedeceğiniz,hem nostaljik hem de günümüz modasına uygun,tam bir renk cümbüşü.Tıpkı gökkuşağı gibi.İnsan böyle bir şapkayı taktığı zaman gününün pozitif geçeceğine %100 eminim.

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

En sevdiğim ve beğendiğim ürün Mor Fötr Şapka ve macaroon kolye uzun süredir ikisinin hayalini kuruyordum ^_^
Çok uyumlular ve renklerinden dolayı insana huzur ve mutluluk veriyorlar =) Pozitif enerji yüklenmek için tek kelimeyle harika ürünler =)

D dedi ki...

merhaba,
en beğendiğim ürün çilek şapka
Nedenine gelince, bir çileğin biz bayanlara düşündürdükleri erkeklerinkinden çok farklı. Bir çileği sadece yemek değil ona bakmak, aman da aman ne tatlıymışsın sen diye düşünmek bile bizim için sonsuz mutluluk ve neşe kaynağı. Özelikle insana baktıkça mutluluk veren bu figürün şapka gibi insanın her an görüp mutlu olabileceği bir aksesuar üzerinde kullanmış olması fikrini çok beğendim ve kendimi o şapkayı takmış aman da aman swarovskilerini yerim senin diye hayal kurarken buldum :) Bu şapka kesinlikle bir arzu nesnesi.

Herkese bol şans dilerim

reyhane dedi ki...

http://www.pasaj.com/urun?b=macaron&u=60229bu sayfada olan ve sizin de hediye edeceğiniz ürünü beğendim.Çünkü farklı,sıradışı,sade olduğu kadar da çekici,Çünkü İpek Yaylacıoğlu imzasını taşıyor.İpek Hanım' ın sanatçı ruhundan dökülen nameyi üzerimde taşımak beni ferahlatacak,farklı kılacak.Bu kolyeyi taktığım zaman bakışların kolyemde toplanması bana "vay be ben de" böyle bir tasarımı üzerimde taşıma şansına sahip oldum demek" dedirtecek.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails