9 Mart 2010 Salı

82. Oscar Ödül Töreni

82. Oscar ödül töreni gerçekleşti ve ödüller sahiplerini buldu. Tabi ki de ünlüler ne giyecek, neler takacak, kırmızı halıda nasıl boy gösterecek diye biz de merakla izledik. Sandra Bullock'u baştan aşağı her ayrıntısıyla beğendim. Hem saçı hem makyajı hem kıyafeti hem de duruşuyla gerçekten muhteşemdi. Ama eleştirmenlerin beğendiği Hilary Swank için malesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sevgili Hilary, biz senin ne kadar güzel bir fiziğe sahip olduğunu zaten biliyoruz. Mart ayında çıplak gezmene gerek yoktu. Dekolte çok abartı ve bu yüzden elbiseyi basitleştirmiş diye düşünüyorum. Bir de o elbisenin altı neden denizkızı? Siz kimleri beğendiniz? Kimleri beğenmediniz?

4 yorum:

Bish Dünyası dedi ki...

Sandra Bullock ve Sarah jessice Parker favorimdi. Zoe Saldana rezaletti, bir de Mariah Carey üvertür sanatcılar gibi olmustu. Demi Moore 'un makyajı Diane Kruger'ın saçları iyiydi.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Sandra'yı ben de beğendim. Bir de Diane Kruger'in Chanel'ini sevdim. Cameron Diaz ve Miley Cyrus da çok hoşlardı.

Bish Dünyası dedi ki...

Miley Cyrus çok hoştu evet ama o kamburu ne olacak hiç bilemiyorum..birinin ona duruş dersi falan vermesi lazım bence..

Fashion Hunter dedi ki...

Sarah Jessica Parker yaşlansa da çok tatlı bence, çok beğendim :) Ama favorim Gabourney Sidibe oldu,fizik engel olmadan da hoş olunabilir fikrinin kanıtı bence:)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails