9 Nisan 2010 Cuma

Hediye Zamanı: trendyol 50TL Hediye Çeki

Cuma günlerinin en sevdiğiniz zamanı geldi! trendyol'dan 50 TL hediye çeki kazanmak için yapmanız gereken tek şey bu soruyu yanıtlamak: trendyol'u farklı kılan sence nedir? İstediğin kadar kısa veya uzun anlatabilirsin :) 11 Nisan Pazar akşamı saat 23:59'a kadar vaktin var düşünmek için! Hala üye olmayanlar varsa bu linke tıklayabilir: http://bit.ly/aUOSbc Tüm cevapları trendyol tek tek değerlendirecek ve en beğendiği cevabı seçecek. Pazartesi sabahına kadar yorumlar görülmeyecek. Bol şans ;)

39 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

daha yayına girmeden önce, hepimizde sosyal network aracılığı ile farkındalık ve merak uyandırması, bu merakımızı güçlendiren sloganı ve adı farklı trendyol'un.

günümüzde artık daha hesaplı olanın trend(y)olduğu, çağa ayak uyduran global anlayış da çekti kendine bence.

benchmarking konusunda son derece başarılı olduğunu farkettiğim site, yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı alışveriş sitelerinden hem örnek almış, hem de kendine şık ve rafine bir yol çizmiş.
bunu satışta olan markalardan, site içeriği ve site formatından, görsel ve sunum içeriğinden de anlayabiliyorum.

cep telefonumdan internete girmekte ve bee goddess'lardan hemen edinmekte ısrar ettim dün! ama telefonumun azizliğine uğradım. trendyol'a o kadar güvenmişim ki, hemen sorunumun çözüleceğine emin bir halde, telefon ile alışverişimi tamamladım. her şeyden önce, hiç tanımadığım bir ekibin, hiç tanışmadığım bir firmanın bu kadar kısa zamanda böyle içi dolu bir güven uyandırması çok önemli. bilinçli bir internet alışverişçisi olarak her referansa güvenilmeyeceğinden; kalite, fiyat, güvenilirlik ve iade koşullarından, tüketici haklarından haberdar biri olarak bu kadar kısa zamanda tredyol'a bu kadar güvenmem gerçekten çok güzel.

ayrıca ekibin çözüm odaklı ve işbirlikçi yapısı, güleryüzlü iletişim tavrı kesinlikle teşekkürü hak ediyor.

sabahları PCmi açar açmaz, ilk işim trendyol'da gezinmek. ve şimdiye kadar işe yaramayan, indirimli olduğu için eski sezondan kalmış, tasarım zevkinden yoksun, çekim kalitesi düşük tek bir ürün görmedim! ayrıca Türk tasarımcılarının ve markalarının ürünlerini, Galata Moda Haftası dışında, gene böyle kolay ulaşılabilir ve sonuna kadar duruşunu koruyan halde görmek de çok güzel. bu sayede bu markalar daha geniş kitlelere sesini duyuruyor.

işte bu yüzden trendyol, bir anda herkesin konuştuğu o site olmayı başardı. word of mouth, yani ağızdan ağıza iletişim çağında olduğumuzu da göz önünde bulunduran ekip, profesyonel girişimi ve 'glocal' algısıyla sonuna kadar alkışı hak ediyor. ben de indirim çekini hak ediyorum, hadi ama:)

Mina Karenim dedi ki...

trendyol'u farklı kılan, trende giden en ucuz yol olmasıdır. en trend markaları, en trend ürünleri ve en uygun fiyata bulacağımız yegane yer trendyol :)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

getirdiği markalar, ürünlerin birkaçgün satışta kalmasını sağlayarak daha çok insanın alışveriş yapmasını sağlamak, sitenin tasarımı. Bence bunlar siteyi çok faklı kılıyor..

çokomelike dedi ki...

yaşadığımız zamanın trend materyallerine giden tek yol...diğer çıkmaz sokaklardan ayırıyor kendini :)

Adsız dedi ki...

her üründe aklım kaldığı için sanırım

nazo dedi ki...

Trendyol, ayrıcalıklı bir alışveriş için, seçkin markaları, özel fiyatlarla sunma misyonunu laf olsun diye değil, gerçekten üstlendi ve bunu kısacık bir zaman diliminde başardı. Bana göre farkını kısa sürede farkettirmesi diğerleri ile arasına bir çizgi çizdi. Seçtiği markalar alanlarında en iyileri.. Bu durun "özel" bir alışveriş sitesi olduğunu gösteriyor. Takipteyim ;)

fioritamodatasarım dedi ki...

alışılagelenin dışında daha kaliteli buluyorum , diğer rakiplerinde herşeyi elde edebiliriz belki saç kurutma makinasından tutun... iç çamaşırına her şeyi ama trendyol bize özeli sunuyormuş ve bu böyle devam edecekmiş havası yaratıyor...

zeynep78 dedi ki...

trendyol ayrıcalığı gündemin modası ,seçkin marka şıklığını yansıtması ve göze hitap şekli......

mefetseger dedi ki...

Trendyolu'u farklı kılan nedir? Bu soruya gönül rahatlığıyla internet alışverişiyle modayı birleştirmesi diyebiliriz. İnsanlar artık gününün önemli bir kısmını internette harcıyor, gerek iş gerekse okul sebebiyle alışverişe yeterince vakit ayıramıyor olabilir. Trendyol bunu güzel bir sistem haline getirerek hem sizin yerinize seçenekleri asgari düzeye indirmiş oluyor; hem de çantadan ayakkabıya, takıdan küçük ev aksesuarlarına kadar pek çok farklı alanda hizmet veriyor.Trendyol, Nişantaşı butiklerinin internete yansıması. Ayrıcalıklı alışveriş, seçkin markalar, özel fiyatlar!

Alin dedi ki...

evimin konforunda modanın merkezine götürmesi

Unknown dedi ki...

trendyolu farklı kılan tasarımları seçtigi kumaşları kalitesi kesimleri beden ölçüleri kısacası herşeyi farklı bence internetten takip etmekle kaldım ama trenyol markasına sahip bir giysim olmadı malesef :( çizginizden çıkmamanız dileklerimle

Unknown dedi ki...

Öncelikle herkese başarılar arkadaşlar. Alışveriş kavramına getirilmiş yeni bir soluk bence trendyol ve farkı herşeyi. Modern zamanların yeni akımı dersem hiç yanlış olmaz,onu bu farkı olduğu için seviyorum. Başarılar TRENDYOL ve tüm ekibi...

Canan

Stardust Memories dedi ki...

dünyanın en güzel çantasına azönce sahip olma sebebim olması!

yıldız dedi ki...

offf çok düşündüm düşündüm nasıl daha kısa bi yorum yapayım diye:)
benim gibi indirim manyağı , kampanya delisi için kaliteyi indirimli almak ne demek biliyormusunuz rüya, bulutların üstünde dolaşmak , param cebimde kaldı diye sevinmek, kalite ayağıma geliyor daha ne isterim.
http://yildizlimakyaj.blogspot.com/

ece dedi ki...

birbirinden seçkin markalara en kaliteli vitrin olma özelliğini hiç bozmaması trendyol'u benim gözümde farklı kılıyor..

damlabahar dedi ki...

Bence Trendyol'u özel kılan; herkesin bildiği elimizin altında olan markalar yerine süper tasarımcıların tasarımlarını ve en özel markaları bize uygun fiyatlarla ulaştırması...
ailecek bayılıyoruz Trendyol' a...:)

Beetle dedi ki...

bu tip sitelerin benzerlerinde her yerde bulabilecegimiz bilinen markalarin urunleri sunulurken, trendyol daha ozel, farkli urunlere ulasma imkani veriyor.

selin dedi ki...

alışveriş kavramına farklı bir boyut kazandıran trendyol hem seçkin markaların ürünlerini özel fiyatlarla bizlere sunuyor hem de alışveriş,moda ve sanat dünyasından haberleri keyifle okuyacağımız bir blog kazandırıyor.

Princo dedi ki...

her şeyiyle farklı olduğu için seviyorum ;)

sunset dedi ki...

Tredyim,Trendysin,Trendiyiz,,,Trendyoldayız...
Tredyol'u farklı kılan vintage parçaların yer alması bence..

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

Yüksek kaliteli markalar ile çalışmanın yanı sıra ismi duyulmamış butik markalar ve başarılı yerli tasarımcıların da koleksiyonlarına indirimli ulaşma imkânı sundukları için,vintage butikler için de Trendyol farklı ;)

Masum İnciler dedi ki...

Trendyol'u daha önceden duyuyordum hakkında pek bilgim yoktu, kristal küre sayesinde üye olup biraz inceledim siteyi. Müşterilerine değer veriyor Trendyol, üstelik özel tasarımlar ve özel markaları %70 gibi indirimlerle bize ulaştırıyor. Ürünlerin seçilmiş olduğu belli zaten. Birbirinden şık ürünleri o fiyatlarla görünce çok şaşırdım. Bence trendyol bu işi sadece işi bu diye yapmıyor. Emek verip müşterilerine en iyisini en uygun fiyata sunmak için çalışıyor.

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Bence trendyol'u farklı kılan içinde barındırdığı markalar! Seçkin ve elit markaların ürünlerini bizim beğenimize sunuyor ve biz de ayrıcalıklı alışverişin tadını çıkarıyoruz:) sevgiler...

mihrace dedi ki...

trendyol'u farklı kılan; birbirinin aynı görünen insanlara fabrikasyon ürünler sunan onca rakibi varken, trendyol'un stil sahibi insanlara tasarım ürünler sunmasıdır.

Adsız dedi ki...

örneğin bir cengiz abazoğlu,bir Aida Pekin bir marc jacobs ve başka başka seçkin markaların ürünlerini bu kadar şaşırtıcı tekliflerle bu kadar uygun fiyata bu siteden başka hangi site sunar ki?İşte trendyolun farkı bu.Ben bu sitenin dışında bu ürünleri almak istesem o mağazaların önünden geçemem.Trendyol bizim için büyük fırsat...

Adsız dedi ki...

örneğin bir cengiz abazoğlu,bir Aida Pekin bir marc jacobs ve başka başka şeçkin markaların ürünlerini bu kadar şaşırtıcı tekliflerle bu kadar uygun fiyata bu siteden başka hangi site sunar ki?İşte trendyolun farkı bu.Ben bu sitenin dışında bu ürünleri almak istesem o mağazaların önünden geçemem.Trendyol bizim için büyük fırsat.
gülay cemek

April dedi ki...

Trendyol, her zaman her yerde karşılaşamayacağımız markaları, önümüze en avantajlı haliyle seriyor...Böylece iki farkı birden yaratmış oluyor.

burcu dedi ki...

trendyol sayesinde eskiden hayal olabilecek tasarımcıların tasarımlarını bulabilmem en büyük fark.

buket dedi ki...

online alışveriş ayrıcalığını güvenle kullanabibileceğim bir yer olduğu için trendyolun farklı olduğunu düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

trendyolu diğer alış veriş sitelerinden farklı kılan seçkin markaların olması ve site tasarımının göze hoş gözükmesi..(:

devotee angel dedi ki...

alışılmış ve bilinen markaların ürünlerinin aksine bilmediklerimizi de keşfetmemizi sağlayan modacıların tasarımcıların ürünlerini sunuyor olması olabilir. bir de daha lüks ürünler sunuyor tabi :)

Avukat dedi ki...

farklılıkları buluşturan yol..

Avukat dedi ki...

farklılıkları buluşturan yol..

reyhane dedi ki...

Trendyol' u farklı kılan,farkı..Modayı bizim için takip edip, en trend tasarımları bizlere sunma iddiasının fazlasıyla arkasında olması..Trendin yolunu önümüze sınırsızca sermesi, bizi yormadan hem de..Trendyolla tanışmak beni heyecanlandırıyor..

Adsız dedi ki...

Sadece en iyilere yer vermesi onu benzerlerinden çok ayrı bir yere koyuyor. Çıtası çok yüksek.

bd dedi ki...

Hiçbir sitede böyle iyi markalar yok açıkçası.Ben bu yönden farklı olduğunu düşünüyorum ve çok sevindirici bir durum internetten alışveriş yapanlar için:)

Su dedi ki...

Tabiki de çok özel tasarımlara ulaşma şansını tanıması, hem de bir tıkla:))

yasemin dedi ki...

Çünkü Trendyol kendine özgü tarzı ile seçtiği markalarla diğerlerinden farklı,karizmatik ve çok cool ...

Unknown dedi ki...

o özeldende güzelden ötesi bişey.o üzerine giyildiğinde kendinizi bambaşka hissetmenizdir.O ALAMADIĞINDA YADA BEĞENİPDE ALMADIĞINDA DERİN PİŞMANLIK DUYMANDIR. KISACASI O AYRICALIĞIN KALİTENİN TEK ADIDIR.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails