23 Şubat 2012 Perşembe

Hediye Zamanı: Reebok&Armani EA7 T-shirt

Sizi daha fazla bekletmek istemedim. İşte hediye kazanma zamanı geldiii! Kazanmak için yapman gereken tek şey bu soruyu yayınlamak: "Spor senin için ne ifade ediyor? Yürümek, koşmak, atlamak, zıplamak, köpeğini gezdirmek....? Bize biraz sporun senin için ne ifade ettiğini ve bu özel ürün ile o anları nasıl zenginleştireceğini anlat" Aklınıza birden çok cevap gelirse farklı cevaplar gönderebilirsiniz. 26 Şubat Pazar 23.59'a kadar vaktiniz var. Aramıza yeni katılanlar için bu yazının altındaki 0 yorum'a tıklamanız gerekiyor. Tüm cevaplar haftaya pazartesi yayınlanacak. Herkese şimdiden bol şans!

13 yorum:

Sine'Mmm dedi ki...

Bisiklet Sürmek :)

pinky dedi ki...

spora baslamak icin super bi motivasyon olur!

gs dedi ki...

Öncelikle Süper bir hediye seçtiğinizi söylemek isterim:)Ben hayatında sporla geç tanışan insanlardanım..Yani günlük aktivitelerden,yürüyüşlerden vs bahsetmiyorum elbette..Spor salonunda haftanın 4-5 günü spor yapmaya başlayalı 1 sene oldu ve arık benim için vazgeçilmez oldu..Veee böyle bir t-shirt spor ürünleri üreten bir markanın olunca hem spor salonunda şık olup hem de ter çekme vs.özelliklerinden ötürü beni çok rahat hissettirecektir.Bu yüzden benim olmalı:)))

ece dedi ki...

merhaba spor benim için özgürlük demek bedenin ve otomatik olarak ruhun özgürlüğü ..
herkesin özgürlük anlayışı aldığı zevk farklıdır mesela ben yüzerek buz gibi sulara bedenimi bırakarak kendimi özgür kılıyorum
bu hediyeyi ise özgürlüğün bitiminde kutlama olarak değerlendirmek istiyorum
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

yıldız dedi ki...

spor benim içinnnnn 2 gün yapılan sonra bırakılan , sonra kilo alınca yeniden başlanılan sonra tekrar bırakılan birşeyi hatırlatıyor:)
bir hevesle spor salonuna gidiyorum ama tamda takım ayakkabım eşofmanım v.s. ama söz veriyorum kendime yakında başlıcam spora tekrar.
sporda reebok la güzel olur yaa:) siyah aldığım reebok ayakkabılarımın üzerine bu tshirtde güzel gider valla;)

yildiz111@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Kulağımda sevdiğim müzik, uzun havalı yürüyüşler hayal ediyorum...

Adsız dedi ki...

Spor benim icin her sabah 7de kosua kalkmak

B.g.m dedi ki...

Reebok koleksiyonmun en guzel parcasi olarak benim olmali

OYA dedi ki...

Spor,benim için spor salonunda zayıflamak için yapmam gereken tek şeyi ifade ediyor.Bu ürünleri giyip salonda spor yapmakta ,sıkı bir hava atmak anlamına geliyor....

canan koçak dedi ki...

sürekli spor yapan biri olarak bu t-shirt zaten kullanmam gereken bir üründü.Reebok eşofmanım var içine tshirtüm eksikti eger bu hediyeyi kazanırsam güzelbir kombinasyon oluşturmuş olucam :) evde de sürekli dans ederim böylece 33 yaşında ama hala 48 kilo olarak varlığımı sürdürebilmekteyim :) ayrıca bu t-shirt de bana çok yakışacak ve ürünüde güzel temsil edeceğimi düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Spora baslamak icin en guzel motivasyon gercekten asli g.

reyhane dedi ki...

Spor benim için günlük aktivitelerim içinde en hoşuma gidendir.Hem sağlığım için de bana artıları çoktur.Özellikle tercihim yürümekten yanadır.Yürürken de bu hoş Reebok T-shirt' ün bana eşlik etmesi tarzıma tarz katar..

yıldız dedi ki...

sonuçlanmadımı? kristalcim

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails