17 Ocak 2010 Pazar

Mimolett

Türkiye'nin ilk bir Michelin yıldızı adayı restaurant'ı açıldı. İstanbul'da açılan Mimolett türünün ilk örneği. Rezervasyon yaptırdığınızda sizin için özel hazırlanan menü alternatifleri e-mail ile gönderiyorlar ve siz seçiyorsunuz. Her şey sizin için taze taze hazırlanıyor. Siz de şarabına tatlısına kadar nelerin sizi beklediği ve ne kadar hesap ödeyeceğinizi önceden biliyorsunuz. Özel günler için hoş bir alternatif!

11 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu da mimolett şefi murat bozok'un blogu: www.muratbozok.com. okunmaya değer:) bu da mimolette web sitesi: http://www.mimolett.com.tr/

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

linki vermiştim ama Murat Bozok'un sitesini de vermen süper olmuş Sedacım :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

kusuruma bakma, dikkatli okurum blogları. özellikel seninkini:) dikkatimden kaçmış linki verdiğin. rica ederim tatlım! nasip olsa da gitsek:))

Lokum dedi ki...

yavrus michelin yıldızlı diilmiş burası ama michelin li şeflerin yanında çalışmış bu adam ve epey iiymiş.. hatta michelin guide da tavsiye edilmiş die okumuştum sanki bi yerde ama sitede böle bi bilgi göremedim.. lakin epey paalı die duydum. gittin mi, fikrin var mı?

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

menüye, şaraba göre değişiyormuş sanırım 100'den başlayıp 250'ye kadar çıkıyormuş. Ben gitmedim ama gidenler çok memnun kalmış. Michelin yıldızlı olması lazım, hatta ilk diye bahsediyorlar. Arayıp sormak lazım :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

hayır, michelin'i hedefliyor, olursa ilk olucak, ama henüz michelin yıldızı almadı. bu arada, ilginç bişi: atina varoulko michelin'li ama tr varoulko değil:)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

demek ki ben yanlış duymuşum. O zaman içime doğmuş olsun. Umarım en kısa zamanda yıldızını kapar :)

Lokum dedi ki...

ponpondan al haberi kokusu aldım ;)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet, umarımm:))

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

lokumcan evet Ponpon en büyük haber kaynağım :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Merak ettim şimdi.. yapılacaklar listeme eklendi.. birde 360 daki karanlık yemek tadımı :) sayende!! :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails